Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، شرکت دانش‌بنیان پارسا پلیمر شریف در سال ۹۷ موفق به افزایش ۶۰ درصدی صادرات محصولات نانویی در صنعت لوله و اتصالات شده است. این شرکت پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر را به مرحله تولید انبوه رسانده و طی چند سال گذشته به بازار عرضه کرده است. این پلاستیک‌ها برای تولید انواع ظروف یک‌بار مصرف، فیلم‌های بسته‌بندی، فیلم‌های کشاورزی، کیسه‌های خرید و زباله از پتانسیل مناسبی برای جایگزینی با پلاستیک‌های تخریب‌پذیر برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبنم خلج‌زاده مسئول روابط عمومی این شرکت می‌گوید: «صادرات این محصولات به ترکیه، هند و کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) انجام شده است. علاوه براین، در سال گذشته گریدهای جدیدی از این محصولات نیز به بازار عرضه شده است.» لازم به ذکر است CIS اتحادیه‌ای شامل برخی از جمهوری‌های مستقل اتحاد جماهیر شوروی سابق نظیر روسیه، بلاروس، آذربایجان، تاجیکستان و قرقیزستان است.

مسئول روابط عمومی شرکت پارسا پلیمر شریف می‌گوید: «در سال گذشته در نمایشگاه‌های مختلفی نظیر نمایشگاه پلاستیک (پلاست اوراسیا) و چاینا پلاست حضور داشتیم این نمایشگاه‌های فرصت بسیار ارزشمندی برای ما ایجاد کرد تا با مشتریان جدیدی آشنا شده و مسیرهای تازه‌ای برای فروش محصولات در کشورهای دیگر ایجاد شود. با توجه به این نمایشگاه‌ها و ارتباط‌های ایجاد شده در این رویدادها، پیش‌بینی می‌شود که صادرات در سال جدید سه برابر افزایش یابد.

لازم به ذکر است که شرکت پارسا پلیمر شریف خط تولیدی با ظرفیت تولید ۲۰ هزار تن در سال را دارد. مرکز نوآوری و فناوری پارسا پلیمر شریف نیز (با نام اختصاری نوفا) یک مرکز تحقیقات صنعتی است که با هدف پاسخگویی به نیازهای تحقیقاتی شرکت پارسا پلیمر شریف و تکمیل زنجیره تولید علم تا صنعت از طریق ارتقاء سطح فناوری تأسیس شده است. این مرکز نتایج تحقیقات پایه دانشگاهی را به صورت ورودی دریافت نموده و در قالب فناوری قابل استفاده در صنعت و محصولات نوآورانه همگام با روند جهانی ارائه می‌نماید. به علاوه این مرکز می‌تواند به عنوان یک قطب علمی برای ارائه خدمات مشاوره‌ای، آزمایشگاهی و فناورانه به پژوهشگران مستقل و شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا خدمات ارائه دهد.

انتهای پیام/

169 / 156 محصولات نانویی لوله بسته بندی کشاورزی پلاستیک بازار صادرات ظرفیت تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بسته بندی کشاورزی پلاستیک بازار صادرات ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عملیات اجرای سیستم نوین آبیاری زیرسطحی توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه یزد و با مساعدت معاونت اداری و مالی این دانشگاه در بخشی از فضای سبز این مجموعه آغاز شده است که پیش‌بینی شده با اجرای این طرح تا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد.   دکترمحمدعلی صادق‌زاده، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه یزد، یکی از طراحان و اجراکنندگان سیستم نوین آبیاری زیرسطحی لوله تراوا در دانشگاه یزد گفت: در این سیستم آب از طریق لوله‌های پلیکا سوراخدار پوشیده با پارچه پلاستیکی در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک و در مجاورت ردیف درختان مستقیما در اختیار ریشه درخت قرار می‌گیرد.    وی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر افزود: این روش نوین آبیاری با سابقه تحقیقاتی و امکان‌سنجی ۳۰ ساله توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ارزیابی و تایید شده است و توسط شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر به تولید انبوه رسیده و تا کنون در صد‌ها پایلوت باغات پسته و میوه و عرصه‌های مشجر اجرا و بهره برداری شده است.    وی تصریح کرد: این طرح اخیرا با موافقت معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد و با نظارت مدیران فضای سبز دانشگاه، در قسمتی از فضای سبز ورودی بصیرت دانشگاه یزد اجرا شده است.    دکتر صادق‌زاده خاطرنشان کرد: از مزایای این سامانه نوین آبیاری صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب، عدم نیاز به سیستم‌های فیلتراسیون و پمپاژ آب و امکان کود آبیاری و نیز عدم مزاحمت در انجام عملیات باغبانی است.   دکتر حسن حسینی‌نسب عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد و مدیرعامل شرکت نوآبیاران بوستان مهر نیز در تشریح این سیستم گفت: روش‌های متعددی برای آبیاری درختان در دنیا ابداع و مورد استفاده قرار گرفته است. ازجمله این روش‌ها می‌توان به روش‌های آبیاری غرقابی، روش آبیاری قطره‌ای و روش آبیاری لوله تراوا اشاره کرد.    وی افزود: روش آبیاری لوله تراوای زیر سطحی جدیدترین روش ابداع شده توسط محققین کشور است که طرح تحقیقاتی اولیه آن در دانشگاه یزد انجام و مورد تایید موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور قرار گرفته است.    به گفته وی در این سیستم روان آب سطحی وجود ندارد و تبخیر از سطح هم ناچیز بوده و رشد علف‌های هرز کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی