Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گوید که تصویب قانون کسر ۱۰ درصد از درآمد کنسرت‌ها به نفع دولت، دست کردن در جیب مردم است. ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، طیبه سیاووشی عضو کمیسون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با  برنامه "تهران من" در شبکه رادیو تهران، درباره تصویب قانون کسر ده درصد از درآمد کنسرت ها و واریز آن به خزانه دولت گفت: این بحث مصوبه دولت بوده و به مجلس ارایه شده و در قانون بودجه سال 98 لحاظ شده و به تصویب کمیسیون تلفیق رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در کمیسون فرهنگی مورد تایید قرار نگرفت اما در کمیسیون تلفیق پیشنهاد شد و تصویب شد.

وی افزود: توجیه دولت این بود این درآمد صرف احداث زیر بناهای فرهنگی در شهرهای کوچکتر می شود و با این توجیه کمیسیون فرهنگی مجاب شد این قانون را تصویب کند.

وی درباره پافشاری وزارت ارشاد برای تصویب این قانون گفت: به هرحال این پیشنهاد از جانب دولت بوده و کمیسیون فرهنگی به دلیل خام بودن طرح و توجیه نداشتن طرح را رد کرد اما با توجیه پرداخت هزینه زیر ساخت های فرهنگی از کمیسیون تلفیق رای گرفت.

به گزارش خبرنگار تسنیمف شهرام صارمی مدیر مستعفی جشنواره موسیقی فجر نیز که در این برنامه رادیویی حضور پیدا کرده بود در واکنش به صحبت های عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت:  سوال من این است که چرا هزینه زیر ساخت های فرهنگی باید از پول کنسرت ها تامین شود؟ مگر این مملکت بودجه ندارد؟ چرا وقتی این قانون قرار است تصویب شود معاون هنری و مدیر دفتر موسیقی در جریان نیستند؟ سینما چندین برابر موسیقی گردش مالی دارد چرا این تصمیمات در مورد موسیقی اتخاذ می شود؟ وی خاطرنشان کرد که موسیقی به دلیل ناملایمات این چند ساله با مشکلات فراوانی دست به گریبان است  و با تصویب قانون جدید مخاطب موسیقی به صورت جدی متضرر می شود.

طیبه سیاووشی نماینده مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتقادات این موسیقیدان گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی قبل از تصویب لایحه بودجه در جلسات متعددی تصریح کردند که  لایحه دولت در مورد اخذ مالیات مضاعف از کنسرتها نیاز به آسیب شناسی دارد. در کمیسیون فرهنگی تصور این بود که دولت این طرح را آسیب شناسی کرده است اما مشخص شد دولت فقط اصرار به قانونی شدن این طرح داشته و آسیب شناسی صورت نگرفته است. در زمان بحث به صراحت مطرح شد قانونی شدن این طرح به معنای دست کردن در جیب مردم است اما در سال جاری این قانون به دلیل مصوب شدن باید اجرایی شود هرچند ما مشکلات را می دانیم ولی بحث این است که به سختی می توان این قانون را تغییر داد. ما تلاش می کنیم مساعدتی شود تا حدودی این مشکل برطرف شود، ولی قانون باید اجرا شود!

نماینده کمیسون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که این قانون حواشی فراوانی داشته چرا عزم جدی از جانب مجلس برای مقابله با این تصمیم وجود نداشته است، گفت: وقتی پیشنهادی از جانب دولت می آید ما تصور می کنیم از پیش آسیب شناسی شده و تا کنون پیشنهادی به این شکل نداشته ایم و هیچ گاه اعتراضی از بدنه دولت به پیشنهادات وجود نداشته، برای نخستین  بار است که دولت پیشنهاد می کند و بدنه دولت معترض همان پیشنهاد می شود!

وی گفت: کمیسیون تلفیق شامل سایر اعضا کمیسیون هاست که برخی از آنها نماینده شهرهای کوچک هستند در نتیجه برای این افراد قانع کننده بود که قرار است این پول در شهرهای کوچک هزینه شود و با این توجیه قانع شدند.

شهرام صارمی مدیراجرایی سی‌وچهارمین جشنواره موسیقی فجر، توضیحات نماینده کمیسیون فرهنگی را قانع کننده ندانست و گفت: ما از وزارت ارشاد پرسیدیم پاسخی ندادند و بنده از مدیریت اجرایی جشنواره موسیقی کنار رفتم. پذیرش استعفای بنده که حتی با استقبال دولتی ها مواجه شد، نشان می دهد دولت رابطه خوبی با موسیقی ندارد. تصویب یک قانون به معنای درستی آن نیست. حالا که همه می دانند تصویب این قانون اشتباه است لغوش کنید! چه اتفاقی می افتد؟ مجلس در راس امور است آیا نمی تواند از تصویب یک لایحه غیر کارشناسی دولت جلوگیری کند مگر مجلس زیرمجموعه دولت است!؟ واقعا صحبت های نماینده محترم کمیسیون فرهنگی مجلس تعجب آور است گویا مجلس شورای اسلامی نهادی است که ماشین امضای دولت است!  خب اگر این لایحه اشتباه است اصلاحش کنید. یک نفر اشتباهی می کند و جامعه موسیقی را گرفتار می کند. امسال با تصویب این قانون وضعیت برگزاری کنسرت ها به شدت بغرنج می شود. شاید موسیقی تجاری بتواند ادامه حیات دهد اما موسیقی کلاسیک، موسیقی دستگاهی ایران و موسیقی های تلفیقی نابود می شوند. من 17 سال مدیر موسیقی فرهنگسرای ارسباران بوده ام. در سال 96 در این مرکز 37 کنسرت برگزار شده و در سال 97 تنها 7 برنامه موسیقی. مقایسه این آمار شرایط موسیقی در حال حاضر را نشان می دهد و عواقب این تصمیم طی چندین ماه خودش را نشان می دهد. هرچند من  بعد از 35 سال کار حرفه ای در موسیقی بدبین شده ام و تصور می کنم با این تصمیم می خواهند عملا کنسرتی برگزار نشود.

طیبه سیاوشی در پاسخ به این صحبت ها گفت: برای سال 98 نمی توانیم تغییری در این قانون دهیم و امیدواریم عزمی وجود داشته باشد تا در سال 99 اصلاحی در این قانون رخ دهد. البته مجلس مساعدت هایی خواهد کرد و امیدواریم با صحبتهایی که با معاون هنری شده بتوان شرایط بهتری فراهم کرد. تا جایی که ما می دانیم صرفا با نگاه به شرایط موسیقی پاپ و موسیقی تجاری این قانون تصویب شده و عملا توجهی به موسیقی های کلاسیک و دستگاهی و... نشده است.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT7 واژه های کاربردی مرتبط موسیقی جشنواره موسیقی فجر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی جشنواره موسیقی فجر موسیقی جشنواره موسیقی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس

در حالی که با اصلاح بخش دوم بودجه درامدهای مالیاتی ۷۰ همت کاهش یافته به نظر میرسد در صورت تصویب طرح مجلس ۱۰۰ همت از درامدهای مالیاتی نیز با کاهش رو به رو شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بخش دوم لایحه بودجه نشان میدهد دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان از درامدهای مندرج در قانون بودجه را تعدیل کرده است.

این عقب نشینی 70 هزار میلیارد تومانی تحت تاثیر انتقادها از دولت در خصوص افزایش 50 درصدی مالیاتها در 1403 صورت گرفته است.

این درحالی است که مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه را تصویب کرده که در صورت تصویب نهایی حدود 100 همت از درامدهای ناشی از حذف معافیتها کاهش خواهد یافت.

ساماندهی معافیتهای مالیاتی با نقطه نظر مثبت وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه وبودجه و رئیس سازمان مالیاتی در دستورکار قرار گرفته بود که نخستین بار رئیس سازمان بورس نسبت به حکم قانون بودجه، نکات انتقادی را مطرح کرد.

بر این اساس مجموعا 170 همت از درامدهای مالیاتی بودجه 1403 کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • آقاتهرانی: پای کار اجرای طرح نور پلیس می‌مانیم
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • رادان:‌ برخورد با کشف حجاب با قوت ادامه دارد
  • مجلس پای کار برای اجرای طرح نور فراجا است
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش گرانی و کمبود دارو به قوه قضائیه