Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@19:52:14 GMT

تعاونی‌ها در اولویت واگذاری‌های شستا

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۲۹۲۱

ساعت24 - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مذاکره برای واگذاری برخی شرکتهای شستا به تعاونی‌های توانمند و استفاده از ظرفیت تعاونی‌های دانش بنیان در شستا خبر داد و گفت: شبکه تعاونی‌های توزیعی در ایام ماه مبارک رمضان، با قیمت ارزان‌تری گوشت و کالاهای اساسی را در اختیار مردم قرار دادند.

محمد کبیری  با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری با شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، اظهار کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه دربرگیرنده چند هدف بود؛ اول اینکه با ایجاد و گسترش همکاری‌های دو جانبه زمینه استفاده از ظرفیت‌های بخش تعاون به وجود آید و دوم در بحث واگذاری برخی از شرکت‌های شستا اولویت بخش تعاون به ویژه تعاونی‌های توانمند در نظر گرفته شود و با توجه به هدف گذاری دستیابی بخش تعاون به سهم ۲۵ درصدی در اقتصاد ملی، بخش تعاون به طور مؤثر در این زمینه سهم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف دیگر این بود که زمینه‌های همکاری در سرمایه‌گذاری های ایجادی یا توسعه‌ای در بخش تعاون را به مجموعه شستا اعلام کنیم تا پس از نهایی شدن، این زمینه‌ها مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که طرح‌های تعاونی‌ها اقتصادی باشد، در بحث سرمایه‌گذاری ایجادی و توسعه‌ای مشارکت مستقیم داشته باشند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: هدف دیگر انعقاد تفاهم‌نامه این بود که طی تفاهمی که از قبل با صندوق نوآوری و شکوفایی در بحث راه اندازی مرکز نوآوری تعاون داشتیم، مقرر شد تعاونی‌های دانش‌بنیان نیز حمایت و معرفی شوند و در زنجیره تأمین شرکت‌های شستا از ظرفیت بخش تعاون به ویژه تعاونی‌های دانش بنیان استفاده و در مرکز نوآوری بخش تعاون حتی‌الامکان مشارکت لازم را داشته باشند.

کبیری همچنین از توزیع و عرضه اقلام اساسی توسط شبکه تعاونی‌ها در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: طی تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای که میان وزارت تعاون، اتاق تعاون ایران و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی به امضا رسید، عرضه اقلام تنظیم بازار و گوشت و برنج و شکر به شبکه تعاونی‌ها سپرده شد. تاکید ما این بود که کالاهای اساسی را از طریق شبکه تعاونی‌ها در اختیار مردم بگذاریم که در حال حاضر در بحث عرضه گوشت این اتفاق افتاده است و تعاونی‌ها زودتر از ماه مبارک رمضان عرضه گوشت و برنج و شکر را با قیمت ارزان‌تر آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، پیش از این تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت تعاون، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی و اتاق تعاون ایران با هدف استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های شبکه تعاونی‌ها در تنظیم بازار و توزیع کالاهای اساسی به امضا رسیده بود و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد تا توزیع مناسب کالاهای اساسی در سراسر کشور برای ماه رمضان توسط تعاونی‌های مصرف و توزیعی صورت پذیرد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی پارسال بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، افزود: بیش از شش هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی اضافه کرد: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

بیشتر بخوانید

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

مولوی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی ادامه داد: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • شبکه‌ای واحد برای کمک‌های خیرین ایجاد شود
  • درویش:پرسپولیس خانه علی دایی است اما اوسمار اولویت است/هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند+فیلم