Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@11:41:25 GMT

اصلاح‌طلبان از شرکت در انتخابات طفره نمی‌روند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۷۸۱

خرداد؛ حسین مرعشی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه مسیر انتخابات ریاست جمهوری 1400 از 98 می‌گذرد، گفت: جریان اصلاحات حتماً از شرکت در انتخابات طفره نخواهد رفت.

حسین مرعشی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درباره بیانیه گام دوم انقلاب که چندی پیش از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، بیان کرد: در واقع افرادی چون بنده که با افکار و اندیشه‌های مقام معظم رهبری آشنایی دارم، بیانیه ایشان به عنوان گام دوم انقلاب را جمع‌بندی از مواضع قبلی ایشان می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: معتقدم که بیانیه گام دوم انقلاب جمع‌بندی مقام رهبری در آستانه آغاز دهه پنجم انقلاب بود و تکیه بر جوانان نیز پیام‌ ایشان نسبت به آینده است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره وضعیت احزاب در ایران تصریح کرد: هنوز در جمهوری اسلامی  احزاب به عنوان بخشی از نظام پذیرفته نشده‌اند. احزاب می‌توانند یک کارکرد مکمل در نظام‌های سیاسی داشته باشند.

 

مرعشی معتقد است که اگر بخواهیم همه زیر جبهه‌ها را نیز لحاظ و احصا کنیم، بیشتر از 6 نحله فکری و گرایش سیاسی نخواهد بود. وقتی این تعداد حزب در کشور وجود دارد یعنی در واقع حزب نداریم؛ اولین موضوعی هم که درباره احزاب باید حل شود این است که نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام مردمی و حاکم باید بپذیرد که حزب هم جزوی از ساختار سیاسی ایران است.

 

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد احزاب جدا از نظام سیاسی باشد و نقش و کارکردی بر عهده نگیرند طبیعتاً نمی‌توانیم شاهد شکل‌گیری احزاب قوی در کشور باشیم.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این پرسش که گفتید شش حزب باید در کشور وجود داشته باشد مثال بزنید، خاطرنشان کرد:  این حداکثر بود. مثلاً اصولگرایان، اصلاح‌طلبان، جبهه پایداری، اعتدالیون، روی این چهار حزب به راحتی می‌توان توافق کرد. اما اصولگرایان و اصلاح‌طلبان هم می‌توانند دو گرایش زیرمجموعه‌ای داشته باشند.

 

مرعشی درباره جایگاه حزب کارگزاران سازندگی در جبهه اصلاحات گفت: حزب کارگزاران در جبهه اصلاحات اثرگذار است یعنی حزب کارگزاران در جبهه اصلاحات دارای یک جایگاهی است که هیچ اتحاد و ائتلافی در اصلاح‌طلبان شکل نمی‌گیرد مگر اینکه حزب کارگزاران در آن حضور داشته باشد. بنابراین حزب کارگزاران هم می‌تواند نقش اثباتی داشته باشد و هم مبارزه منفی به خود بگیرد.

 

وی به فسلسفه وجودی حزب اعتدال و توسعه اشاره و بیان کرد: اشکالی که به حزب اعتدال و توسعه وارد است، این است که آنها مطلقاً نتوانستند در جبهه اصولگرایان حضور و پایگاهی داشته باشند یعنی حزب اعتدال و توسعه به اهداف مهم خود نرسیده است.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در همین رابطه افزود: جبهه اصولگرایان هیچ وقت اعتنایی به حزب اعتدال و توسعه نداشته و این حزب حتی حضور حداقلی هم این جبهه نداشته است. از نظر من حزب اعتدال و توسعه از اهداف خود فاصله گرفته است. حزب اعتدال و توسعه برای ورود به جبهه اصلاحات نیز احتیاط می‌کند هرچند جبهه اصلاحات ممکن بود حزب اعتدال و توسعه را به عنوان یک حزب میانه بپذیرد. آنها خودشان تأکید دارند که ما اصلاح‌طلب نیستم.

 

مرعشی درباره احتمال ائتلاف حزب متبوعش با حزب اعتدال و توسعه در انتخابات آتی مجلس، گفت: کارگزاران که خواسته اصلی خود را اصلاح‌طلبی می‌داند خاستگاه خود را رها نمی‌کند که برود به حزبی که نه میانه است و نه جایگاهی در اصولگرایی دارد، ائتلاف کند. برویم با حزب اعتدال و توسعه ائتلاف کنیم چه اتفاقی بیفتد؟ آن چیزی که ما با این ائتلاف از دست می‌دهیم در برابر آن چیزی که باید به دست بیاوریم خیلی بیشتر است. در کشور درست کردن جریان سوم کار ساده‌ای نیست.

 

وی با بیان اینکه حزب اعتدال و توسعه به دنبال ایجاد یک جریان سوم است، تصریح کرد: این کار غیر ممکن است. ضعف‌های موجود از سوی دولت آقای روحانی در سیاست، اقتصاد و مدیریت ظهور کرد، زمینه اجتماعی این حرکت را بیش از پیش تضعیف کرد. اگر دولت آقای روحانی که موفق شد برجام را ایجاد کند،‌در حفظ برجام نیز موفق می‌بود، «شاید» زمینه‌ای برای ایجاد یک نحله و گفت و گوی جدیدی به نام اعتدال شکل می‌گرفت.

 

رئیس دفتر رئیس دولت سازندگی افزود: اگر کسی در ایران می‌توانست جبهه سوم در ایران درست کند، حزب کارگزاران با محوریت آقای هاشمی می‌توانست این کار را صورت دهد که البته نتوانستیم، بنابراین تکلیف‌مان را خیلی زود در جبهه اصلاحات روشن کردیم.

 

مرعشی درباره عملکرد دولت تدبیر و امید نیز معتقد است، آقای روحانی دستاوردهای زیادی در دولت نخست خود داشت اما نتوانست این دستاوردها را حفظ کند بنابراین در دور دوم آنگونه که باید شاید موفق نبود و دستاوردهایش خیلی سریع از دست رفت و همین سبب شد تا زمینه رشد یک تفکر سوم نیز از دست برود و ضعیف شود.

 

وی اضافه کرد:  ما به عنوان اصلاح‌طلبان از ضعف‌ها و شرایطی که دولت در آن قرار گرفته آسیب دیده‌ایم اما جریان اصلاحات یک جریان ریشه‌داری است این ضعف‌ها و ضربه‌ها، چیزی نیست که بخواهد اصلاحات را از پای درآورد چرا که اصلاحات ریشه در دهه اول انقلاب دارد.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بر این باور است که دولت جمهوری اسلامی و آقای حسن روحانی به عنوان رئیس آن که باید پاسخگوی مردم باشد کاملاً از عنصر قدرت تخلیه شده است.

 

مرعشی با تاکید براینکه ضعف‌های دولت چه در انتخاب افراد، چه در انتخاب سیاست‌هاقابل بیان است، گفت: مهم‌ترین ضعف را این می‌دانم که دولت نتوانست پشتوانه رهبری را حفظ کند و این را من از همه اینها مهم‌تر می‌دانم. بالاخره ما که به آقای روحانی رای دادیم، به روحانی‌ای رای دادیم که نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی بود. ما که نمی‌خواستیم آقای روحانی بشود خاتمی، موسوی و کروبی دوم.

 

وی ادامه داد: ما می‌خواستیم روحانی کسی باشد که زانو به زانوی رهبری بنشیند و با هماهنگی مقام معظم رهبری مشکلات کشور را حل و فصل کند. اینها را به عنوان ضعف می‌پذیرم. چه ضعف‌های تاکتیکی در حوزه‌های اطلاع‌رسانی و چه ضعف‌های کلان مدیریتی.

 

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره بعد شخصیتی مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز اظهار کرد: من هیچ وقت ندیدم که آقای هاشمی بدِ کسی را بخواهد. یک وقتی دوستان حزب مشارکت بعد از حوادث مربوط به مجلس ششم از آقای هاشمی وقت خواستند و پیش ایشان رفتند. وقتی که بیرون آمدند من از آنها پرسیدم چه شد؟  گفتند این مرد مطلقا به روی خودش نیاورد که ما با او چه کار کردیم. ما را درست راهنمایی کرد، تحویل گرفت، وارد گفت‌وگو شد و ضعف‌هایمان و نقاط قوت‌مان را گفت.

 

مرعشی افزود: آقای هاشمی آدم بزرگی بود و آدم‌های بزرگ مخالفان بزرگ هم دارند. ممکن است اشتباهات بزرگ هم کرده باشند. اگر حب و بغض‌ها را کنار بگذاریم، آقای هاشمی به عنوان یک نمونه می‌تواند مورد مطالعه دقیق قرار گیرد.

 

وی درباره اظهارات اخیر موسوی خویئنیها درباره مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز گفت: آقای خوئینی‌ها همیشه با آقای هاشمی زاویه داشته و چیز جدیدی هم نبوده است. آقای خوئینی‌ها در آن موضع در جبهه اصلاحات کاملاً تنهاست. نه از روحانیون مبارز، نه از بقیه احزاب و نه هیچ کس آقای خوئینی‌ها را در آن جهت‌گیری و نوع نگاه به آقای هاشمی همراهی نمی‌کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین به وضعیت اصلاح طلبان در شرایط فعلی اشاره و با تاکید بر اینکه مهمترین وظیفه ما پایداری جمهوری اسلامی و ایران است، گفت: ما به هیچ عنوان صحنه سیاست ایران را علی‌رغم همه محدودیت‌ها ترک نمی‌کنیم. اگر راهکارها را از ما بخواهند و حتی نخواهند هم راهکارمان را ارائه می‌دهیم.

 

مرعشی با بیان اینکه جریان اصلاحات حتماً از شرکت در انتخابات طفره نخواهد رفت، خاطرنشان کرد: دوستانی که می‌گویند مشروط، به خاطر این است که شرایط را بهبود ببخشند. خیلی برایمان سخت است که ظرفیت‌های فراوانی داشته باشیم که به صحنه نیایند یا حذف شوند و ما با لیست‌های حداقلی حداکثر مسئولیت را بپذیریم.

 

وی درباره گزینه‌های احتمالی جریان اصلاح طلب برای انتخابات 1400 نیز گفت:انتخابات مجلس یازدهم زمینه ریاست جمهوری 1400 را فراهم می‌کند. پس این انتخابات صرفا انتخابات مجلس نیست. من خودم به عنوان کسی که فوق‌العاده علاقمندم که ایران در مسیر سربلندی قدم‌های جدی‌تری را بردارد، فکر می‌کنم چه اصولگرایان و چه اصلاح‌طلبان باید بهترین ظرفیت‌هایشان را برای انتخابات مجلس یازدهم آماده کنند.

 

وی افزود: از مجلسی که اکثریتش اصولگرا باشد یا اصلاح‌طلب، به شرط کفایت ، یک رئیس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جمهور‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوب بیرون خواهد آمد؛ یعنی در انتخابات 1400 انتخاباتی در تراز ایران و کسی که بتواند همپای رهبری حرکت کند و پاسخگوی مسائل پیچیده ایران امروز باشد، انتخاب خواهد شد. پس به نظرم نباید فعلا روی 1400 تمرکز کنیم.

 

مرعشی درباره پارلمان اصلاحات نیز با بیان اینکه پارلمان اصلاحات جایگزین شورای عالی اصلاح‌طلبان نیست بلکه بالاتر است، تصریح کرد: اشخاص حقیقی در پارلمان اصلاحات به جای روش کدخدامنشی، دموکراتیک انتخاب می‌شوند اما پارلمان اصلاحات به انتخابات مجلس آتی نمی‌رسد.

 

منبع: فارس 

برچسب ها: حسین مرعشی

منبع: خرداد

کلیدواژه: حسین مرعشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!