Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@15:45:16 GMT

مستـاجر بعـدی خانه شمـاره ۱۰

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۱۹۸۱

مستـاجر بعـدی خانه شمـاره ۱۰

عکس: AFP

اما کارشناسان می‌گویند رسیدن به چنین اجماعی در بریتانیای دوپاره تقریبا محال است. از ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۶، پس از رفراندوم، برگزیت، محافظه‌کاران و هم حزب رقیب‌شان، یعنی حزب کارگر را از درون چندپاره کرده است. اینکه یک رفراندوم دوم هم بتواند بریتانیا را در اتحادیه اروپانگه دارد، یک احتمال بعید است.

درحزب محافظه‌کاران طرفداران برگزیت سخت که معتقد به جدایی بدون توافق هستند، رشد کرده‌اند که این حرکت با خواست اکثریت پارلمان در تضاد است و البته این نکته را هم خبرگان گوشزد کرده‌اند که چنین خروجی تبعات سنگین اقتصادی در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  جدایی ترزا می ‌از دولت موردی بود که از پیش هم قابل پیش‌بینی بود و خود نیز قرار بود در تابستان برنامه خروج از دولت را اعلام کند اما حالا با استعفای نابهنگام خود قرار است از هفتم ماه ژوئن تا انتخاب رهبر جدید از سمت خود کنار برود. این جدایی درست چند روز پس از دیدار دونالد ترامپ از بریتانیا صورت خواهد گرفت.

ترزا می‌ قرار است تا پایان رقابت‌های درون‌گروهی برای جانشینی‌اش در سمت خود باقی بماند تا مستاجر جدید خانه شماره ۱۰ انتخاب شود. برگزیت نیز فعلا به‌حال خود رها خواهد شد تا رهبر جدید بریتانیا انتخاب شود. از اساس قرار بود بریتانیا تا روز ۲۹ ماه مارس از اتحادیه اروپا جدا شود اما حالا پس از سه بار رای نیاوردن پیش‌نویس اولیه توافق ترزا می ‌با اتحادیه اروپا برای خروج از سوی پارلمان، اتحادیه اروپا مهلت خروج بریتانیا را تا ۳۱ اکتبر تمدید کرد.

با خروج ترزا می، اکنون صدای بوریس جانسون، وزیرخارجه سابق بریتانیا بیش از پیش رسا شده و خود را مشتاق جانشینی دومین نخست‌وزیر زن این کشور نشان داده است. جانسون در زمره افرادی است که به طرفداران برگزیت سخت شهره‌اند. او در یک کنفرانس اقتصادی گفت: «تا ۳۱ اکتبر از اتحادیه اروپا خارج می‌شوم؛ چه توافق بشود چه نشود.» او تصریح کرد: «راه بهتر برای رسیدن به یک شرایط خوب، آماده شدن برای خروج بدون توافق است.»

بوریس جانسون و هرکس که قصد دارد برای نخست‌وزیری نامزد شود باید دست‌کم از سوی دو نفر از اعضای پارلمان نامزد شده باشد. اگر فقط یک نامزد برای رقابت وجود داشته باشد، به‌طور خودکار نخست‌وزیر خواهد شد اما به نظر می‌رسد که افراد زیادی در داخل حزب محافظه‌کار مشتاق جاشینی ترزا می هستند. در این گزارش نام افرادی که در زیر مطرح خواهد شد، به‌ترتیب وزن افراد در نظرسنجی‌ها برای جانشینی ترزا می‌ است.

 بوریس جانسون

بوریس جانسون ۵۴ ساله و وزیرخارجه سابق بریتانیا است. او مهم‌ترین منتقد ترزا می‌ به‌حساب می‌آید و یکی از چهره‌هایی است که به دوقطبی شدن حزب محافظه‌کار کمک کرده است. با این حال وی از سوی طرفداران برگزیت سخت، گزینه‌ای مطلوب خوانده می‌شود. او در کارزار رفراندوم برگزیت در سال ۲۰۱۶ چهره اصلی آن بوده است و تلاش سختی برای جدایی بریتانیا از بلوک اروپا دارد. بوریس جانسون همیشه درحال جدال با ترزا می ‌بود و تلاش‌های خانم نخست‌وزیر برای به تایید رساندن یک توافق با اتحادیه اروپا را به چالش می‌‌کشید. روز جمعه پس از استعفای ترزا می، بوریس جانسون در یک توییت از خدمات ترزا می ‌برای کشور و حزب محافظه‌‌کاران تشکر کرد و گفت که محافظه‌کاران باید سریع‌تر به توصیه‌های ترزا می‌ درخصوص برگزیت توجه کنند. نیگلا تسروجن، وزیر اول اسکاتلند هم بلافاصله به سخنان بوریس جانسون واکنش نشان داد و وی را یک ریاکار خواند.

 دامینیک راب

راب نیز مانند بوریس جانسون از یک جدایی سخت طرفداری می‌کند. او ۴۵ ساله است و برخی وی را یک چهره مطلوب برای رهبری حزب می‌دانند که قادر است در سطح رهبری، دست به پالایش حزب محافظه‌کاران بزند. او برای مدت کوتاهی وزیر برگزیت بریتانیا بود و در فرآیند جدایی از اتحادیه اروپا، به‌عنوان مذاکره‌کننده ترزا می ‌در جلسات شرکت می‌کرد. اما او در سال ۲۰۱۸ به‌طور ناگهانی استعفا داد. او در همان زمان گفت که قادر نیست در این شرایط به چیزی که خواست مردم برای برگزیت است،عمل کند.

 آندریا لیدسام

خانم لیدسام، ۵۶ ساله از سال ۲۰۱۶ تلاش داشت تا رهبری حزب محافظه‌کاران را به‌دست گیرد. او پس از دیوید کامرون علیه ترزا می‌ شد تا وی بتواند جانشین نخست‌وزیر آن زمان شود. او اما به‌یکباره، پیش از آغاز رای‌گیری از رقابت‌ها کنار رفت. او پس از مصاحبه با مجله تایم متوجه شد که شانس خود را برای رقابت از دست داده است و به همین منظور از رقابت‌ها کنار کشید.

 مایکل گوو

وی ۵۱ ساله و وزیر محیط زیست بریتانیا است. او پیش‌تر نیز در قامت وزیر آموزش و پرورش و وزیر دادگستری نیز در دولت‌های بریتانیا حضور داشته است. او از طرفداران برگزیت نرم است و بارها از طرح ترزا می‌ حمایت کرده و از هم‌حزبی‌های خود نیز خواسته بود تا از طرح خانم نخست‌وزیر حمایت کنند.

 جرمی هانت

وزیر امورخارجه‌ای که جانشین بوریس جانسون شد و در ۶ سال گذشته نیز به‌عنوان وزیر بهداشت در دولت‌های محافظه‌کاران خدمت کرده است. هانت مانند ترزا می ‌به باقی ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا در رفراندوم سال ۲۰۱۶ رای داد اما در چند سال اخیر طرفدار خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا شده است، چرا که وی اتحادیه اروپا را در مذاکره ناامید‌کننده خوانده است. او از حامیان طرح اولیه ترزا می‌ برای خروج بود و در توییت روز جمعه نیز ترزا می ‌را یک خادم واقعی برای مردم خواند.

 ساجد جاوید

جاوید ۴۹ ساله و وزیر مسکن است. او ابتدا خواستار باقی ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا بود اما حالا جزو حامیان برگزیت نرم است. او مهاجری از پاکستان است و پیش از اینکه وارد عالم سیاست شود، یک بانکدار خوب در بریتانیا بود. او امسال نشان داده که قابلیت رهبری حزب را هم دارد. او با به راه انداختن یک موج برای سلب شهروندی شمیمه بیگم، دختر نوجوانی که به داعش پیوست، توانست توانایی رهبری خود را نشان دهد اما برخی از هم‌حزبی‌هایش وی را یک فرصت‌طلب خواندند.

 دیوید لیندینگتون

لیندینگتون پیرترین نامزد این حزب و ۶۲ساله است. او جزو کسانی بود که خواهان باقی ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا بود و پس از جدایی نیز به گفته برخی حامی طرح ترزا می‌ برای خروج بوده است اما برخی روزنامه‌ها و مجلات زرد می‌گویند زمانی که بحث کودتا در داخل کابینه مطرح شد، انگشت‌های اشاره به سمت وی نشانه رفتند.

سی‌ان‌ان در گزارشی نوشت که رقابت‌ها در وست‌مینیستر برای جانشینی ترزا می، کثیف‌تر و هرج‌ومرج‌گونه شده است. نامزدها بر سر برگزیت خرخره همدیگر را می‌جوَند. این رقابت‌ها نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار پس از برگزیت تا چه حد دچار شکاف شده است.

جین مریک، تحلیلگر سی‌ان‌ان می‌گوید: بوریس جانسون شاید در میان هم‌حزبی‌های طرفدار برگزیت سخت حامی بیشتری داشته باشد اما نشانه‌ها حکایت از این دارد که جرمی هانت هم‌اینک در نظرسنجی‌های درون حزب از بوریس جانسون جلوتر زده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، احمد وحیدی عصر امروز در جلسه تکریم و معارفه استاندار لرستان، اظهار داشت: ملت ما در حال نزدیک شدن به فتح قله‌ها است و به تعبیر مقام معظم رهبری در این مسیر نباید خسته شویم.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق، اضافه کرد: این عملیات از قله‌های فتح محسوب می‌شود و ملت ایران در مسیر تحول و تکامل تاریخ نقش‌آفرینی کرده‌است.

وزیر کشور با تأکید به مقاومت ملت ایران، یادآور شد: غیورمردان ما در اقصی نقاط کشور و جبهه مقاومت در حال فعالیت هستند و کشور ما با مأموریت‌های چندگانه در حال حرکت در مسیر قله‌ها است.

وحیدی با بیان اینکه ما افول رژیم غاصب در نقشه راه کشور را دنبال می‌کنیم، بیان کرد: دشمن می‌خواهد وعده‌های دروغین به ما تحمیل کند.

وی با ذکر اینکه کشور ما با رهنمود‌های مقام معظم رهبری و میدان‌داری شهدا در اوج اقتدار و افتخار است، تأکید کرد: اتفاقات بی‌نظیری در روز‌های اخیر رخ داده است.

وزیر کشور با تأکید به تحولات در سطح جهانی و منطقه، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب عملیات وعده صادق را به ظهور قدرت اراده یک ملت تعبیر کرده‌اند.

وحیدی با بیان اینکه همه دنیا به افتخار مقابلۀ ایران با ظلم سر تعظیم فرود می‌آورد، گفت: ما باید برای بروز این اتفاقات شکرگزار باشیم و ثمرات انقلاب به‌طور مداوم به دنیا عرضه می‌شود.

وی با اشاره به نفی سیاست‌های باطل جهانی توسط جمهوری اسلامی ایران، اضافه کرد: کشور ما به‌عنوان قدرتمندترین نیرو نقش خود را برای تعیین راه نقشه منطقه ایفا می‌کند و این نقشه راه پیروزی ملت فلسطین و افول رژیم غاصب را بیش از پیش تداعی می‌کند.

وزیر کشور با اشاره به تحقق اراده‌های بزرگ، خاطرنشان کرد: جبهه مقاومت امروز یک جبهه به‌هم پیوسته است و دشمن از این موضوع به شدت هراس دارد.

وحیدی با بیان اینکه نقش‌آفرینی‌های ما برای ساختن ایران مقتدر و توسعه یافته است، گفت: کشور ما امروز بر بال‌های قدرت فرهنگی، اعتقادی، اخلاقی و سیاسی خود حرکت می‌کند و باید بعد اقتصادی را نیز بیش از پیش تقویت کرد.

وی با تأکید به اینکه تقویت اقتصاد از مهم‌ترین اموری است که نیازمند توجه بیشتر است، اضافه کرد: دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی در زمانی به مسئولیت رسید که دشمنان مشکلات متعددی را ایجاد کرده بودند و بعضی از کم‌کاری‌ها و کم‌تحرکی‌ها نیز مزید بر علت شد.

وزیر کشور با ذکر این نکته که تغییر ریل از توجه به خارج به توجه به داخل و اتکا به داشته‌ها و توانمندی‌ها گفتمان اصلی دولت است، خاطرنشان کرد: بستر‌ها به‌گونه‌ای هم‌اکنون فراهم است که باید در مسیر پیشرفت جهش داشت.

وحیدی با بیان اینکه تلاش شبانه‌روزی از ویژگی‌های بارز دولت است، یادآور شد: این اقدام ما را می‌تواند با سرعت بیشتری در مسیر رو به رشد حرکت دهد.

وی با اشاره به اینکه استاندار لرستان در گفتمان انقلابی‌گری و حرکت مجاهدانه حرکت کرده‌است، بیان کرد: این استان دارای مردمی غیور و شریف است و این فرصت ارزشمندی برای کشور است.

وزیر کشور با بیان اینکه کار‌های زیادی باید در لرستان انجام شود، تأکید کرد: کار دولت با خواسته‌های این استان کاملاً تطابق دارد و حاکم‌بودن گفتمان انقلابی می‌تواند ظرفیت‌ها را به‌کار بگیرد.

وحیدی با اشاره به ساخت سد معشوره، گفت: این سد که مدت‌ها تعطیل بود مطالبه مردم است و مجوز ماده ۲۳ سد معشوره نیز اخذ شده است.

وی با بیان اینکه ساخت سد معشوره تقریباً تعطیل شده بود، اما جزو مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان قرار گرفت، بیان کرد: احداث این سد زمان‌بر است و با تأمین اعتبارات لازم احداث می‌شود.

وزیر کشور با اشاره به راه‌اندازی مجدد پروژه راه‌آهن به‌عنوان مطالبه مردم، اعلام کرد: این پروژه هم در دستور کار دولت قرار گرفت و ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وحیدی با تأکید به افزایش تولید گندم در لرستان در دولت سیزدهم، گفت: ۵۰۰ هزار تولید گندم در این نشان‌دهنده تحول عظیم در بخش کشاورزی است.

وی با بیان احیای حدود ۲۰۰ واحد اقتصادی در لرستان، اضافه کرد: این اقدامات موج حرکت مثبتی در این استان است که باید تقویت شود.

وزیر کشور با تأکید به سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی در لرستان، عنوان کرد: ۲۰ هزار میلیارد این اعتبار از سوی بخش خصوصی بوده است.

وحیدی با اشاره به بسترسازی برای مشارکت مردم در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصاد لرستان، بیان کرد: از فعالیت بخش خصوصی باید در انجام کار‌های بزرگ استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند