Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده نشان نقره مسابقات جهانی تکواندو گفت: روزی که تیم محبوبم، پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شد، دقیقا همان روز مدال نایب قهرمانی مسابقات جهانی را به من اهدا کردند.به گزارش بلاغ،متولد منطقه چهار استان البرز هستم، از 6 سالگی تکواندو را آغاز کرده‌ا‌م و امروز بیش از 10 سال است که در این رشته فعالیت می‌کنم، برادر بزرگترم مشوق اصلی من برای فعالیت در این رشته بود و سال‌ها زیر نظر مرحوم صبا معصومی تمرین کردم و در واقع موفقیت‌هایم را مدیون مرحوم معصومی هستم، خوشحالم که سرانجام بعد از این همه سال در شیاپچانگ منچستر توانستم با کسب مدال نقره مسابقات جهانی آرزوی مربی عزیزم را برآورده کنم و روح او را شاد کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشه‌ای از صحبت‌های مهلا مؤمن زاده بانوی 17 ساله تکواندوی ایران است که در بیست و چهارمین آوردگاه بزرگ جهانی موفق شد به عنوان دومین دختر ایرانی در رشته تکواندو به فینال مسابقات جهانی تکواندو راه یابد. دختری که پس از رفتن به روی سکوی قهرمانی مدال خود را تقدیم به دایی شهید خود کرد.

گفت‌وگو‌ی خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با مهلا مومن زاده را در ادامه می‌خوانید:

فارس: ابتدا خودتان را به طور کامل معرفی کنید.

من مهلا مومن‌زاده متولد منطقه ۴ استان البرز هستم و از ۶ سالگی تکواندو را در کرج آغاز کرده‌ا‌م. صبا معصومی اولین مربی من بود که ۶ سال زیر نظر او تمرین کردم، اما متأسفانه وی به دلیل بیماری سرطان از دنیا رفت. در واقع تکواندو را او به من آموخت و پس از سال‌ها فعالیت نزد این مربی به اردوی تیم ملی نونهالان راه یافتم.

برادرم مشوق اصلی من در تکواندو بود

فارس: مشوق شما برای ورود به این رشته چه کسی بود؟

برادرم برای مقطع کوتاهی در رشته تکواندو فعالیت می‌کرد و تا کمربند قرمز نیز فعالیت کرد اما پس از آن تغییر رشته داد. در واقع او مشوق اصلی من بود تا در این رشته فعالیت کنم. البته برادرم در حال حاضر در رشته فوتبال فعالیت می‌:ند و در حال حاضر نیز در تیم وحدت کرج فوتبال بازی می‌کند. برادرم مسیر ورزشی خود را انتخاب کرده است. او مشوق اصلی من در این رشته بود. حمایت‌های خانواده‌ام،‌ برادرم و مربیانم باعث شد تا من در این مسیر موفق شوم. آنها من را تشویق کردند و من هم انگیزه‌ام چند برابر شد تا این‌که به مدال جهانی رسیدم. به هر حال او در رشته فوتبال فعالیت می‌کند و امیدوارم در همین رشته نیز موفق باشد. یکی دیگر از افرادی که واقعا باعث می‌شد که من هر روز بیشتر از روز قبل به تکواندو علاقمند شوم مربی‌ام بود. او را خیلی دوست داشتم و به خاطر علاقه‌ای که به مربی‌ام داشتم به باشگاه می‌رفتم. در هر حال من مدیون مربیانم هستم از ابتدا تاکنون و از همه آنها برای این‌که در این مسیر کمکم کردند تشکر می‌کنم.

فارس: پیش از کسب مدال نقره مسابقات جهانی منچستر مدال های زیادی را کسب کرده‌اید از آنها برای ما بگویید.

من دو مدال طلای نونهالان جهان در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ در کشورهای آذربایجان و کره جنوبی کسب کرده‌ام. در مسابقات آسیایی نوجوانان در کشور چین‌تایپه مدال نقره را بدست آوردم و در آن مسابقات به عنوان فنی‌ترین بازیکن انتخاب شدم. در مسابقات نوجوانان جهان هم حضور داشتم، اما موفق به کسب مدال نشدم. در المپیک نوجوانان تا یک چهارم نهایی هم صعود کردم، اما ناداوری باعث شد تا به مدال نرسم. در طول مبارزه یک ضربه سنگین به صورت حریفم زدم، داور وسط باید برای حریفم ناکدان را می‌شمرد اما این کار را انجام نداد و درواقع ناداوری صورت گرفت و حقم را خوردند.

فارس: آیا فکر می‌کردید که در رده بزرگسالان هم مثل رده‌های پایه مدال آور شوید؟

تمام فکر و ذهنم این بود که بتوانم با ورود به اردوهای تیم ملی و اعزام به مسابقات جهانی منچستر موفق به کسب مدال طلا شوم. دوست داشتم تاریخ‌ساز شوم و اولین مدال طلای جهان را به دست بیاورم. برای رسیدن به این مهم خیلی تلاش کردم، شبانه‌ روزی برای رسیدن به این مدال مسابقات جهانی بزرگسالان زحمت کشیدم، اما در پایان به مدال نقره رسیدم. قطعا این خواست خدا بوده و حکمتی در کار بوده است. این شروع مسیری است که من انتخاب کرده‌ام و حتماً مدال‌های خوش‌رنگ‌تر و بهتری را کسب خواهم کرد، به خاطر این‌که برنامه‌های زیادی برای آینده ورزشی خودم دارم.

خوشحالم که با کسب مدال روح مربی عزیزم را شاد کردم

فارس: لحظه‌ای که به عنوان دومین دختر تکواندوی تاریخ ایران موفق به کسب مدال جهانی شدی، چه حس و حالی داشتید؟

واقعا حس بسیار خوبی را داشتم. از خوشحالی نمی‌دانستم چه کار باید کنم. البته خیلی دوست داشتم مدالم طلا شود، اما نشد. البته بازهم برای کسب مدال نقره خیلی خوشحال بودم. وقتی مدال را دور گردنم انداختم، از این خوشحال بودم که موفق شدم خانواده‌ام و مربیانم را خوشحال کنم. خوشحال از اینکه توانستم روح مرحوم استادم را شاد کنم، او همیشه آرزو داشت من در سکوی قهرمانی جهان باشم. قطعا روح او بسیار از این موضوع شاد است، چون من آرزوی او را برآورده کردم، اما فقط افسوس می‌خوردم لحظه‌ای که مدال کسب می‌کردم، مربی‌ام در سالن مسابقات حضور نداشت تا ببیند که به آرزویش رسیده است.

فارس: برای رسیدن به مدال نقره مسیر سختی را طی کردید، از حریفانتان بگویید.

بله یک مسیر سخت را پیش رو داشتم، ابتدا تکواندوکارقزاقستانی را شکست دادم،  در دومین مبارزه کار سخت تر بود، چون باید با نماینده میزبانی مبارزه میکردم اما با هدایت مربیانم توانستم دومین حریفم را نیز شکست دهم. پس از آن تکواندوکاران روسیه و کرواسی را شکست دادم. برای رسیدن به فینال باید تکواندوکار سرسخت چینی را شکست می‌أادم. تکواندوکاری که در مسابقات جام فجر و جام ریاست فدراسیون جهانی تکواندوکاران کشورمان را شکست داده بود. خوشبختانه موفق شدم در نیمه نهایی این تکواندوکار را شکست دهم و انتقام بچه‌ها را از او بگیرم. خوشبختانه حریف چینی را شکست دادم و راهی فینال شدم اما در مرحله نهایی واقعا به دلیل خستگی نتوانستم تمام توانایی‌هایم را به نمایش بگذارم، من مسیر سختی را طی کردم تا به فینال برسم اما حریف کره‌ای من واقعا مسیر آسان تری را در جدول طی کرده بود و حتی قبل از بازی استراحت خوبی را انجام داده بود. اما من این شانس را نداشتم، ضمن اینکه او خیلی از من بزرگتر بود و با تجربه تر بود. 

فارس: شما در سال جاری مسیر بسیار دشواری را برای رسیدن به المپیک توکیو پیش رو دارید، چه برنامه‌ای برای رسیدن به مدال المپیک برای خودت در نظر گرفته‌اید؟

 من تمام تلاشم را می‌کنم تا به مدال المپیک 2020 توکیو برسم. از سکوی قهرمانی جهان پایین آمده‌ام. از امروز تلاشم این است تا در مسابقاتی که پیش رو داریم و جزو رقابت‌های کسب سهمیه المپیک است بهترین عملکرد را داشته باشم. می‌خواهم در مسابقات پیش رو بهترین نتایج را کسب کنم تا در المپیک خوش‌رنگ‌ترین مدال را کسب کنم و تاریخ‌ساز شوم. من تمریناتم را پیگیری می‌کنم و حتی بیشتر از گذشته تمرین می‌کنم. به اندازه‌ای تلاش می‌کنم که به مدال المپیک برسم.

با موفقیت در منچستر دومین بانوی تاریخ ساز در تکواندو شدم

فارس: وقتی شما به فینال مسابقات جهانی راه یافتید همه جا اعلام کردند مومن زاده مسیر کیمیا علیزاده را می‌رود و او هم در تکواندو تاریخ‌ساز شد. در آن لحظه با شنیدن این خبرها چه حس و حالی داشتید؟

واقعا حس و حال خیلی خوبی را داشتم. اینکه توانستم به فینال مسابقات بروم و با این موفقیت در تکواندوی بانوان تاریخ‌ساز شوم خیلی برایم ارزشمند بود. این‌که نام من هم مثل کیمیا علیزاده در تکواندو ایران مطرح شد و به عنوان تاریخ‌ساز به من لقب دادند حس غرور داشتم. قطعا از بزرگان تکواندو در بخش مردان و بانوان به عنوان الگو استفاده خواهم کرد تا بتوانم موفقیت‌های بزرگتری را در تکواندو رقم بزنم.

مدالم نقره مسابقات جهانی را تقدیم کردم به روح دایی شهیدم

فارس: پس از کسب مدال مسابقات جهانی، شما مدال خود را به یکی از شهدا تقدیم کردید، در رابطه با این موضوع توضیح بدهید.

خوشحالم از این‌که تصمیم گرفتم مدالی را که در مسابقات جهانی انگلیس به دست آوردم را به دایی شهیدم تقدیم کنم. این تصمیم را از صمیم قلب گرفتم و خوشحالم که این کار را انجام دادم. شهید عباس غیاثوند، دایی من است و پس از کسب مدال جهانی تصمیم گرفتم که این مدال باارزشمند را به روح این شهید عزیز تقدیم کنم.

قهرمانی در المپیک توکیو بزرگترین آرزویم است

فارس:  بزرگترین آرزوی ورزشی شما چیست؟

کسب مدال نقره مسابقات جهانی در رده بزرگسالان اولین اتفاقی بود که در این رده برایم رقم خورد. قطعا بزرگترین آرزویم این است که در المپیک 2020 توکیو روی سکوی قهرمانی بایستم، می‌خواهم با خوش رنگ‌ترین مدال همه مردم ایران را شاد کنم. امیدوارم به این آرزوی بزرگ زندگی ام برسم.

فارس: به غیر از تکواندو به چه رشته دیگری علاقه دارید؟

واقعا استعداد زیادی در رشته‌های مختلف ورزشی دارم، من سرشار از استعدادم(باخنده)، اما تکواندو برایم چیز دیگری است. والیبال و فوتبال را دوست دارم، چون برادرم در رشته فوتبال فعالیت می‌کند به همین دلیل فوتبالم خیلی بهتر از والیبالم است و بدون تعارف در فوتبال استعداد بسیار زیادی دارم.

روز قهرمانی‌ام تیم محبوبم قهرمان لیگ برتر فوتبال شد

فارس: طرفدار کدام تیم هستید، پرسپولیس یا استقلال؟ 

واقعا هوادر تیم محبوبم پرسپولیس هستم، در منچستر یک اتفاق خوب برایم رخ داد، روزی که تیم پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شد، دقیقا همان روز مدال نایب قهرمانی مسابقات جهانی را به من اهدا کردند. در واقع آن روز حسابی جشن گرفتم و حسابی خوشحال شدم، هم برای این‌که نایب قهرمان دنیا شدم و هم برای این‌که تیم محبوبم قهرمان لیگ برتر شد. خیلی روز خوبی برایم رقم خورد و از صمیم دل خوشحال بودم. خوشحال‌تر از این موضوعی بود که وقتی می‌دیدم رسانه‌ها‌ی ایرانی موفقیتم را بازتاب داده‌ا‌ند و مردم از موفقیت یک دختر ایرانی خوشحال شدند.

فارس: شما در مسیر قهرمانی قرار گرفته‌اید و برای رسیدن به این مهم قطعا نیاز به امکاناتی زیادی دارید، خواسته شما از مسئولان فدراسیون و ورزش چیست؟

خیلی خواسته زیادی ندارم. ما در تکواندو از لحاظ مالی خیلی درآمد خوبی در لیگ ها نداریم. شاید باورش سخت باشد اما قرارداد ما برای فعالیت در لیگ برتر در یک فصل زیر 15 میلیون تومان است! این پول هزینه لباس و رفت و آمد، لوازم شخصی ما هم نباشد نباشد. دوست دارم نگاه مسئولان ورزش به رشته‌های رزمی بهتر از این باشد. از همه آنها تشکر می‌کنم که همیشه ما را حمایت کردند. امیدوارم فضا برای تکواندو طوری مهیا شود که ما بتوانیم در تمام مسابقات پیش رو حضور داشته باشیم، امسال برای تکواندو سال بسیار مهمی است. ما باید در تمام مسابقات حضور پیدا کنیم و امیدوارم برای اینکه در این مسیر موفق شویم، مسئولان ورزش ما را حمایت کنند.

فارس و صحبت پایانی شما...

مومن‌زاده و صحبت پایانی شما، از خانواده‌ام،‌از تمام مربیان تیم ملی و مربیان بازیکن‌ساز، مسئولان فدراسیون، مسئولان ورزش، مسئولان هیأت تکواندوی استان البرز تشکر می‌کنم. وقتی یک نفر نتیجه می‌گیرد این حاصل تلاش یک گروه است. از تمام مربیانم که از دوران کودکی تا امروز کنار من بودند تشکر می‌کنم. امیدوارم با این کاری که انجام دادم روح مربی‌ام شاد شود.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد

علی شیرآقایی در گفت و گو با خبرنگار مهر به ارزیابی خود از عملکرد ووشو کاران در مسابقات انتخابی جام جهانی اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم صدور روادید برای تیم ملی ووشو کشورمان، ووشوکاران ایران شانس حضور در مسابقات قهرمانی جهان تگزاس آمریکا را از دست دادند. تیم ملی کشورمان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی جهان، با کارشکنی آمریکا موفق به حضور در آن رویداد نشد و به طبع شانس حضور در جام ‎جهانی ووشو را هم از دست داد. به همین دلیل برای نخستین بار مسابقاتی تحت عنوان انتخابی جام‌جهانی، توسط فدراسیون جهانی ووشو برگزار شد که تیم ۵ نفره ساندای مردان ایران با لطف خدا با کسب برتری مقابل تمام حریفان به مدال طلا دست یافتند و جواز حضور در پیکارهای جام جهانی استرالیا را کسب کردند.

شیرآقایی یادآور شد: این مسابقات با حضور ۳۸ تیم و ۳۰۰ شرکت کننده به میزبانی شهر «جیانگ‌یین» چین برگزار شد. تمام کشورهای مدعی در بخش ساندا در این رویداد حضور بهم رسانده بودند. سانداکاران کشورمان موفق شدند در این رویداد با شایستگی تمام به حق ضایع شده خود در پیکارهای آمریکا، دست یابند.

وی با اشاره به برتری سهیل موسوی نماینده وزن ۷۵ کیلوگرم کشورمان مقابل ورزشکار چینی، خاطرنشان کرد: نفر اول تیم ملی کشورمان در این وزن یوسف صبری دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو بود که به دلیل آسیب دیدگی، شانس حضور در این پیکارها را از دست داد. این امر باعث شد، با صلاحدید کادر فنی و فدراسیون ووشو این فرصت در اختیار سهیل موسوی جوان ۱۸ ساله کشورمان قرار بگیرد. این جوان که مدال طلای جوانان جهان در سال ۲۰۲۲ را در کارنامه دارد، به تازگی وارد رده سنی بزرگسالان شده است. او پس از برتری مقابل حریف مراکشی خود در دور نخست مسابقات که اتفاقاً دارنده مدال نقره قهرمانی جهان ۲۰۱۹ بود، راهی مرحله دوم شد. موسوی در دیدار دوم به مصاف حریفی از ترکیه رفت و در همان راند نخست با امتیاز عالی نتیجه را به سود خود پایان داد به دیدار پایانی صعود کرد. نماینده کشورمان در مبارزه نهایی با عملکردی چشمگیر در دو ۲ راند متوالی از سد حریف چینی خود عبور کرد و به مدال طلای این دسته وزنی دست یافت.

سرمربی تیم ملی ووشو ایران گفت: علی خورشیدی، محمدرضا ریگی و معین تقوی هم در اوزان خود با نمایشی خوب مقابل تمامی حریفانشان به برتری دست یافتند و صاحب مدال طلا شدند.

شیرآقایی با اشاره به کسب مدال طلا توسط محسن محمد سیفی سرگروه تیم ملی کشورمان تصریح کرد: سیفی با اقتدار کامل در تمامی مبارزات خود توانست حریفان را شکست داده و به مدال طلا دست یابد. این ورزشکار کشورمان در دیدار نهایی به مصاف حریفی از کره‌جنوبی رفت که پیش‌تر در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با آن دیدار کرده بود و مجدداً آمادگی خود را با برتری قاطع در دیدار نهایی، به رخ حریفان کشید.

وی در خصوص کیفیت برگزاری مسابقات انتخابی جام‌جهانی گفت: چینی‌ها همواره در برگزاری رویدادهای ورزشی، در جهان زبانزد هستند. انتخابی جام‌جهانی هم از این حیث مستثنی نبود. مسابقات فوق به درخواست فدراسیون ووشو ایران برگزار شد که این نشان از مدیریت توانمند و دیپلماسی بین‌المللی موفق کشورمان دارد. جا دارد از امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو قدردانی کنم.

کد خبر 6089587

دیگر خبرها

  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • جام جهانی پاراتیراندازی|رقیه شجاعی از صعود به فینال بازماند
  • ماجرای عکس یک ورزشکار زن با شهریار؛ او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • جام جهانی پاراتیراندازی| ۳ طلا، نقره و برنز برای ایران
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ هفت چشمه نقره‌ای شد
  • راهیابی رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا