Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیست دو فراکسیون نمایندگان ولایی و مستقلان ولایی مجلس ظهر امروز در نشست‌های مجمع عمومی این دو فراکسیون نهایی می‌شود.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی ظهر امروز برای تصمیم‌گیری درباره گزینه‌های نهایی این فراکسیون برای انتخابات هیأت رئیسه اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



*لیست فراکسیون مستقلان امروز نهایی می‌شود

در این جلسه، درباره ارائه لیست مستقل و یا مشترک با سایر فراکسیون‌های مجلس تصمیم‌گیری خواهد شد؛ البته اعضای فراکسیون تاکنون بر ریاست علی لاریجانی به عنوان کاندیدای ریاست اجماع نظر دارند.

مجمع عمومی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی نیز ظهر امروز به این منظور تشکیل می‌شود.

این نشست به منظور تعیین تکلیف و ارائه لیست کاندیداتوری برای کرسی‌های هیأت رئیسه مجلس برگزار می‌شود.

*در همین رابطه سید حسین نقوی حسینی، در واکنش به خبر گمانه‌زنی‌ها مبنی بر ائتلاف فراکسیون مستقلان ولایی و نمایندگان ولایی بر سر ریاست علی لاریجانی، اظهار داشت: فراکسیون نمایندگان ولایی بعدازظهر امروز ساعت ۱۴ تشکیل جلسه خواهد داد.

*سخنگوی فراکسیون ولایی: بنا به ائتلاف نداریم

وی افزود: تا این لحظه درباره هیچ یک از جایگاه‌های هیأت رئیسه تصمیمی گرفته نشده است.

نقوی حسینی با بیان اینکه با فراکسیون مستقلان ائتلاف نکردیم و بنای ائتلاف وجود ندارد، گفت: فراکسیون به صورت مستقل فهرست نامزد‌های خود برای جایگاه هیأت رئیسه را ارائه می‌کند.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی بر همین اساس اضافه کرد: فراکسیون ولایی با هیچ یک از فراکسیون‌ها برای ائتلاف جلسه نداشته است.

*گفتنی است، در نشست نوبت صبح امروز فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی لیست موقت فراکسیون برای انتخابات اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی تعیین شد.

*عارف کاندیدای ریاست مجلس شد

در این لیست محمدرضا عارف نماینده مردم تهران به عنوان گزینه ریاست این فراکسیون تعیین شد.

همچنین علی مطهری، مسعود پزشکیان به عنوان گزینه‌های نواب رئیس انتخاب شدند.

شایان ذکر است این لیست هنوز قطعی نشده و نیازمند رای گیری از سوی اعضای فراکسیون است. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتخابات هیات رئیسه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • راند دوم
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد