Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس دپارتمان داوران گفت: اولین دوره آموزشی سیستم ویدئو چک با حضور ۲۴ داور زیر نظر مدرس فیفا در مرکز ملی فوتبال برگزار می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، داوود رفعتی رئیس دپارتمان داوران از برگزاری اولین دوره آموزشی سیستم ویدئو چک با حضور ۲۴ داور زیر نظر مدرس فیفا در مرکز ملی فوتبال برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داود رفعتی با بیان این موضوع، اظهارداشت : از میان ۱۰ برندی که فیفا و بورد بین‌المللی آنها را به فدراسیون فوتبال معرفی کرده بود، با یکی از این شرکت‌ها به توافق رسیدیم و به زودی دوره آموزش داوران را که مهمترین بحث در اجرای این سیستم است، را آغاز خواهیم کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه در مسابقات جام‌جهانی جوانان در لهستان هستم با نمایندگان فیفا در این باره صحبت‌های لازم را انجام دادم و قرار شد اولین دوره آموزشی از اول تیرماه به مدت هفت روز زیر نظر مدرس فیفا با حضور ۲۴ داور در مرکز ملی فوتبال به صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود.

رئیس دپارتمان داوران در خصوص روند خرید تجهیزات سیستم این تکنولوژی، گفت: در این رابطه با فیفا و بورد بین‌المللی مکاتبات و هماهنگی را انجام خواهیم داد و به زودی با این شرکت قرارداد بسته می‌شود تا دستگاه مورد نظر خریداری و در مرکز ملی فوتبال برای آموزش داوران نصب خواهد شد. همزمان باشگاه‌ها باید همکاری‌های لازم در این زمینه را انجام دهند و از طریق فدراسیون فوتبال این سیستم را خریداری و در ورزشگاه‌ها نصب کنند.

رفعتی در ادامه، تصریح کرد: تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا در برهه زمانی سه ماهه آموزش داوران را به اتمام برسانیم. دوره‌ای را همزمان برای اپراتور‌های سراسر کشور برگزار خواهیم کرد. در این کلاس ترجیحا داورانی حضور دارند که به سیستم فناوری و آی تی کاملا آشنا باشند.

رئیس دپارتمان داوران در پایان ضمن تشکر از صدا و سیما، گفت: جا دارد از صدا و سیما به خاطر همکاری خوبی که با فدراسیون فوتبال دارد، تشکر کنم. بخصوص اینکه قبل از خرید دستگاه ما آموزش داوران را براساس تجهیزات صدا و سیما انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال داوود رفعتی لیگ برتر فوتبال فیفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی

نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیئت‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیئت اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

وی افزود: در سال گذشته به منظور تأمین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی با توجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به‌صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

کشت‌کار تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیئت اجرایی معین استان و هیئت اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر هفت هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود سه هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد. لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجدداً شرکت کنند.

کد خبر 751476

دیگر خبرها

  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • داوران بازی تیم ملی فوتبال معرفی شدند
  • اعلام اسامی داوران بازی هنگ‌کنگ - ایران
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا