Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@10:45:12 GMT

هزینه سنگین تخریب نهادهای صنفی ‏

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۷۶۵

به گزارش ایکنا؛ جهان اقتصاد نوشت: عملکرد ضعیف تشکل‌های صنفی در مدیریت بازار موجب شده تا برخی از مدیران ارشد دولت با مخاطب قرار دادن این جامعه، ضعف ایشان در انجام تعهداتشان در بازار را تذکر دهند.‏
این روزها اخبار ناخوشایندی از برخی اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها و اتحادیه‌های صنفی زیرمجموعه آنها به گوش می‌رسد، ‌اخباری از پلمپ‌شدن برخی اتحادیه‌ها، زیرسوال رفتن هیأت رئیسه‌ها، سواستفاده از اختیارات، تضییع حقوق مردم و مصرف‌کنندگان، درگیر و دعوای اعضای هیأت رئیسه برخی اتاق‌ها، تخلفات کارمندان برخی اتاق‌ها و اتحادیه‌ها، ایجاد روابط غیرقانونی برای تخریب برخی چهره‌های صنفی، تلاش برای تعطیل کردن برخی اتحادیه‌ها و ….

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که متاسفانه این جریان فساد به برخی از کمیسیون‌های نظارت بر اتاق‌های اصناف نیز سرایت و ایشان را نیز مبتلا کرده‌است.‏
متاسفانه عده‌ای از افراد که با عناوین و سمت‌های مختلف در جامعه صنفی دارای پست و مقام هستند، برای منفعت ‌طلبی و سودجویی خود، مسیرهای انحرافی غیرقانونی را گشوده‌ و جریان راه افتاده هر روز بخش بیشتری از جامعه صنفی را در بر می‌گیرد، که از آن جمله می‌توان به نحوه حسابرسی اتحادیه‌های صنفی در اتاق اصناف تهران اشاره کرد، حسابرسی که برخی اتحادیه را بدون اعمال دقت نظر تأیید کرده و برخی را که هیچ مشکلی ندارند را معطل و اسناد مالی‌شان را تأیید نمی‌کنند.‏
این رفتار دوگانه با اتحادیه‌های صنفی که خانه و نماینده یک صنف هستند، یعنی القا موجی از بی‌اعتمادی نسبت به اتحادیه و در مرتبه بعدی اتاق اصناف که شاید در ظاهر مخاطب آن مجموعه محدودی از فعالان صنفی باشند، اما به واقع این افراد با به وجود آوردن این شرایط در حال تخریب جایگاه و اعتبار نهادهای عالی صنفی هستند و تداوم این شرایط یعنی از دست رفتن نهادهای اجتماعی ارزشمندی که ایجاد آنها هزینه‌‌های زیادی در برداشته‌است.‏
آسیب دیدن این مجموعه به واسطه القاء نبود صداقت در جامعه صنفی، این بی‌اعتمادی و نگرانی را در سطح جامعه توسعه خواهد داد به گونه‌ای که تخمین هزینه سنگین آن بر جامعه بیش از آن است که تصور می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه