Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله پژمانفر نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم آنلاین در خصوص نقش رهبری در مذاکرات هسته‌ای اظهار کرد: اگر کسی نگاهی به مسیر مذاکرات داشته باشد و تذکرات و مخالفت‌های که به اشکال مختلف از ناحیه رهبری نسبت به این موضوع انجام شد را با دقت بررسی کند شاهد خواهد بود که روش، منش و رویه‌ای که ایشان از ابتدا نسبت به این قضیه مذاکرات این بوده که در مسائل نظرشان را اعلام ‌کنند اما صلاح نمی‌دیدند که بخواهند جلوی چیزی را بگیرند مگر اینکه نظام در خطر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژمانفر با بیان اینکه در زمان مذاکرات یک جریان فکری مطرح می‌کردند که می‌توانیم کشور را به واسطه این توافق اصلاح کنیم ادامه داد: این جریان فکری یک شکاف اجتماعی در جامعه ایجاد کردند که این شکاف اجتماعی موجب شد ذهنیتی در تعدادی از مردم ایجاد شد که با مذاکره و در مسیر برجام مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: علی‌رغم اینکه برای رهبری و همچنین خیلی از افراد روشن بود که آمریکای‌ها قابل اعتماد نیستند ولی در عین حال جلوی مذاکرات را نگرفتند تا این موضوع برای مردم هم روشن شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: من فکر می‌کنم اگر رهبری با حکم ولایی خود جلوی مذاکرات را می‌گرفتند این بلوغ فکری که امروز در جامعه ایجاد شده و این یکدستی، یکپارچگی و انسجام مردمی که آمریکای‌ها قابل اعتماد نیستند هیچ‌وقت در جامعه شکل نمی‌گرفت.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با تاکید براینکه آقای روحانی در مسیر مذاکرات خیلی از اختیارات را بدست آوردند ادامه داد: اکنون مساله مهم این است که مردم گلایه‌مند هستند نه تنها از اختیارات برای حل مشکلات کشور استفاده نشده بلکه این اختیارات که موجب دخالت در حوزه‌ها و قوای دیگر بوده مشکلات کشور را بیشتر کرده است.

پژمانفر تاکید کرد: امروز با توجه به شرایط کشور اختیارات کمی در اختیار رئیس‌جمهور قرار نگرفته اما کمترین استفاده را کردند و متاسفانه بیشترین قانون‌شکنی در دوران آقای روحانی در میان تمامی روسای جمهور در طول این 40 سال شکل گرفت.

وی در پایان یادآورد شد: من فکر می‌کنم اگر بخواهیم به تخلفاتی که از دولت در قالب‌های مختلف مانند دیوان محاسبات، سازمان‌های بازرسی، دستگاه قضائی و کلیه دستگاه‌های نظارتی مانند مجلس در قالب‌های تذکر و غیره گزارش شده نگاه کنیم می‌بینیم که انباشتی از تخلفات توسط دولت ایجاد شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نصرالله پژمانفر مذاکرات هسته ای روحانی رهبری برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا