Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز در گزارشی با اشاره به حوادثی مثل آنچه که در سال 2016 رخ داد و 10 ملوان آمریکایی توسط سپاه پاسداران ایران بازداشت شدند نوشت: در آن زمان ارتباطات مستقیمی بین « محمد جواد ظریف » وزیر خارجه ایران و «جان کری  وزیر خارجه آمریکا برقرار بود و طی تماسهای تلفنی این ملوانان آزاد شدند. 

رویترز با اشاره به این موضوع نوشت اگر در حال حاضر چنین اتفاقاتی رخ دهد ایران و آمریکا ارتباطی برای رایزنی دارند؟ 

رویترز نوشت: ظریف درمصاحبه با ما گفت «نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه می‌توان از آن جلوگیری کرد؟»

با این حال مقامات آمریکایی، نمایندگان و دیپلماتهای غربی می‌گویند، بعید است که ظریف در صورت تماس از «مایک پامپئو» آن را رد کند. 

رویترز نوشت: روز سه شنبه گذشته، پامپئو هم در مصاحبه با خبرنگاران نگرانیهای واشنگتن درباره توان برقراری ارتباط و مذاکره با ایران را رد کرد. 

وی گفته بود: «کانالهای زیادی هستند که ما می‌توانیم ارتباط داشته باشیم.»

دیپلماتهای غربی نیز می‌گویند که عمان، سوئیس و عراق سه کشوری هستند که با هر دو طرف ارتباط دارند و می‌توانند پیامها را منتقل کنند. 

«کیوان خسروی»، سخنگوی شورای عالی امنیت ملی ایران، روز پنج‌شنبه با اشاره به سفرهای دو مقام آلمانی و عمانی به ایران گفته بود، «سفر مقامات مسئول کشورهای مختلف به ایران افزایش یافته» است که «برخی رسانه‌ای می‌شود و پاره‌ای از سفرها نیز محرمانه می‌ماند». 

وی تاکید کرده بود که برخی از این مقامات از طرف آمریکا سفر می‌کنند. 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات مقامات ایرانی ارسال پیام‌های محرمانه به ایران از طریق هیئت‌های آلمانی و عمانی را رد کرد. 

«مورگان ارگاتوس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا دولت آمریکا از طریق هیئت‌های سایر کشورها به ایران پیامی ارسال کرده‌اند گفت: «فکر می‌کنم ما پیام‌هایی که به ایران می‌دهیم را خیلی علنی گفته‌ایم.»

ارگاتوس یادآوری کرد وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع کنگره، سفر به بغداد و سفر بروکسل نظرات خود درباره ایران را مطرح کرده است. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا گفت: «خیلی علنی گفته‌ایم که می‌خواهیم طرف‌هایی که منفعتی در این میان دارند -هر کسی که باشد- از ایران بخواهند از این رفتارهای تنش‌آمیز بکاهد.»

با این حال رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود گزارش داد، «روز سوم ماه مه(13 اردیبهشت)، زمانیکه آمریکا از طریق گزارشهای اطلاعاتی قوی متوجه طرح ایران برای حمله به منافع آمریکا شده بود، از طریق یک طرف سوم پیامهایی به ایران ارسال کرد..»

ژنرال ژوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز روز 8 ماه مه به نمایندگان کنگره گفته بود پیامهایی(به ایران) ارسال شد تا مطمئن شویم که ایران متوجه شود ما تهدیدها را تشخیص داده‌ایم..

به گزارش رویترز، «مایکل والتز» نماینده آمریکایی در این زمینه گفت: دانفود به نمایندگان پشت درهای بسته گفت که یک پیام به قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، ارسال کرده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سپاه پاسداران ایران محمد جواد ظریف وزیر خارجه آمریکا پامپئو وزارت خارجه آمریکا ایران شورای عالی امنیت ملی وزارت خارجه وزارت خارجه آمریکا سپاه پاسداران ایران محمد جواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • رویترز از سفر رئیس سیا به دوحه خبر داد
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند