Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیسبوک با انتشار آماری اعلام کرد هند و پاکستان بیشترین آمار حذف مطالب حساسیت زا را به خود اختصاص دادند. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه پاکستان و هند نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از ای آر وای نیوز، هند و پاکستان رتبه‌های اول و دوم بیشترین آمار حذف مطالب را در فیسبوک به خود اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام مسئولین فیسبوک طی سال 2018 میزان حذف مطالب حساسیت زا از قبیل پست‌های توهین به سایر مذاهب، پست‌های خاص سیاسی که به ناسیونالیسم‌های منطقه‌ای دامن می زند و... در پاکستان دو برابر شد.

در سه ماهه پایانی سال 2018 پاکستان درخواست حذف 4 هزار و 174 پست را از فیسبوک داشته است در حالیکه همین آمار برای سه ماه نخست سال گذشته 2هزار و 203 پست بوده است.

درخواست پاکستان از فیسبوک برای انتقال سرور خود به این کشورتلاش اسلام آباد برای جلب حمایت فیسبوک در مسیر مبارزه با تروریسم

از سوی دیگر هند که رتبه نخست حذف مطالب را در اختیار دارد طی همین مدت درخواست حذف 17 هزار و 713 پست را از مسئولین فیسبوک داشته است.

پس از هند و پاکستان، برزیل که درخواست حذف 4هزار و 26 پست را داشته در جایگاه سوم قرار دارد.

دفتر نخست وزیر پاکستان در واکنش به آمارهای منتشر شده اعلام با صدور بیانیه ای اعلام کرد: هدف از حذف پست های مذکور جلوگیری از تنش‌های فرقه ای و افزایش اختلافات قومی بوده است.

در بین پست‌های حذف شده بیشترین تعداد مربوط به اتهام‌زنی و توهین به دادگاه عالی پاکستان، پست‌های گروه‌های افراط گرا، توهین به اعتقادات سایر مذاهب و... قرار داشته است.

دولت پاکستان جزئیات مربوط به حساب های کاربری 2هزار و 33 نفر را نیز از مسئولین فیسبوک دریافت کرده است.

گفتنی است درخواست دولت های برای حذف پست های حساسیت زا طی یک سال اخیر 135درصد افزایش داشته است.

پاکستان از سال 2014 که مبارزه با تروریسم را جدی‌تر گرفته است تلاش خود برای مبارزه با افراط گرایی را در سطوح میدانی و مجازی افزایش داده است.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار"هند" اخبار "پاکستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار هند اخبار پاکستان اخبار هند اخبار پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد

حنان حسن بلخی نماینده سازمان جهانی بهداشت در دیدار هیات بلندپایه مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، با «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان گفت: در حال کار روی طرحی برای ایجاد دیالوگ در حوزه بهداشت بین دولت‌های افغانستان و پاکستان هستیم.

این هیئت افزود: «بنیاد بیل گیتس» ۱۵ میلیون دلار برای امور بنیادی در حوزه بهداشت افغانستان و ۵۰۰ میلیون دلار برای ریشه‌کنی بیماری فلج اطفال در پاکستان و افغانستان اختصاص داده است.

متقی در این دیدار تأکید کرد: بهداشت، آموزش، کمک‌های بشردوستانه و مسائل اقتصادی نباید با سیاست گره بخورند.

وی گفت موضوع بیماری فلج اطفال یک موضوع کاملاً انسانی است.

پیش از این این هیات با قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه طالبان دیدار و گفتگو کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • طرز تهیه چاپلی کباب توسط آشپز خیابانی اهل پاکستان (فیلم)
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • مارینوس و گل‌گهر بردن را فراموش کردند!
  • تجارت ایران و پاکستان چقدر است؟ | جزئیات تجارت ایران و پاکستان را ببینید
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • ۱۲ کشته و زخمی به علت انفجار در ایالت بلوچستان پاکستان
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد