Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-03@02:43:12 GMT

تمام بافندگان کشور بیمه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۷۵۱۸

تمام بافندگان کشور بیمه می‌شوند

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، دست پاک در جلسه کارگروه فرش دستبافت در بجنورد افزود: یکی از مشکلاتی که هم اکنون در حوزه فرش در کشور وجود دارد، نبود شناسنامه فرش واحد است که به دنبال آن هستیم تا این مشکل را رفع کنیم.

وی از ایجاد شورای حقوق و دستمزد در حوزه صنعت فرش در کشور خبر داد و ادامه داد: در حال حاضر دستمزدی که بافندگان فرش دریافت می‌کنند، تکاپوی زندگی آنها را نمی‌دهد و به همین دلیل موضوع مطرح کردن مباحث حقوق و دستمزد این افراد را به صورت منطقه‌ای خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دست پاک با بیان اینکه هم اکنون حال فرش دستبافت خراسان شمالی خوب نیست، توضیح داد: تاکنون جلسات زیادی در این رابطه برگزار شده است اما هیچ قدمی برای حل مشکلات آن برداشته نشده است.

وی با بیان اینکه روز به روز دار قالی از منازل خراسان شمالی جمع می‌شوند، گفت: حدود ۳۰۰۰ تن پشم در این استان تولید می‌شود اما با مشکل تأمین اولیه بافت فرش مواجه است.

دستپاک با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۵ هزار نفر از جمعیت این استان دارای کارت قالیبافی هستند، بیان کرد: تعداد زیادی از افراد نیز هستند که در این حوزه فعالیت می‌کنند اما کارت شناسایی ندارند که اگر این بافندگان را نیز اضافه کنیم به جمعیتی حدود ۲۰۰ هزار نفر می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: جای تأسف دارد که در حال حاضر فقط حدود ۳۰۰۰ نفر از بافندگان فرش این استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و عدم امنیت شغلی موجب شده تا از تعداد بافندگان کاهش یابد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران به حضور تولیدکنندگان فرش در نمایشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: حضور این افراد در نمایشگاه‌های مرتبط با فرش بسیار ضعیف است و باید تقویت شود.

محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: تا سال جاری در حوزه صنعت فرش در این استان جز اقداماتی همچون برگزاری جلسه، نمایشگاه و بازدید کار دیگری انجام نشده است.

وی تصریح کرد: در حوزه خوشه فرش نیز جز اقداماتی همچون اخذ غرفه، انجام مطالعه و بررسی، حضور در کاشان و تبریز نیز اقدام خاص دیگری انجام نشده است و کل عملکرد مجموعه دولتی و خصوصی در حوزه صنعت فرش استان همین است.

وی با طرح این سوال خاطرنشان کرد: آیا با چنین عملکردی می‌توان انتظار داشت که دار قالی در این استان تعطیل نشود؟ و در حال حاضر وضعیت این صنعت همانند بیماری می‌ماند که به هیچ عنوان خوب نیست.

شجاعی با بیان اینکه فرش دستبافت یک چیز ندارد و آن نیز بازار است، گفت: حلقه مفقوده فرش کشور، بازار است و باید به دنبال صادرات آن کالا باشیم. تعاونی‌های تولید نقطه قوت فرش هستند و اتاق بازرگانی باید نقش خود را روشن کند.

وی در رابطه با راه اندازی موزه فرش در این استان اظهار کرد: مشکل راه اندازی این موزه تا ماه آینده، رفع و این موزه راه اندازی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: فرش دستبافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی

ایسنا/کردستان رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان خواستار پیگیری مطالبات جامعه کارگری استان از دولت شد.

سید شاکر ابراهیمی، امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین گرامیداشت هفته کارگر که در مجتمع فجر سنندج با حضور رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، مسئولان استانی و جمعی از جامعه کارگری استان برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته ۱۱ نفر کارگر به دلیل عدم امنیت در کردستان فوت شده اند که از این تعداد ۹ نفر مربوط به کارگران ساختمانی بوده است.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان، ضمن تشکر از خدمات مدیرکل و کارکنان اداره کل کار کردستان، خواستار افزایش نظارت و بازرسی ها از کارگاه ها و واحدهای تولیدی شد.

وی از معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست کرد که نسبت به تامین معیشت کارگران توجه بیشتری داشته و نسبت به افزایش حقوق کارگران اهتمام جدی داشته باشند و خواستار افزایش دستمزد بر اساس ماده ۴۱ قانون کار شد.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان با انتقاد از اینکه کارگران کردستان در حال حاضر توانایی مراجعه به مراجع خصوصی درمان را ندارند، تصریح کرد: از دانشگاه علوم‌پزشکی استان درخواست می شود که کادر پزشکی در حوزه درمان مستقیم تامین اجتماعی متناسب با جامعه کارگری ایجاد شود، تا کارگران بتوانند از خدمات این حوزه بهره مند شوند.

وی به کمبودهای موجود در حوزه ورزش جامعه کارگری استان اشاره کرد و حمایت از ورزش کارگری را ضروری دانست و ادامه داد: تامین تجهیزات ورزشی از نیازهای اصلی کارگران استان است و مسئولان باید در این زمینه اقداماتی انجام دهند. 

ابراهیمی، بیشترین تعداد کارگران استان را در حوزه ساختمان با ۵۰ هزار نفر عضو اعلام و عنوان کرد که از این تعداد ۲۲ هزار نفر دارای بیمه بوده و ۲۳ هزار نفر هم فاقد بیمه هستند که در سامانه وزارتخانه ثبت نام کرده و در انتظار بهره کندی از خدمات بیمه ساختمان هستند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه بیمه کارگران استان کردستان به دلیل مراجعه به اقلیم کردستان عراق قطع می شود که در این راستا درخواست داریم این نقیضه رفع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی