Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، حسن رمضانی صبح امروز در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: میراث فرهنگی استان به بخش آثار ثبتی افزوده شده و در حال حاضر نیز 67 اثر ملی و یک اثر جهانی در استان وجود دارد.

وی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید در نگهداری این آثار طبیعی تلاش خود را انجام دهند چرا که میراث فرهنگی به تنهایی نمی‌تواند این آثار طبیعی را مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی در خراسان جنوبی یکی از ضروریات است و با توجه به ثبت جهانی روستای خراشاد نیاز است یک بازارچه صنایع دستی در این روستا راه‌اندازی شود.

رمضانی تصریح کرد: یکی از نیازهای روستای خراشاد بازارچه صنایع دستی است و سازمان میراث فرهنگی نیز امسال مبلغی را از منابع داخلی برای این امر اختصاص داده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تولیدات صنایع دستی روستای خراشاد و روستاهای اطراف آن در جمعه بازار که دائر است عرضه می‌شود بنابراین تصمیم گرفته شده در خراشاد بازارچه صنایع دستی ایجاد کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع دستی استان نیازمند 15 میلیارد ریال اعتبار است که سازمان میراث فرهنگی این میزان را پیش‌بینی کرده و اولویت نیز با روستای جهانی خراشاد است.

رمضانی با بیان اینکه در حال حاضر 240 کارگاه پارچه‌بافی در خراشاد فعال است اظهار داشت: کارآفرین برتر کشور برای دو سال متوالی از روستای خراشاد بوده است.

وی افزود: منطقه نمونه گردشگری بند دره بیرجند جز مناطق مصوب استان است و موضوع این منطقه در کارگروه معماری و شهرسازی کشور مطرح شده اما در شورای برنامه ریزی استان تناقضی بین نقشه‌ها و نگارش متن وجود داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: مجموع محدوده منطقه نمونه گردشگری بنده دره 73 هکتار است که از این میزان 42 هکتار قابلیت واگذاری تاسیسات گردشگری را دارد و در 31 هکتار دیگر نیز مخازن آب و راه‌ها قرار دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری گردشگری معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس