Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،الهام جلیلیان کارشناس بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه گفت : روزانه بین هزار تا هزار و ۲۰۰ کیلوگرم پسماند عفونی در این مرکز بی خطرسازی می‌شود.

وی با بیان اینکه چهار دستگاه بی خطر ساز در این مرکز فعال است، گفت : این دستگاه‌ها به طور متوسط روزانه ۱۴ ساعت در ۲ شیفت صبح و عصر کارمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه به طور متوسط ۸۰ تا ۱۰۰ کیلو زباله تیز و برنده و ۲۰ تا ۳۰ کیلو زباله شیمیایی روزانه بی خطرسازی می‌شود، تصریح کرد: عملیات خُرد کردن و اتوکلاو زباله‌های تیز و برنده، بلوکه کردن زباله‌های شیمیایی و بی خطرسازی کامل زباله‌های عفونی توسط این دستگاه‌ها انجام و بانظارت کارشناسان، حمل و داخل سایت دفن زباله، دفن می‌شود.

جلیلیان در ادامه گفت: یک کارشناس ناظر بی خطرسازی، یک کارشناس ناظر حمل زباله و یک کارشناس مدیریت پسماند بر عملیات بی خطر سازی و حمل پسماند در این مجتمع نظارت می‌کنند.

 

 

انتهای پیام/د

روزانه بین هزار تا هزار و ۲۰۰ کیلوگرم پسماند عفونی بی خطرسازی می‌شود

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۵۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک

معاون خدمات شهری شهرداری اراک از اجرای عملیات لای‌روبی و پاک‌سازی رودخانه اراک از کرهرود تا ولی آباد خبر داد.

حمید حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: عملیات پاک‌سازی مسیر رودخانه اراک با هدف عبور ایمن سیلاب‌های احتمالی و کاهش خطرات ناشی از سیل و همچنین بهبود سطح سلامت محیط زیست شهری انجام می‌شود.

وی با اشاره به اجرای عملیات پاک‌سازی مسیر رودخانه اراک از کرهرود تا ولی‌آباد افزود: پاک‌سازی مسیر رودخانه با هدف عبور ایمن سیلاب‌های احتمالی و کاهش خطرات ناشی از سیل و همچنین بهبود سطح سلامت محیط زیست شهری انجام می‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری اراک خاطر نشان کرد: لای‌روبی رودخانه‌ها یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در زمان بارش باران، می‌تواند خطر جاری شدن سیلاب را کاهش و مانع از آب‌گرفتگی معابر و منازل شود که در این راستا شهرداری با جدیت و حساسیت بیشتر نسبت به این مهم اقدام خواهد کرد.

کد خبر 751197

دیگر خبرها

  • آغاز پروازهای حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت‌ماه
  • آغاز پروازهای حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت ماه
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد