Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: ۵۵ درصد منابع بانکی خراسان رضوی در داخل مصرف می‌شود و مابقی منابع به دیگر استان‌ها می‌رود.

به گزارش قدس آنلاین، علی اکبر لبافی یکشنبه صبح امروز در محل استانداری خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت مدل مثلث توسعه اقتصادی اظهار کرد: در حال حاضر ۵۵ درصد منابع بانکی خراسان رضوی در داخل استان مصرف می‌شود و مابقی منابع به دیگر استان‌ها می‌رود لذا به دنبال این هستیم که با کمک معین‌های توسعه گرا، منابع موجود را در استان هزینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کنار اعتبارات اندک دولتی، منابع مالی ۹۰ هزار میلیارد تومانی هم وجود دارد که بخش عمده‌ای از آن در اختیار شبکه بانکی است و دستگاه‌های دولتی صرفاً می‌توانند متولی اعتبارات تخصیص یافته از سوی دولت باشند در حالی که انتظار می‌رود رقم ۹۰ هزار میلیارد تومان مدیریت شود.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: مدل ارائه شده در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با آنچه که تا امروز در کشور اجرا شده متفاوت است و می‌تواند تغییرات بنیادی در اقتصاد استان به عنوان پایلوت کشوری ایجاد کند.

وی گفت: استفاده از سرمایه خرد مردمی در این مدل در دستور کار قرار دارد و در این مدل فرآیند تصمیم سازی و تصمیم‌گیری از پایین به بالا است و اجرای آن می‌تواند چالش‌های امروز در حوزه کسب و کارهای خرد و اقتصاد را سامان بدهد و به بهبود وضعیت معیشت مردم کمک کند.

لبافی تصریح کرد: در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به دنبال این هستیم تا از طریق خیرین کارآفرین و معین‌های توسعه‌ای و با کمک اضلاع مثلث توسعه شرایط موجود سامان یابد و مردم در بحث توسعه اقتصادی فرهنگی مشارکت پیدا کنند.

وی تاکید کرد: در بخش‌های دولتی به دلیل محدود بودن اعتبارات و وجود بروکراسی‌های پیچیده و سخت اداری، فعالیت‌های توسعه‌ای چندان امکان پذیر نیست. به طور مثال در خراسان رضوی مجموع اعتبارات دولتی ۶۰۰ میلیارد تومان است و دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان در محدوده همین میزان اعتبار توانایی هزینه‌کرد دارند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: منابع بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد

 

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: روز چهارشنبه با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است

محمد علی امیر فخریان افزود: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوشهای غیرمخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تامین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

امیر فخریان ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

او گفت: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه های صنایع غذایی بوده است.

توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان

امیر فخریان افزود: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری، برگزاری نمایشگاه های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های کراچی پاکستان بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پاکستان یکی از کشورهای تامین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیتهای تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

او ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکتهای ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

پاکستان بیش از ۷۹۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و هند، چین، افغانستان و ایران جزو همسایه های آن به شمار می روند، این کشور دارای خط ساحلی هزار و ۴۶ کیلومتری در امتداد دریای عرب با سه بندر "کراچی، بن قاسم و گوادر بلوچستان" است و تمامی بنادر آن دارای اهمیت راهبردی هستند.

دیگر خبرها

  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و هرات افغانستان
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی