Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@00:13:25 GMT

این مرد، دست هایش اکسیژن می سازد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۷۹۲۵۷

این مرد، دست هایش اکسیژن می سازد

ساری- آن سال های دور، همیشه نزدیک است آقای رزمنده... به مرحمت شما و آن گردان و لشکری که رفت تا تانک، تا مین، تا خمپاره و ترکش، حالا ما اکسیژن ایران را تنفس می کنیم.

قدس آنلاین، استانها، حسین احمدی - رقیه توسلی: مگر می شود روزهای دفاع در خاطرمان رنگ ببازد! آن آژیرها! آن دشمن غاصب پُر شاخ و برگ! آن ساک ها و اتوبوس ها!

مگر می شود ما برگ های برنده سال های سرخ مان را از یاد ببریم! جبهه ها و مردان هشت ساله مان را! عاشقانی را که بی ریا و ادعا جنگیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شیمیایی شدند... دست و پا و چشم دادند... و تمام جوانی و سلامتی شان را...

آن سال های دور، به غایت زنده و بی غبار است آقای جانباز... وقتی شما ریه هایت را خرج آزادی سرزمین ات کرده ای... وقتی بی هوا و حرف می مانی دور از کپسول اکسیژن... وقتی نگاهت - هرثانیه - مثنوی هزارمن کاغذ است...

شاید از فداکاری و از خودگذشتگی تان، سنگرها، شب های عملیات، رودهای خروشان گفته باشند... غواصان، مریوان ها و معبرها... اما می خواهم بگویم نمی شود از صبوری و رنجبری سالها جانبازی، حتی قطره ای نوشت... هر صاحب قلمی باید فقط این وقت ها، نشانی خانه تان را بدهد و بس... باید خودکارش را بگذارد زمین و سر، به رسم حیا پایین بیاندازد...

می خواهم بنویسم ما قدردانِ آن خاکی که شما با چنگ و دندان حافظش بوده اید، هستیم... قدرشناس دلاورانی که جز پلاکی و چفیه ای از آنان به خانه بازنگشت... قدرشناس راویان بی اکسیژنی که در حوالی مان نفس نمی کشند...

از انقلاب تا اختراع

به سراغ جانبازی می رویم با حرف های تلنبار شده ی بسیار... تا گفتگویی ترتیب دهیم از جنس انقلاب، دفاع، جانبازی، تنفس، اکسیژن، ورزش، عکاسی، بیکاری و عجیب تر از همه اختراع...

سه شنبه ای را قرار می گذاریم و به عیادت جانباز شیمیایی «حسن اَبیضی» می رویم. جانبازی مبتکر و مخترع...

آدرس را که می پرسیم، می بینیم در همسایگی مان! کمی آنسوتر زندگی را صبوری می کند. نمی دانستیم دو کوچه بالاتر در حوالی مان، شیرمردی اکسیژن ندارد.

با همراهی همسرشان به داخل منزل راهنمایی می شویم، ده دقیقه ای انتظار می کشیم اما از حسن آقا خبری نیست! علت را که جویا می شویم، می گویند: دارند لباس های مخصوص شان را می پوشند!!

بالاخره انتظار به سر می آید و روی گل حسن آقا را می بینیم، ایستاده و استوار... البته با ماسکی بر دهان. در نگاه اول، لباس ها مخصوص نیستند! گویا اختراعش را در پشت آنها مخفی کرده است. دستگاه اکسیژن ساز همراه...

در بدو ورود جانباز اَبیضی شگفت زده مان می کند. کفش هایی به پا دارد که کمپرسورها در پاشنه اش تعبیه شده اند و با هر گامی که برمی دارد، هوا به مخزن مربوطه هدایت می شود.

سر حرف که باز می شود، می گوید: چون روزانه باید ۱۸ ساعت زیر دستگاه اکسیژن می ماندم و تقریباً رفتن به بیرون از خانه برایم غیرممکن بود، تصمیم گرفتم اکسیژن ساز همراه را بسازم.

با این دستگاه جانبازان و بیمارن می توانند با خیالی راحت در همه جا حاضر باشند.

اکسیژن ساز همراه، شناسنامه ندارد

جانباز اَبیضی ادامه می دهد: قبل از این دستگاه، اکسیژن ساز برقی دیگری را ساختم که تنها سه کیلوگرم وزن دارد و به نام « علی بن موسی الرضا یک » نامگذاری شده و می خواهم به بنیاد شهید اهدایش کنم.

این دستگاه، هوای محیط را دریافت و تحت فشار زئولیت، اکسیژن تولید می کند. برای ساخت آن از ضایعات و یک دستگاه کمپرسور استفاده کردم.

باید برایتان بگویم نمونه خارجی این اکسیژن ساز حدود سه میلیون تومان قیمت دارد و مصرف برقش بالاست و از ۳۳۰ وات استفاده می کند؛ ولی دستگاه اختراعی ام با تغذیه ۲۲ وات، سه و نیم لیتر در دقیقه اکسیژن تولید و خلوصش، ۷۲ درصد است.

این جانباز شیمیایی اضافه می کند: دستگاه دوم که اکسیژن ساز همراه است را « علی بن موسی الرضا دو» نامگذاری کرده ام و قصد دارم آن را به ثبت و تولید انبوه برسانم.

با حرارت خاصی از اکسیژن ساز همراه صحبت می کند و ادامه می دهد: نمونه خارجی دستگاه دوم، ۱۰ میلیون تومان قیمت دارد و اگر تسهیلاتی فراهم شود، با قیمت بسیار اندک آن را بصورت انبوه تولید خواهم کرد.

آقای ابیضی از عشق و ارادتش به امام رضا (ع) می گوید. از اینکه ایده هایش را به مدد ثامن الحجج عملیاتی می شود و همیشه در زندگی اش حضور دارند.

در این میان، علت عدم ثبت اختراعات را از حسن آقا می پرسیم که می گوید: هزینه اش را نداشته ام!

از اینکه بدنبال سهمیه جانبازی اش نبوده و تنها با حقوق ۴۵۰ هزارتومانی مستمری بنیاد، گذران زندگی می کند. از بیکاری سه فرزندش گلایه دارد و نامهربانی هایی که به هنگام دریافت کپسول اکسیژن دیده است.

ابتکار ادامه دارد...

در ادامه از حرفه اش، عکاسی هم می گوید و از اختراعات دیگری که در این زمینه داشته و از سه سالی که خانه نشین است و دیگر نمی تواند به سرکار برود. از ایده های نو و تازه ای که قصد دارد اجرایی کند.

از اینکه بدنبال سهمیه جانبازی اش نبوده و تنها با حقوق ۴۵۰ هزارتومانی مستمری بنیاد، گذران زندگی می کند. از بیکاری سه فرزندش گلایه دارد و نامهربانی هایی که به هنگام دریافت کپسول اکسیژن دیده است.

در میان مصاحبه با تاکید و کلامی قاطع می گوید: اگر هزار بار بمیرم و زنده شوم، باز به خواستگاری همسرم می روم. ایشان مهربانی بسیاری به پایم ریخته اند و بارها که بعلت کمبود اکسیژن نفس های آخر را می کشیدم با احیاء قلبی، زندگی را به من برگرداندند.

از جانباز اَبیضی در رابطه با نقش اش در پیروزی انقلاب اسلامی می پرسیم . ایشان از سال ۵۷ و پسرخاله شهیدش، «سید علی اصغر مسلمی» و تکثیر نوارهای امام خمینی (ره) می گوید و از روزهای بازداشت و شکنجه... از اینکه در نزدیکی خانه شان، ماموران او را دستگیر و به تیربرق بستند و به جانش افتادند. و سرانجام آزادی اش همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی...

از روزهای دفاع و شش بار اعزام به جبهه، عملیات بیت المقدس، آزادسازی خرمشهر و نخل های آلوده و خوردن خرمای شیمیایی شده و اصابت گلوله به ریه و بیمارستان صحرایی اهواز... از واژگونی آمبولانس و آسیب دیدن زانویش... از اینکه همیشه پشتش به خدا و همسرش گرم است...

در پایان از جودوی نظامی هم می گوید و از اینکه مربی بوده و روزهای خاطره انگیزی را در ورزش سپری کرده است. از اینکه بعد از جنگ، دیگر جودو کار نمی کند.

هنگام خداحافظی از حسن آقا از آرزویش می پرسیم؛ با بغضی در گلو می گوید: دیدار با رهبرم، آیت الله خامنه ای.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اختراع اکسیژن انقلاب اسلامی جانبازان جانبازان شیمیایی دفاع مقدس شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزیاتو، بچه ها به دلایل مختلفی بدرفتاری می کنند، اما شایع ترین دلیل آن بی حوصلگی و کسل شدن است. آن ها متوجه می شوند که رفتارشان تأثیرگذار است، بخصوص اگر بتوانند با استفاده از آن به چیزی که می خواهند برسند. گاهی هم میل به قدرت داشتن، دلیل بدرفتاری های آن ها است، چرا که این روشی است برای کودک تا بتواند تلاش کند و قدرت کنترل خود را اثبات کند. به همین دلیل مهم است که نحوه ی صحیح مدیریت این رفتارها را بلد باشید.

راهکارهایی که در ادامه از آن ها صحبت خواهیم زندگی شما به عنوان پدر و مادر را ساده تر خواهند کرد.

۱- با آرامش و خونسردی بیشتری با او برخورد کنید

بچه ها اغلب از رفتار والدین خود تقلید می کنند، بنابراین باید با آموزش حفظ آرامش و خونسردی به فرزندتان، به رفتار او شکل دهید. اگر زمانی که شروع به جیغ و داد می کند، شما هم سرش فریاد بکشید، این رفتار برای عادی و طبیعی خواهد شد. بنابراین، به جای این کار، به او روش دیگری برای مدیریت احساساتش نشان دهید.

۲- به او حق انتخاب دهید تا بتوانید تصمیم بگیرد که دوست دارد چه کاری انجام دهد

حق انتخاب دادن به کودک کمک می کند نیاز به قدرت داشتن و کنترل داشتن روی امور خود در او ارضا شود. بنابراین مثلاً اگر باید هم اسباب بازی هایش را جمع می کرد و هم دندان هایش را مسواک می زد، از او بپرسید که دوست دارد اول کدام را انجام دهد.

۳- همیشه تنقلات همراه خود داشته باشید

بدرفتاری کودک بسیاری از اوقات ناشی از گرسنگی او است، بنابراین اگر قرار بود با کودک تان بیرون بروید، با همراه داشتن تنقلات می توانید جلوی جیغ و داد کردنش را بگیرید و او را خوش خلق نگه دارید.

۴- او را از پیامدهای منفی احتمالی کارهایش آگاه کنید

«چون من می گویم!» پاسخ خوبی به کودکی نیست که می خواهد بداند چرا نباید کاری را انجام دهد. همیشه سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید و برایش توضیح دهید که اگر بدرفتاری کند چه اتفاقی ممکن است و چرا نباید برخی کارها را انجام دهد. او را از عواقبی که کارهایش ممکن است داشته باشند آگاه کنید تا بتواند یاد بگیرد و در آینده تصمیمات بهتری برای خود بگیرد.

۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است

۵- یک برنامه ی روزانه برایش تنظیم کنید و بابت عمل به آن به او جایزه دهید

به فرزندتان کمک کنید که یک برنامه ی روزانه ی مناسب برای خود داشته باشد، مثلاً ممنوعیت تماشای تلویزیون از یک ساعت مشخص به بعد، کمک به شستن ظرف ها، مسواک زدن و رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص. و اگر دوست دارید خلاق باشید، می توانید برای کل ماه برنامه تنظیم کنید و به فرزندتان بگویید که اگر تمام ماه (یا یک یا ۲ هفته) طبق برنامه عمل کند، می تواند به انتخاب خودش جایزه ای از شما بگیرد.

۶- تنبیه های معقولی برای قانون شکنی هایش تعیین کنید

برای برخی بدرفتاری های کودک تان تنبیه های معقولی در نظر بگیرید. مثلاً اگر فرزندتان در برابر خوردن سبزیجات مقاومت کرد، به او اجازه ی خوردن تنقلات ندهید. یا اگر نمی خواست اسباب بازی هایش را جمع کند، اجازه ندهید بقیه ی روز را با آن ها بازی کند. این شیوه برای کودکانی مناسب است که انجام برخی کارها برایشان دشوار است. با این حال، از تعیین تنبیه های نامعقول خودداری کنید. مثلاً اگر نمی خواست غذایش را بخورد، او را مجبور به شستن لباس ها نکنید.

۷- حواسش را پرت کنید

بچه ها گاهی به این دلیل بدرفتاری می کنند که احساس بی حوصلگی یا کسل شدن می کنند یا کار بهتری برای انجام دادن سراغ ندارند. به همین دلیل، اگر کاری برایش پیدا کنید، بخصوص چیزی که او سرگرم و درگیر کند، حواسش پرت چیز خوبی خواهد شد و دیگر بدرفتاری نخواهد کرد.

۸- از او درباره ی نظرش و و راه حل هایش برای مشکلات بپرسید

وقتی فرزندتان شروع به بدرفتاری می کند، از او بپرسید که آیا مشکلی دارد یا آیا چیزی اذیتش می کند. اگر مشکلی وجود داشت و کودک تان آن را با شما در میان گذاشت، وقت بگذارید و با او درباره ی آن صحبت کنید. از فرزندتان بپرسید که نظر و فکری دارد یا به عقیده ی او چظور می توان آن مشکل را برطرف کرد. اگر پاسخی نداشت، کمی به او کمک کنید، اما یادتان باشد که باید به او این احساس را دهید که این خود اوست که دارد مشکل را حل می کند و شما باید حامی و مشوق او باشید.

۹- احساساتش را بپذیرید و سعی کنید به او کمک کنید

به جای اینکه به فرزندتان بگویید بچه ی بدی شده یا دارد بدرفتاری می کند، می توانید به او نشان دهید که او و احساسی که دارد را درک می کنید. از آنجایی که احساسات نقش مهمی در رفتار کودک دارند، همیشه پذیرای آن ها باشید. مثلاً جمله ی ساده ای مانند این می تواند کمک زیادی به فرزندتان کند: «می فهمم که از اینکه امروز نمی توانیم برویم پارک ناراحت هستی اما هوا خوب نیست».

کد خبر 848600 برچسب‌ها خبر مهم کودکان مهارت‌ها خانواده

دیگر خبرها

  • شجاعیان در این فصل رکوردشکنی می‌کند!
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • در مونیخ خبری از صلح نیست؛ ایستادگی هونس پای حرف‌هایش علیه توخل
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟