Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید اسدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدمات بسیار خوبی در مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به بیماران ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: پذیرش و بستری بیماران برای گذراندن دوره درمانی، گسترش توریسم سلامت را در پی خواهد داشت و درنتیجه استان بوشهر نیز از رونق توریسم درمانی بهره خواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدی بیان کرد: بیماران با تومورهای غدد عصبی، تومورهای پیشرفته پروستات، تیروئید، برخی تومورهای مغزی در بزرگ‌سالان، تومورهای سیستم عصبی و فوق کلیوی در اطفال، متاستازهای استخوانی و برخی تومورهای خوش‌خیم نظیر رماتیسم پیشرفته تحت درمان قرارگرفته‌اند.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک درمان سرطان‌های لنفوم مقاوم به درمان در مرکز ترانوستیک آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: امروزه یکی از مباحث به‌روز پزشکی نوین استفاده از روشی است که مرحله تشخیص و درمان در یک فرآیند و هم‌زمان صورت می‌گیرد که این روش ترانوستیک نامیده می‌شود.

۶۴ درصد از بیماران غیربومی هستند

اسدی ادامه داد: با افزایش پذیرش و درمان بیماران سرطانی غیربومی استان در سال ۹۷ بیش از ۵۰۰ بیمار سرطانی توسط متخصصین بخش ترانوستیک مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درمان شدند.

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از ۶۴ درصد از بیماران پذیرش‌شده در بخش ترانوستیک غیربومی هستند که از بیست استان کشور نظیر تهران، فارس، اصفهان، خوزستان، آذربایجان، یزد، لرستان و ایلام به این مرکز مراجعه کردند.

افزایش پذیرش بیماران خارجی

اسدی با تشکر از حمایت‌های رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر بیان داشت: در سال ۹۷ علاوه بر افزایش پذیرش بیماران غیربومی استان، پذیرش بیماران خارجی نیز افزایش یافت.

وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی تیم فوق تخصصی گفت: از ابتدای راه‌اندازی مرکز درمانی بیماران سرطانی با مواد رادیو نوکلوئید، خدمات فوق تخصصی با همت متخصصان رشته‌های مختلف و در قالب کار گروهی به بیماران و مراجعه‌کنندگان این مرکز ارائه می‌شود.

عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تنوع خدمات درمانی ارائه‌شده برای بیماران سرطانی در استان بوشهر افزود: اکثر درمان‌های رایج دنیا در مرکز جامع درمانی پزشکی هسته‌ای استان بوشهر با حضور متخصصان سرطان‌شناسی اطفال و بزرگ‌سالان، مغز و اعصاب، قلب، کلیه و مجاری ادراری، غدد، پاتولوژی و پزشکی هسته‌ای صورت می‌پذیرد.

اسدی خاطرنشان کرد: بخش ترانوستیک مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای خلیج‌فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در درمان برخی از سرطان‌ها پیشگام شده است.

وی با اشاره به هزینه بالای این نوع درمان در خارج از کشور گفت: دوره درمانی بیماران با این روش درمانی در خارج از کشور بالغ‌بر پنجاه‌هزار یورو است که با انجام این درمان‌ها در کشور از خروج قابل‌توجه ارز از کشور نیز جلوگیری می‌شود.
 

کد خبر 4626638

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مجید اسدی بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج

دکتر شهرام صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در این آیین گفت: عملیات ساخت این کلینیک با مشارکت بنیادخیریه پورکاشانی از سال ۹۷ با زیر بنای سه هزار متر مربع در چهار طبقه آغاز شد.

وی ادامه داد: بنیاد مذکور ۲ هزارو۷۰۰ میلیارد ریال و دانشگاه علوم پزشکی البرز یک هزارو۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت وتجهیز این مجموعه هزینه کرده اند.

صیادی افزود: این کلینیک درمانی دارای بخش های اطفال، داخلی، عفونی، قلب، دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان و تغذیه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: مرکز درمان اعتیاد بیمارستان امام حسین (ع) امروز نیز افتتاح و به بهره برداری رسید.

صیادی حضور و نقش خیرین در بخش سلامت و اعتلا بهداشت و درمان استان را پررنگ و اثرگذار دانست و بر مردمی سازی سلامت در تمام بخش ها تاکید کرد .

محمد شهر با ۱۷۰ هزار نفر جمعیت در جنوب کرج قرار دارد

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899208

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا