Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مواد اصلی موردنیاز تولید روغن موتور از داخل تامین می‌شود در نتیجه افزایش ۷۰ درصدی قیمت روغن موتور پذیرفتنی نیست و باید با متخلفان برخورد شود.

محمدرضا منصوری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ، با انتقاد از افزایش 70 درصدی قیمت روغن موتور، گفت: اگرچه طی یک سال گذشته افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت روغن موتورهای وارداتی شد اما گرانی 70 درصدی قیمت روغن موتور داخلی محلی از اعراب ندارد چراکه مواد اولیه موردنیاز تولید، از داخل تامین و تنها کاتالیزورها از سایر کشورها وارد می‌شود بنابراین باید متناسب با ارزبری، قیمت این محصول افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد اولیه موردنیاز تولید روغن موتور داخلی است

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مواد اولیه موردنیاز تولید روغن موتور داخلی است، افزود: برخی تولیدکنندگان تمایل دارند با توجه به شرایط بازار محصولات خود را گرانتر از قیمت واقعی به فروش رسانند.

شیرینی صادرات زیر زبان تولیدکنندگان روغن موتور

وی اظهار کرد: صادرات روغن موتور یکی از دلایل افزایش قیمت این محصول است چراکه با صادرات تولیدکنندگان سه برابر قیمت داخلی سود به دست می‌آورند بنابراین تمایل دارند به جای عرضه در بازار داخلی، صادر کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان داخلی به واسطه دلالان محصولات خود را به کشورهای همسایه صادر می‌کنند به همین دلیل ممکن است عرضه به بازار در پی صادرات کاهش پیدا کند که این عامل می تواند در افزایش قیمت روغن موتور اثرگذار باشد.

گران شدن روغن موتور اصل، استفاده از روغن موتور تقلبی را افزایش می‌دهد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولیدکننندگان به واسطه صادرات تمایلی به فروش محصولات خود در داخل ندارند، ادامه داد: نظارتی بر میزان صادرات وجود ندارد در نتیجه سوءاستفاده گران با هدف کسب سود به راحتی می‌توانند بازار را آشفته کنند.

وی تصریح کرد: از آنجایی که مواد اصلی تولید روغن موتور از داخل تامین می‌شود افزایش 70 درصدی قیمت روغن موتور پذیرفتنی نیست و باید با متخلفان برخورد شود.

با افزایش حقوق، قدرت خرید مردم را افزایش داد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید با افزایش حقوق، قدرت خرید مردم را افزایش داد، گفت: گران شدن روغن موتور اصل، استفاده از روغن موتور تقلبی را افزایش می‌دهد.

 

خانه ملت

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EAh برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، صادرات ، روغن موتور ، کمیسیون صنایع و معادن مجلس ، محمدرضا منصوری

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی صادرات روغن موتور کمیسیون صنایع و معادن مجلس محمدرضا منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای