Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-26@05:14:56 GMT

هجوم مخالفان جنگ به صفحه ارتش آمریکا

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۵۰۱۵

هجوم مخالفان جنگ به صفحه ارتش آمریکا

خرداد؛ با بالا گرفتن گمانه‌زنی‌ها درباره جنگ احتمالی ایران و آمریکا، ارتش آمریکا با انتشار مجموعه‌ای از مصاحبه‌ها با سربازان آمریکایی، از مردم کشورشان خواسته تجربه خود را از تاثیر ارتش بر زندگیشان به اشتراک بگذارند. تجربه کاربران آمریکایی توییتر تصویر هولناکی از جنگ را به نمایش گذاشته است.
برنی سندرز، کاندیدای ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و سناتور مستقل آمریکایی چندی پیش مخالفت صریح خود را از جنگ با ایران اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او روز گذشته در جمع خبرنگاران به انتقادات از مواضع ضد جنگ خود اشاره کرده و گفته هرگز از مخالفتم با جنگ با ایران عذرخواهی نمی‌کنم و دست از مبارزه با جنگ نخواهم کشید.
او به جنگ‌های آمریکا با ویتنام و عراق اشاره کرده و گفته در زمان جنگ ویتنام و عراق هم با سیاست جنگ‌طلبانه آمریکا مخالف بودم. افزایش تنش‌ها میان ایران و آمریکا و بالا رفتن احتمال درگیری نظامی میان دو کشور، موجی از ناراضایتی را علاوه بر مقامات آمریکایی، در میان مردم به همراه داشته است. همزمان با افزایش احتمال جنگ، اکانت رسمی ارتش آمریکا در توییتر ویدئویی منتشر کرده که در آن یک سرباز آمریکایی از این حرف می‌زند که چطور ارتش آمریکا بر زندگی‌اش تاثیر گذاشته است. این سرباز از اینکه چقدر برای امنیتی که ارتش برای خانواده و عزیزانش به ارمغان آورده تشکر می‌کند. ارتش آمریکا در این توییت از مردم خواسته تاثیری که ارتش بر آن‌ها گذاشته را بیان کنند. کاربران آمریکایی نیز ذیل این توییت تجربه خود و خانواده‌هایشان را از جنگ‌های ویرانگر آمریکا ابراز کرده‌اند. توئیت‌های کاربران نشان می‌دهد ارتش آمریکا آن نتیجه‌ای که می‌خواسته از این کمپین نگرفته است.
به گزارش رویداد۲۴ یکی از کاربران گفته سربازی را که در ویدئو حرف می‌زند را می‌شناسد. او گفته این مرد که کریستین نام دارد و در عراق خدمت کرده را می‌شناسم. او بسیار خونسرد است. یک بار ساعت ۶ صبح لپ تاپش را آورد در آن عکس‌های خود را به ما نشان داد. او عکس چند بچه را به ما نشان داد و چشمانش کاملا تاریک شد. او خیلی خونسرد توضیح داد که همه این بچه‌ها کشته شده‌اند و گفت: «جنگ همین است». دو ماه بعد کریستین خودکشی کرد.


یکی دیگر از کابران نوشته من توسط یک الکلی که از بیماری PTSD (اختلال استرس پس از صدمه) رنج می‌برد بزرگ شده‌ام. الان چهل سال گذشته، ولی هنوز دچار مشکل است.


دیگر کاربر آمریکایی نوشته دوست دبیرستان من در حالی از عراق برگشت که دچار اختلال PTSD شده بود. آخرین بار به من گفته بود او کودکانی که همسن بچه‌های خودش بوده‌اند را کشته و احساس گناه می‌کند. دو ماه بعد در حالی با یک گلوله خودکشی کرد که همسر و فرزندانش در اتاق نشیمن بودند.


آقای خان می‌گوید که یکی از بهترین دانشجویانش از اقدامات خودش در عراق در دوره خدمت سربازیش خجالت کشیده و پارسال خودکشی کرد. کیرا می‌گوید مادرش به خاطر شیمیا‌یی‌هایی که در طی جنگ اول عراق و آمریکا در معرض آن‌ها قرار داشته، دچار کوری تدریجی شده و حکومت امکانات مناسبی برای درمانش فراهم نکرده است. دیلون می‌گوید با افسردگی و احتیاد به الکل دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. او بر عصبانیت تکیه می‌کند برای رفع مشکلات شخصیش و ارتباط با خانوده خود را از دست داده است.  هنری استمپر گفته بهترین دوستم در حالی خودکشی کرد که اختلال PTSD داشت، عصبی و افسرده بود و کابوس میدید.به گزارش رویداد۲۴ شب گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تایید کرد که حدود ۱۵۰۰ نیروی نظامی دیگر به منطقه خاورمیانه اعزام خواهد کرد. دونالد ترامپ اعلام کرد که این اقدام برای مقابله با تهدیدهای ایران در منطقه است. رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ما برای حفاظت نیرو‌های آمریکایی در منطقه در برابر تهدیدها ایران این اقدام را صورت می‌دهیم. گفتنی است که رسانه‌های آمریکایی پیش از این اعلام کرده بودند که واشنگتن ۵ الی ۱۰ هزار نیروی نظامی برای مقابله با تهدیدهای ایران به خاورمیانه اعزام می‌کند. رئیس پنتاگون روز گذشته گفت: احتمال اعزام نیرو به خاورمیانه وجود دارد، اما ارقامی که رسانه‌ها اعلام می‌کنند، صحت ندارد. پیش از آن برخی رسانه‌ها از احتمال اعزام ۱۲۰ هزار نیرو به خاورمیانه خبرداده بودند که این خبر توسط ترامپ تکذیب شد. با این وجود رشته تحولات اخیر نشان می‌دهد بروز یک درگیری نظامی در خاورمیانه میان ایران و آمریکا چندان دور از ذهن نیست. دولت ترامپ در سالگرد خروج خود از توافق هسته‌ای ناوگروهی را به همراه بمب افکن و موشک‌های پاتریوت به خلیح فارس اعزام کرد. در پس انتشار خبر اعزام ناوگروه آمریکایی به منطقه، برخی رسانه‌ها تصاویری از قایق‌های پرسرعت سپاه که موشک‌هایی روی آن تعبیه شده بود را منتشر کردند. ایران در واکنش به این تحولات ضمن کاهش تعهدات خود در برجام، به اروپایی‌ها برای جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از خروج آمریکا از این توافق، ۶۰ روز فرصت داده اما تاکنون هیچ تحولی در روابط میان ایران و اروپا رخ نداده است.

برچسب ها: ارتش آمریکا ، برنی سندرز

منبع: خرداد

کلیدواژه: ارتش آمریکا برنی سندرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون، القای تفکیک و تمایز واشنگتن و تل آویو، تبدیل به یک سیاست رسانه‌ای و تبلیغاتی نخ نما در آمریکا شده است. بر این اساس، رسانه‌های وابسته به هر دو حزب سنتی آمریکا (دموکرات و جمهوریخواه) تلاش می‌کنند پیش فرض تعلق خاطر مطلق نهاد‌های پنهان و آشکار قدرت در آمریکا به لابی صهیونیسم را کتمان کرده و خود را بازیگری عقلانی و حتی واسطه‌گر(در روند انعقاد آتش بس) به افکار عمومی جهان معرفی کنند!

این ادعای وقیحانه در حالی از سوی جریانات رسانه‌ای آمریکا پمپاژ می‌شود که واشنگتن نه تنها هدایت فرامتنی منازعه را به سود منافع صهیونست‌ها بر عهده دارد، بلکه در سطح لجستیک و عملیاتی نیز در میدان جنگ حضور داشته و نسل کشی علیه کودکان غزه با نظارت مستقیم و بدون واسطه آن صورت می‌گیرد.

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند.

مروری بر گزارش واشنگتن پست در خصوص عملیات وعده صادق، این واقعیت را ملموس‌تر ساخته است. این روزنامه که بیشتر به طیف سنتی حزب جمهوریخواه آمریکا وابسته است، در شماره اخیر خود در خصوص عملیات ایران در عمق استراتژیک اراضی اشغالی می‌نویسد:

"اسرائیل در طول عملیات نظامی شش ماهه خود علیه حماس، حملاتی را در سوریه علیه ایران و متحدانش انجام داده است ما حمله اسرائیل در اول‌آوریل امسال ( حمله به ساختمان کنسولگری سقارت ایران در دمشق) با دیگر اهداف تفاوت برجسته‌ای داشت.
زیرا قاعدتاً اماکن دیپلماتیک باید معاف از درگیری و منازعات نظامی باشند. اما حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، آمریکا را ناامید کرد! ، سه مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که لوید آستین، وزیر دفاع و دیگر مقامات ارشد دفاعی معتقدند که اسرائیل باید قبل از موعد به آن‌ها اطلاع می‌داد، زیرا این حمله برای منافع ایالات متحده در منطقه تأثیر داشت. اکنون آمریکایی‌ها نگران وقوع یک جنگ چندجانبه علیه مواضع منطقه‌ای خود و اسرائیل هستند، چنانچه پس از حمله ایران ( عملیات وعده صادق) نیز شاهد تبعات اقدام اسرائیل بودیم."

سؤال اصلی اینجاست که چرا واشنگتن پست و دیگر رسانه‌های آمریکایی، قبل از وقوع عملیات وعده صادق به جای محکوم کردن اقدام غیر قانونی، وقیحانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس، در مصاحبه با تحلیلگر‌ها و استراتژیست‌های مختلف غربی مدعی ناتوانی ایران در واکنش به تل آویو شده و سخنی از ناامیدی آمریکا از اسرائیل به میان نمی‌آوردند؟!

واقعیت امر این است که شوک ناشی از عملیات موفقیت‌آمیز وعده صادق نه تنها در سطوح سیاسی، بلکه در سطوح رسانه‌ای نیز مولد بحران‌های محاسباتی و آینده پژوهی زیادی در واشنگتن و تل آویو بوده است. از این رو آثار و تبعات مؤثر عملیات وعده صادق به سود امنیت جمهوری اسلامی ایران و منطقه، به برهه زمانی کنونی محدود نخواهد ماند.

این ترس و دغدغه بزرگ و عمیق، سرتاسر آمریکا و اراضی اشغالی را فراگرفته است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • چرا آمریکایی‌ها در طبس زمین‌گیر شدند؟/ آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس
  • پخش مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» از شبکه دو سیما
  • شکست پنجه عقاب در صحرای طبس
  • یادی از شکست آمریکا در طبس
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق