Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان درباره اظهارات سخیف دونالد ترامپ که ملت ایران را تروریست خطاب کرده است، گفت: آقای ترامپ با اظهارات خودش نشان داده اولاً تاریخ نمی‌داند و ثانیاً مردم ایران را نمی‌شناسد و ثالثاً ثابت کرده است که ادعاهای او و همکارانش در حمایت از مردم ایران چقدر دروغ است.

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف در حاشیه سفرش به اسلام‌آباد و دیدار با مقامات مختلف سیاسی و نظامی این کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در این دیدارها درباره اقدامات آمریکا علیه ایران و جنگ اقتصادی و تلاش آن برای ایجاد فشار اقتصادی که در واقع تروریسم اقتصادی است صحبت کردیم و این‌که چگونه کشورها باید در برابر زیاده‌طلبی‌ها و قلدری آمریکا ایستادگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم‌چنین گفت که در این دیدارها، درباره ضرورت همکاری کشورهای اسلامی در مقابله با طرح‌هایی که ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی برای منطقه و فلسطین دارند از جمله طرح "معامله قرن" که تلاشی برای نابودی آرمان فلسطین است صحبت کردیم.

وزیر امور خارجه کشورمان درباره مواضع رهبران سیاسی و نظامی پاکستان نسبت به تحولات منطقه‌ای تصریح کرد: پاکستان دوست و همسایه ماست. ملاحظاتی درباره روابطش با سایر کشورها در منطقه وجود دارد اما خوشحالیم که دولت پاکستان کاملاً دیدگاه‌های ایران را درک می‌کند و فشار آمریکا بر ایران را غیرقابل قبول می‌داند.

ظریف درباره اظهارات سخیف دونالد ترامپ که ملت ایران را تروریست خطاب کرده است، گفت: آقای ترامپ با اظهارات خودش نشان داده اولاً تاریخ نمی‌داند و ثانیاً مردم ایران را نمی‌شناسد و ثالثاً ثابت کرده است که ادعاهایش و همکارانش در حمایت از مردم ایران چقدر دروغ است. چند روز قبل اعلام کرد که پایان ایران خواهد بود که ایران پایان او را خواهد دید اما او هیچ‌گاه پایان ایران را نخواهد دید. ایران هزاران سال بوده و خواهد بود و یک کشور تازه به دوران رسیده نمی‌تواند این گونه درباره ایران صحبت کند. این مساله نشان می‌دهد ترامپ حتی در ظاهرسازی نمی‌تواند خوب عمل کند و نیات واقعی و درونی خود را درباره مردم ایران بروز می دهد.

وی ادامه داد: او بارها مردم ایران را با لقبی که فقط برازنده خودش است یعنی "تروریسم" هست متهم کرده است. او اعلام کرده که علیه مردم ایران جنگ اقتصادی می‌کند و این جنگ یعنی ترور و تلاش برای تهدید یک دیدگاه سیاسی از طریف فشار اقتصادی و جلوگیری از فروش غذا و دارو و مواد اولیه آن هم برخلاف دستور دیوان بین‌المللی دادگستری. اگر کسی تروریست است شخص ترامپ است نه جمهوری اسلامی ایران که همواره در منطقه در صف اول مبارزه با تروریسم بوده است و حمایت ما از مردم عراق و سوریه توسط مردم این کشورها بارها مورد قدردانی قرار گرفته و این مساله‌ای است که همه به آن اذعان دارند.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: درباره مسایل مرزی ما و پاکستان توافق‌هایی داریم که در زمینه مرز همکاری بیش‌تری داشته باشیم تا در آینده این‌گونه اتفاقات نیفتد. پاکستانی‌ها قول دادند برای بازگرداندن مرزبانان باقی مانده ما که هنوز آزاد نشده‌اند تلاش حداکثری خود را به کار گیرند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد. 

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتما در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می گویم که تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریعتر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعا اجرایی شود.

 «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در نشست خبری با رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می کنم، این حمایت ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت ها ادامه می یابد و حتما منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به انضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و .. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری ... پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی گفت: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق  حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • سندرز خطاب به نتانیاهو: به شعور مردم آمریکا توهین نکنید!
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!