Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@17:47:54 GMT

12 درصد مشترکان برق کشور پرمصرف هستند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۴۳۱۹

غلامعلی رخشانی مهر روز شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: از ابتدای خرداد تعرفه برق مشترکان پرمصرف ۱۶ درصد افزایش می یابد که انتظار است مشترکان در کاهش برق مصرفی خود اهتمام جدی داشته باشند.

وی بیان کرد: پیک مصرف برای تابستان ۶۲ هزار مگاوات است و تولید نیز به گونه ای برنامه ریزی شده که اگر همراهی مردم در مدیریت داشته باشیم بتوانیم نیاز مشترکان را پاسخ می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رخشانی مهر ادامه داد: بخشی از مدیریت مصرف نیز به استان بوشهر اختصاص داده شده تا مردم فهیم این استان با مدیریت مصرف هم در بخش خانگی که مهم ترین بخش مصرف را به خود اختصاص داده و هم در بخش های تجاری، کشاورزی و صنعت به گونه ای محقق شود که عبور خوبی از تابستان سال جاری داشته باشیم.

وی افزود: اگر امسال برآوردها بر ۶۲ هزار مگاوات برای پیک مصرف است قریب به پنج هزار مگاوات آن برای عددی نزدیک به ۲۰۰ ساعت می رسد.

رخشانی مهر گفت: اگر برای هر هزار مگاوات معادل یک میلیارد دلار در نظر گرفته شود بدین معنی باید سرمایه گذاری به اندازه پنج میلیارد دلار در بخش نیروگاهی انجام شود که فقط پاسخ به مشترکان برق برای ۲۰۰ ساعت بدهد.

وی گفت: در هیچ کجای دنیا این سرمایه گذاری مقرون به صرفه و قابلیت تامین ندارد.

رخشانی ادامه داد: بنابراین باید تمام توجه به سمتی ببریم که پیک افزایش پیدا نکند که بخش مهمی از این رسالت نیازمند تحقق در بخش توزیع است.

وی افزود: در این راستا اتوماسیون بویژه در بخش توزیع سرعت بیشتری به خود بگیرد.

رخشانی مهر عنوان کرد: اتوماسیون در بخش شبکه ها به پایداری شبکه کمک می کند تا خاموشی به حداقل برسد.

وی یادآور شد: در گذشته های نه چندان دور تمام سرمایه گذاری ها در بخش نیروگاه ها و خطوط انتقال بود ولی دنیا اکنون به این نتیجه رسیده که در احداث نیروگاه های بزرگ و خطوط انتقال و فوق توزیع سرمایه گذاری صورت نگیرد.

رخشانی مهر بیان کرد: در این دیدگاه رویکرد این است که تولید برق از طریق تجدیدپذیرها به محل های مصرف برسد و این رویه توسط کشورهای پیشرفته آغاز شده که هر چقدر دورتر آن را آغاز کنیم بیشتر از قافله عقب می مانیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: صنایع استان تهران باید تا سال ۱۴۰۶ مجموعا ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین ۵ درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حکیم الهی، مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار داشت: براساس ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان، صنایع با مصرف برق بیش از 1 مگاوات، موظفند معادل 1 درصد از برق مورد نیاز سالانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند و این روند بایستی تا پایان سال پنجم به 5 درصد برسد.

وی افزود: صنایع یا باید معادل تأمین یک‌درصد برق سالانه خود را از محل احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تأمین کنند و یا از تابلوی سبز بورس این میزان برق را تا زمان احداث نیروگاه تجدیدپذیر، خریداری کنند، در غیراین صورت آن یک درصد بر اساس قیمت‌های متفاوتی در قبوض برق آنها تحت عنوان ماده 16 لحاظ خواهد شد.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با بیان اینکه در این استان 239 اشتراک صنعتی مشمول این ماده با مصرف برق بیش از یک‌مگاوات هستند، گفت: این صنایع باید تا سال 1406 مجموعا 57 مگاوات نیروگاه خورشیدی نصب کرده باشند تا با رعایت قانون تأمین 5 درصد برق از محل نیروگاه‌های تجدیدپذیر، از جرایم مربوطه معاف شوند.

وی ادامه داد: صنایع در شهرک‌های صنعتی به‌خاطر سوله‌هایی که دارند، فضای مناسبی را برای نصب نیروگاه خورشیدی در اختیار دارند به‌طوری که هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی را که روی زمین 500 دلار هزینه دربردارد، در سقف سوله‌ها می‌توان با 350 تا 400دلار هزینه، احداث کرد؛ همچنین برای هرکیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی بر روی زمین 15 مترمربع فضا نیاز است که این میزان فضا روی سوله‌ها تا 5 متر هم قابل تقلیل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت