Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@19:28:37 GMT

ملخ‌های قم بومی و غیر مضر هستند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۹۷۴۰

ملخ‌های قم بومی و غیر مضر هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم، با اشاره به افزایش ملخ‌های موجود در سطح استان گفت: این ملخ‌ها بومی بوده و با بررسی های انجام شده هیچ گونه ضرری برای طبیعت و محصولات کشاورزی ندارند.

محسن اوروجی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه افزایش ملخ ها و پروانه ها درسطح استان سئوال ها و نگرانی هایی را در بین مردم ایجاد کرده است گفت:

جلساتی با سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در استان برگزار شده و وضعیت استان در این زمینه به صورت روزانه پایش می شود که بر اساس نظر کارشناسان در این زمینه هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این ملخ ها و پروانه ها ضرری برای طبیعت و محصولات کشاورزی استان ندارد، ادامه داد: بارندگی های اخیر شرایط مناسبی برای تکثیر پروانه ها و همچنین افزایش تعداد ملخ های بومی استان ایجاد کرده است که این ملخ ها متفاوت از ملخ هایی است که از سمت کشورهای حاشیه خلیج فارس وارد کشور شده اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم، افزود: با وجود اعلام کارشناسان مبنی بر غیر مضر بودن این ملخ ها، اگر کشاورزان احساس کنند که به محصولاتشان آسیب وارد می شود، سم به صورت رایگان در اختیار آن قرار داده می شود.

اوروجی اظهار داشت: با توجه به نزدیک بودن فصل برداشت، سم پاشی کردن مزارع برای مبارزه با این ملخ ها نیازمند دقت و وجود ضرورت در این زمینه است، چرا که سم پاشی در این ایام می تواند آسیبی بیشتر از ملخ ها داشته باشد و نتیجه عکس دهد.

وی ادامه داد: از نظر کارشناسان استان، این ملخ ها نیازمند مبارزه نیستند ولی اگر به این جمع بندی برسیم که باید با آنها به صورت موثری مبارزه کرد، آمادگی کامل در استان ایجاد شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ملخ بومی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۹۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ استاندار زنجان گفت: نهاد شورا اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین ساختار مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد کشورمان در تحزب رشدی داشته باشد به این نقطه باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه امیدواری‌های زیادی در شورا‌ها ایجاد شده است افزود: از زمان شکل گیری شورا‌ها در کشور سال‌ها گذشته است و این نهاد‌ها اکنون به بلوغ رسیده اند، عملکرد و رفتار‌ها نیز نسبت به قبل بهتر شده است.

افشارچی بابیان اینکه در ۲ و نیم سال گذشته کار‌های متعددی در حوزه شورا‌های شهری و روستایی استان انجام گرفته است، ادامه داد: در این راستا سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداختی انجام گرفت که پیش بینی می شود این رقم در سال‌های آینده به بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر ارزش افزوده تولید و ثروت توسط شهرداری و دهیاری‌ها مد نظر باشد، افزود: انتظار بر این است مبنایی برای ایجاد ثروت در دراز مدت مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به شعار سال گفت: وضعیت دهیاری‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته و عملیات عمرانی نیز شتاب بیشتری گرفته است.

افشارچی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های اقتصادی موضوع مهمی است گفت: این استان به سمت نظام خوشه روستا‌ها حرکت می‌کند و برنامه‌هایی را در این خصوص مورد توجه قرار داده که همراهی دستگاه‌ها در تحقق آن لازم است.

وی با تأکید بر اینکه روستا‌های استان باید بیشتر مولد باشند ادامه داد: استان به موضوع مشکلات واقف است و مسئله بهره روری آب در روستا‌ها امری مهم محسوب می‌شود.

استاندار زنجان به لزوم بهره گیری از تکنولوژی‌های روز اشاره کرد و گفت: انتظار بر این است که شهرداری‌ها در این خصوص پیشگام باشند و تحولاتی را ایجاد کنند.

افشارچی با بیان اینکه دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهر‌های ابهر، خرمدره، قیدار و زنجان در حال انجام است افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر آینده باشد و در این میان هوش مصنوعی اولویت اول در سطح جهانی است.

دیگر خبرها

  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن