Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-05@11:38:10 GMT

تاثیر شورای رقابت بر قیمت خودرو

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۲۱۵۳

در وضع ارزی کشور مصوبه رفع ممنوعیت حقوق ورودی خودروهای هیبریدی و واردات این نوع خودروها قابلیت اجرا ندارد.   به گزارش صدای ایران از پرشین خودرو، یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: در شرایط کنونی کشور اجرای برخی مصوبات طرح ساماندهی صنعت خودرو از جمله واردات خودروهای هیبریدی با سختی و دشواری های زیادی همراه است و به نظر نمی رسد در وضعیت ارزی کشور قابلیت اجرا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد رضا منصوری افزود: البته طبق این مصوبه، دولت مکلف شده تا ظرف پنج سال ظرفیت‌های لازم برای تولید خودروهای هیبریدی(تمام برقی) را فراهم کند هر چند واردات این خودروها نیز مستلزم برخی بسترهاست که باید عملی شود.

وی تاکید کرد: در صورت تایید شورای نگهبان و بهبود اوضاع ارزی در کشور به طور قطع واردات خودروهای هیبریدی و تمام برقی می تواند تأثیر بسزایی در کاهش قیمت خودروهای داخلی و همچنین بازار وارداتی ها داشته باشد.

منصوری همچنین در خصوص تصویب بند دیگری از طرح ساماندهی صنعت خودرو و احیای مجدد شورای رقابت گفت : در این ماده خودروسازان مکلف شدند که قیمت تمام شده خودرو، درصد سود و قیمت قطعی را محاسبه و به شورای رقابت ارائه کنند که به نظر می رسد با اجرای این ماده از طرح ساماندهی و ورود شورای رقابت قیمت ها در بازار کنترل خواهد شد.

پیگیری های کمیسیون اصل 90 مجلس مانع از اجرای مصوبه فروش خودرو زیر 5 درصد حاشیه شد
نماینده ساوه و زرندیه در خانه ملت همچنین به تاثیر مصوبه فروش خودرو زیر 5 درصد حاشیه بازار اشاره کرد و یاد آور شد : البته این مصوبه با پی گیری های کمیسیون اصل 90 اجرایی نشد چرا که در صورت اجرا مشخص نبود وضعیت قیمت ها در بازار چه شرایطی پیدا می کرد.

منصوری خاطر نشان کرد : در اوضاع کنونی بازار خودرو حضور شورای رقابت می تواند باعث بررسی منطقی قیمت ها و ارائه نرخ معقول خودرو در بازار شود.
به گفته وی در شرایط کنونی انحصاری بازار خودرو ، کنترل و نظارت کمک موثری به بازار خواهد بود.

عزمی برای واردات خودروهای دست دوم از مناطق آزاد نیست
وی در ادامه ضمن تاثیر نقش دستگاههای نظارتی ، عرضه خودرو و ورود خودروهای دست دوم موجود در مناطق آزاد را راهکار جدی تر بهبود اوضاع کنونی بازار خودرو اعلام کرد و گفت : برای واردات خودروهای دست دوم به عزمی جدی نیاز است که البته دست‌های پشت‌ پرده از اجرای چنین طرحی به دلیل حفظ منافع خود جلوگیری می کنند.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت : باید خودروهای دست دوم موجود در مناطق آزاد چون جزیره قشم، کیش و بندر انزلی را که ارزبری ندارند را به جاری اسقاط وارد بازار کرد. اجرای این مساله به طور قطع کمک خوبی به نیاز بازار و رفع التهابات قیمتی خواهد بود.
منصوری افزود : بر همین اساس می‌توان در مرحله بعد و صورت واکنش مثبت بازار ، طرح واردات خودروهای دست دوم خارجی با کیفیت را با جدیت بیشتری پیگیری کرد.

دولت اگر دارد به خودروسازان کمک کند
این نماینده مجلس بیان کرد: اراده ای برای واردات خودروهای دست دوم موجود در مناطق آزاد نیست و مخالفت با واردات این این خودروها صرفا بهانه است و هیچ توجیهی در این زمینه هم وجود ندارد.

منصوری در پایان با توجه به مشکلات تامین قطعات برای تجاری سازی تولیدات شرکتهای خودروساز و عرضه به بازار، گفت : دولت اگر دارد به خودروسازان و قطعه سازان داخلی کمک کند این روند در 40 سال گذشته همواره وجود داشته و هیچ کس نمی تواند مانع کمک دولت به صنعت خودرو شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: خودرو شورای رقابت صدای ایران ایران صدا صدا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار