Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دیگر کم‌کم باید باور کنیم که تیم‌ملی‌مان شکل و شمایل فوتبال بلژیک را به خود بگیرد؛ وقتی سراغ مارک ویلموتس رفته‌ایم، انتظاری جز این هم نباید داشته باشیم. از آنجایی که ما ایرانی‌ها معمولا بدون حاشیه نمی‌توانیم کاری انجام بدهیم، حضور ویلموتس هم حواشی زیادی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی برخی نکات درباره سرمربی سابق تیم‌ملی بلژیک می‌تواند قابل توجه باشد.

ویلموتس پروازی نیست

قرارداد ویلموتس با فدراسیون فوتبال هنوز به صورت رسمی به امضا نرسیده است، اما مهدی تاج و مدیران فدراسیون او را به صورت رسمی سرمربی تیم‌ملی معرفی کرده‌اند. منتهی تا وقتی که قرارداد به صورت رسمی منعقد نشود، نمی‌توان ویلموتس را سرمربی تیم‌ملی قلمداد کرد. پیش از این، در رسانه‌ها خبری منتشر شده بود مبنی بر این‌که در جریان مذاکرات طرفین به خاطر پروازی‌بودن به اختلاف خورده‌اند، چون ویلموتس انتظار داشته فقط برای تمرینات، اردو‌ها و مسابقات تیم‌ملی در تهران حضور داشته باشد. با این حال رئیس فدراسیون فوتبال این خبر را رسما تکذیب و تأکید کرد که ویلموتس در ایران حضوری دایمی خواهد داشت.

پول ویلموتس را چه کسی می‌دهد؟

تنها دلیل عدم انعقاد قرارداد مباحث مالی بوده است که مهدی تاج روز گذشته درباره آن گفت: «هنوز بحث‌هایی مثل حوزه مالی مانده است و چیزی نیست که در اختیار فدراسیون فوتبال باشد که در یک جلسه رئیس فدراسیون یا هیأت‌رئیسه تصمیم بگیرند این کار را انجام دهند یا خیر.» نکته قابل تأمل اینجاست که مدیران فوتبال از چه طریقی می‌خواهند دستمزد ویلموتس و دستیارانش را در این شرایط سخت اقتصادی پرداخت کنند.

تاج بر چه اساس و منطقی اعلام کرده مباحث مالی دست آن‌ها نیست؟ آیا باز هم قرار است فدراسیون به وزارت ورزش و دولت برای پرداخت پاداش و حقوق مربیان خارجی تیم‌ملی فشار بیاورد؟ جالب اینجاست که سفارت ایران در بروکسل بلژیک موضوع پرداخت پول ویلموتس را تکذیب کرده است. پیش از این هم شنیده شده بود پول قرارداد ویلموتس از محل درآمد‌های ایران در فیفا به او پرداخت خواهد شد، منتهی هیچ شفاف‌سازی درباره این مسأله انجام نشده است و مهدی تاج باید به جامعه فوتبال توضیح بدهد که چرا چنین حرفی زده و منظورش از باقی‌ماندن بحث‌های مالی چیست؟

مرخصی بی‌مرخصی

مرخصی و ماموریت‌های مارک ویلموتس مثل کارلوس کی‌روش نیست که اکثر روزهای سال را در خارج از ایران سپری کند. این مربی با هماهنگی شخص رئیس فدراسیون به مرخصی مشخص در طول سال خواهد رفت که گفته می‌شود به ٨ هفته می‌رسد. ماموریت‌های او برای سفر‌های خارجی و شرکت در اجلاس و مراسم‌های مختلف و بررسی عملکرد لژیونر‌ها با هماهنگی فدراسیون انجام می‌شود.

فقط ٣ دستیار خارجی

ویلموتس طبق قرارداد تنها می‌تواند از سه دستیار خارجی در کادر فنی تیم‌ملی استفاده کند و فدراسیون به خاطر تجربه همکاری با کی‌روش در این زمینه سختگیری زیادی داشته است. مانو فررا اسپانیایی، تیری وریانس و هرمان دی لانتشیر بلژیکی دستیاران خارجی ویلموتس هستند. بقیه اعضای کادر ایرانی خواهند بود و توسط فدراسیون به ویلموتس معرفی خواهند شد و تا دوشنبه اسامی کامل اعضای کادر فنی تیم‌ملی اعلام خواهد شد.

گفته می‌شود مارکار آقاجانیان یکی از همین نفرات است و طبق اعلام تاج تعداد دستیاران ایرانی افزایش پیدا کرده است. تاج درباره بحث دستیاران سرمربی گفته: «در اواخر سرمربیگری کی‌روش در تیم‌ملی، ۱۰ یا ۱۱ دستیار خارجی در تیم‌ملی بود که در قرارداد با این مربی بلژیکی، تعداد دستیاران به ۲ یا ۳ دستیار کاهش یافته است و مربیان ایرانی اضافه شده‌اند.»

جلوگیری از تکرار فاجعه

طبق توافق انجام‌شده و برنامه‌ای که فدراسیون از مدت‌ها قبل داشت، تمام سرمربیان تیم‌های ملی باید زیرنظر ویلموتس کار خود را انجام بدهند و این مربی باید نظارت دقیق روی مسابقات و برنامه‌های تمرینی آکادمی ملی فوتبال داشته باشد. البته این بند در قرارداد کی‌روش هم وجود داشت، اما زور فدراسیونی‌ها به کی‌روش برای اجرای این بند قرارداد نمی‌رسید. برای جلوگیری از تکرار فاجعه اختلاف بین سرمربیان تیم‌ملی بزرگسالان و امید هم فدراسیون به ویلموتس تأکید کرده بدون هیاهو و با درنظرگرفتن اولویت‌ها بازیکنان زیر ٢٣‌سال در اردوی تیم‌ملی بزرگسالان یا امید درصورت همزمان‌بودن شرکت خواهند کرد.

مالیاتش را فدراسیون می‌دهد

هرچند مدیران فدراسیون فوتبال درباره جزییات توافق و مذاکرات مالی با مارک ویلموتس هیچ شفاف‌سازی انجام نداده‌اند، اما رسانه‌های بلژیکی خبر از توافق ١,٣‌میلیون یورویی داده‌اند. مهمترین مسأله هم این است که پرداخت مالیات قرارداد سرمربی جدید تیم‌ملی هم درست مثل کی‌روش برعهده فدراسیون فوتبال است و اسناد و مدارک آن برای ارایه به اداره مالیات بلژیک باید در اختیار ویلموتس قرار بگیرد. البته طرفین توافق کرده‌اند که به خاطر همین موضوع بحث مالیاتی رقم دقیق قرارداد بین آن‌ها محرمانه بماند.

اختصاص خانه، خودرو، اینترنت، موبایل و بلیت هواپیما

فدراسیون فوتبال باید خانه با امکانات کامل، خودرو، اینترنت پرسرعت، تلفن‌همراه، بلیت رفت و برگشت هواپیما درجه بیزینس برای مرخصی و ماموریت‌های ویلموتس درنظر بگیرد. اگر برای شرکت در اجلاس‌های جهانی، مراسم‌هایی که توسط فیفا کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می‌شود یا حتی ملاقات با لژیونر‌ها ویلموتس بخواهد به خارج از ایران سفر کند، هزینه ایاب و ذهاب و خوراک و اقامت ویلموتس در آن کشور‌ها برعهده فدراسیون فوتبال خواهد بود. درباره سایر آپشن‌های رفاهی و خدماتی این قرارداد هنوز خبری به بیرون درز پیدا نکرده است.

تابعیت از قرارداد اسپانسرینگ

ویلموتس باید تابع قرارداد‌های اسپانسرینگ فدراسیون فوتبال باشد و مثل کی‌روش نمی‌تواند از قرارداد‌ها برای خودش سهم بخواهد. به این ترتیب سرمربی تیم‌ملی دیگر از اسپانسر لباس نمی‌تواند درخواست دریافت پول داشته باشد و ویلموتس باید با اسپانسر فدراسیون و سایر تیم‌های ملی هم همکاری داشته باشد و تمام مصاحبه‌هایش با هماهنگی فدراسیون انجام شود.

ماجرای پاداش صعود به جام‌جهانی

گفته می‌شود طرفین برای پرداخت ١٠‌درصد از پاداش‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا به‌ویژه برای صعود به جام‌جهانی به ویلموتس و دستیاران خارجی‌اش توافق کرده‌اند، اما هنوز مدیران دقیق پاداش‌های نقدی مربی بلژیکی برای پیروزی در مسابقات دوستانه و رسمی مشخص نشده است. طبیعتا غیبت غیرموجه در تمرینات و مسابقات تیم‌ملی و هرگونه رفتار خارج از قرارداد از سوی ویلموتس شامل جریمه نقدی می‌شود. همچنین شنیده شده درصورتی که تیم‌ملی نتواند به جام‌جهانی ٢٠٢٢ قطر صعود کند، قرارداد ویلموتس فسخ خواهد شد.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی حاشیه ورزشکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران

به گزارش مارکا؛ لیونل مسی اگرچه چند سالی است که از بارسلونا جدا شده و به نظر هم نمی‌رسد که برای بازی به این تیم برگردد اما آخرین قراردادش با این تیم دارای رقمی بود که بعد از 6 سال همچنان به عنوان پرمنفعت‌ترین قرارداد ورزشی تاریخ برای یک بازیکن شناخته می‌شود.

به موجب قرارداد 5 ساله‌ای که مسی سال 2017 با خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس وقت باشگاه بست، او صاحب درآمدی 674 میلیون دلاری شد که همچنان رده نخست نجومی‌ترین قرارداد تاریخ با یک ورزشکار است.

در رده دوم ورزشکاران دارای پرسودترین قراردادهای تاریخ، جان رام، گلف‌باز اسپانیایی قرار دارد که چند روز پیش با لیگ LIV آمریکا قراردادی به ارزش 520 میلیون دلار امضا کرد.

در این رده‌بندی، قرارداد 2 سال و نیمی کریستیانو رونالدو با تیم النصر عربستان که به موجب آن 518 میلیون دلار درآمد کسب می‌کند، رتبه سوم را دارد. او سال 2022 از منچستریونایتد به تیم شهر ریاض پیوست و زمینه‌ساز ورود گروهی دیگر از ستاره‌های فوتبال اروپا به شبه جزیره عربستان با قراردادهای نجومی دیگر شد.

رده‌بندی کامل گران‌ترین قراردادهای ثبت شده با ورزشکاران در طول تاریخ به شرح زیر است:

 

بازیکن

رقم قرارداد

رشته ورزشی

طرف قرارداد

مدت قرارداد

1

لیونل مسی

674 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه بارسلونا

5 سال

2

جان رام

520 میلیون دلار

گلف

لیگ گلف LIV

نامشخص

3

کریستیانو رونالدو

518 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه النصر

2.5 سال

4

پاتریک ماهومس

450 میلیون دلار

فوتبال آمریکایی

تیم کانزاس‌سیتی چیفس

10 سال

5

مایک تروت

427 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

6

موکی بتس

365 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

7

کانلو

365 میلیون دلار

بوکس

شبکه تلویزیونی DAZN

5 سال

8

آرون جاج

360 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک یانکیز

9 سال

9

مانی ماچادو

350 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم سن‌دیه‌گو پادرس

11 سال

10

فرانسیسکو لیندور

341 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک متس

10 سال

 

دیگر خبرها

  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • شروط مهم فدراسیون فوتبال برای برگزاری فصل آینده لیگ برتر
  • سرمربی فصل بعد پرسپولیس کیست؟
  • پرسپولیس قهرمان نشود سرمربی چه کسی است؟ | تصمیم مدیران باشگاه مشخص شد
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • رسمی؛ قرارداد آلبرتو جیلاردینو با جنوا تا سال 2026 تمدید شد
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • کونسیسائو: طارمی طوری بازی کرد که انگار قرارداد ۱۰ ساله دارد​​​​​​​
  • کنسیسائو: طارمی طوری بازی کرد که انگار قرارداد ۱۰ ساله دارد
  • حکم فدراسیون در مورد هوادار جنجالی سپاهان!