Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-27@20:42:21 GMT

...که برون در چه کردی که درون خانه آیی؟

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۸۱۹۴

جناب آقای روحانی! شما تا کنون با اختیارات وسیعی که بخصوص در حوزه اقتصاد کشور داشته اید چه کرده اید که امروز درخواست افزایش اختیارات را مطرح می‌کنید؟به گزارش بلاغ،«مهدی فضائلی» کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: "افزایش اختیارات رئیس جمهور" از موضوعات داغ این روزهاست.
موضوعی که خاطرات دور دوم خاتمی و احمدی نژاد را تداعی کرد و این سوال را در ذهن برجسته نمود که این چه داستانی است که روسای جمهور در دور دوم خود و زمانی که در عمل به وعده ها ناکام شده اند متوجه کمبود اختیاراتشان میشوند؟!
البته آقای روحانی شرایط جنگ اقتصادی را بهانه کرده و ماجرای "شورای عالی پشتیبانی جنگ" در زمان حضرت امام(ره) را خاطر نشان ساخته اند!
ما نیز نکاتی را به آقای روحانی خاطر نشان میکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جناب آقای روحانی! مگر بنی صدر حدود دو هفته پس از آغاز ریاست جمهوریش از طرف حضرت امام بعنوان فرمانده کل قوا منصوب نشد و اختیارات لازم و حداکثری نداشت؟ پس چه شد که نه تنها گرهی از مشکلات کشور باز نکرد بلکه تنشها و مشکلات کشور را آنچنان افزایش داد که سرانجام به عزل او انجامید؟
جناب آقای روحانی!مگر در سال ۶۷ مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی به درخواست آیت الله خامنه ای، رئیس جمهور وقت، جانشین فرمانده کل قوا نشد و آن اختیارات وسیع را نداشت؟ سرانجام جنگ چه شد؟
جناب آقای روحانی! شما تشکیل شورای عالی پشتیبانی جنگ در زمان دفاع مقدس را یادآوری کرده اید؛ اعضای این شورا را حضرت امام تعیین کردند و رئیس شورا هم رئیس جمهور بود؛ دقت دارید؛رئیس"شورا" و نه فرمانده!
که البته آن هم باید مطلعین گزارش دهند چه شد که به رغم وجود این شورا، رئیس آن یعنی آیت الله خامنه ای در سال ۶۷ پیشنهاد جانشینی کل قوای مرحوم هاشمی رفسنجانی را دادند!
جناب آقای روحانی! مگر رهبری از اوائل سال قبل بطور ویژه و مکرر از شما نخواستند که برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، اتاق جنگ اقتصادی تشکیل بدهید و حرکتی انجام نشد تا سرانجام خود ایشان "شورای عالی هماهنگی اقتصادی" را با آن ترکیب سطح بالا تشکیل دادند و شما را به عنوان رئیس جمهور، رئیس این شورا گذاشتند؟!
و خلاصه اینکه شما تا کنون با اختیارات وسیعی که بخصوص در حوزه اقتصاد کشور داشته اید چه کرده اید که امروز درخواست افزایش اختیارات را مطرح می‌کنید؟
آیا اختیاراتی بیش از این میخواهید که میلیاردها دلار کشور و چندین تن طلا را به نحوی توزیع کنید که آن شد که شد؟!
اینجاست که بیتی از غزل فخرالدین عراقی در ذهن متبادر میشود که:
به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
که برون در چه کردی که درون خانه آیی؟
پایان سخن اینکه، مطابق اصل ۱۲۲ قانون اساسی،"رییس‏ جمهور در حدود اختیارات‏ و وظایفی‏ که‏ به‏ موجب‏ قانون‏ اساسی‏ و یا قوانین‏ عادی‏ به‏ عهده‏ دارد در برابر ملت‏ و رهبر و مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ مسئول‏ است‏" و رهبر و مردم هم از شما بیش از اختیارات و وظایف مصرح در قانون اساسی و قوانین عادی انتظار ندارند!

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۸۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود

قدرت اله محمدی درباره مقررات تائیدیه ایمنی ساختمان‌ها گفت: سازمان آتش‌نشانی، موظف است تمام ساختمان‌های شهر را از نظر ایمنی مورد بازدید و بررسی قرار دهد. در واقع هر ساختمان جدید برای دریافت پایان کار و سند باید از آتش‌نشانی، تائیدیه ایمنی دریافت کند. همچنین ساختمان‌های قدیمی و به خصوص ساختمان‌های عمومی و پرجمعیت نیز توسط تیم‌های ویژه مورد بررسی و بازدید حضوری قرار می‌گیرند.

وی افزود: کارشناسان ایمنی ما از ساختمان‌ها و مراکز مختلف بازرسی به عمل می‌آوردند و مشکلات ایمنی را آن‌ها را تشخیص می‌دهند. سپس با ایجاد یک دستورالعمل، نحوه ایمن‌سازی را به مالکان ساختمان‌ها ارائه می‌دهند و همچنین پس از رفع نواقص، ساختمان‌ها را دوباره بررسی کرده و برایشان تائیدیه ایمنی صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به مانع تراشی‌های ایجاد ایمنی در ساختمان‌ها ادامه داد: مشکل سازمان آتش‌نشانی از جایی آغاز می‌شود که متاسفانه برخی مالکان ساختمان‌های شخصی یا حتی برخی ارگان‌های دولتی، اجازه ورود آتش‌نشانان را به این مراکز نمی‌دهند و این‌گونه در مسیر ایجاد ایمنی، مانع تراشی می‌کنند.

محمدی گفت: از آنجایی که در قوانین، سازمان آتش‌نشانی به عنوان ضابط معرفی نشده است؛ مالکان می‌توانند مانع ورود کارشناسان ما شوند و از ایجاد ایمنی طفره بروند. به همین دلیل نیز ما این خواسته خود را برای تغییر در قوانین، در برنامه جامع گنجانده‌ایم و قرار است به زودی به مجلس ارسال شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: امیدوارم این خواسته ما که به نفع همگان است و باعث افزایش ضریب ایمنی می‌شود؛ تحقق پیدا کند.

محمدی گفت: در صورت تصویب این قانون، سازمان آتش نشانی برای ورود به ساختمان‌ها دیگر نیازمند اجازه مالک نخواهد بود و می‌تواند به عنوان ضابط وارد عمل شده و ساختمان‌ها را مجبور به اجرای نکات ایمنی کند؛ وگرنه پلمب در انتظار آن‌ها خواهد بود. در واقع این قانون اختیارات آتش‌نشانی را در برابر ساختمان‌های نا ایمن افزایش خواهد داد.

وی همچنین گفت: البته درحال حاضر نیز دستگاه قضایی هماهنگی خوبی درباره ساختمان‌های نا ایمن با آتش‌نشانی دارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • ماجرای عجیب سارقی که با پابند الکترونیکی به سرقت می‌رفت
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • اعتبار سدسازی در ایلام قطره چکانی است