Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:40:47 GMT

افزایش تولید در مجتمع گاز پارس جنوبی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۹۵۱۴۶

افزایش تولید در مجتمع گاز پارس جنوبی

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد: فازهای ۲ و ۳ مجتمع گاز پارس جنوبی با توجه به توانمندی شرکت‌های داخلی هم اکنون در حداکثر ظرفیت در حال تولید محصولات خود هستند.

به گزارش ایسنا، مهدی گرامی شیرازی گفت: بومی سازی در فازهای ۲ و ۳ انواع شیرهای کنترلی، شیرهای اضطراری، قطعات کمپرسور و قطعات پمپ‌ها و … را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: هر جا که امکان تأمین قطعات نبود، صنعت داخل را توانمند کردیم و این اتحاد بین صنعت و پالایشگاه باعث شد که در شرایط تحریم پالایشگاه بدون هیچ مشکلی با تمام توان فعالیت کند.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: در سالیان اخیر مشکل خاصی در حوزه تولید نداشتیم و در دو مرحله نیز افزایش تولید داشته ایم.

گرامی بیان کرد: این افزایش‌ها در مرحله اول ۱۳ درصد و در مرحله دوم ۱۰ درصد بوده که مجموع آن موجب توان تولید روزانه ۶۰ میلیون متر مکعبی گاز شیرین در فازهای ۲ و ۳ شده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون پالایشگاه دوم توان تولید روزانه ۳۷۰ تن گوگرد و ۷۲ هزار بشکه میعانات گازی را نیز داراست.

مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی خاطرنشان کرد: در راستای پایداری تولید در مواردی که الزام برای خودکفایی وجود داشته است، حرکت کرده ایم و در داخل کشور نیز برای اقلامی که به صرفه است سرمایه گذاری و برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

گرامی افزود: هر قطعه‌ای که در فرآیند تولید پالایشگاه به آن نیاز داشتیم را با کمک طراحان داخلی، شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فن آوری، فن بازارها و دانشگاه‌ها تولید و سعی کرده ایم با کمک مهندسان مجتمع این بخش را توانمند نمائیم.

عملیات توسعه فازهای ۲ و ۳ میدان گازی پارس جنوبی در ۶ مهر سال ۷۶ به شرکت توتال فرانسه واگذار گردید و در شهریور سال ۸۱ با همکاری مؤثر متخصصین و نیروهای کارشناس شرکت ملی گاز به طور کامل راه اندازی و در ۲۶ بهمن ماه سال ۸۱ با حضور رئیس جمهور وقت رسماً به بهره برداری رسید.

به گزارش ایسنا، گاز از دو سکوی سر چاهی برداشت و به صورت سه فازی شامل گاز، میعانات گازی و آب به وسیله دو خط لوله زیر دریایی ۳۲ اینچ به فاصله ۱۰۵ کیلومتر به خشکی منتقل می‌گردد.

در ابتدا، این پالایشگاه با ظرفیت شیرین سازی ۵۰ میلیون متر مکعب گاز در روز راه اندازی گردید و در سال ۱۳۸۴، پس از انجام مطالعات مهندسی و شبیه سازی، ظرفیت شیرین سازی به ۵۷ میلیون متر مکعب افزایش یافت.

در سال ۱۳۹۱ پس از بررسی مجدد، این ظرفیت به ۶۰.۵ میلیون متر مکعب در روز رسید و در حال حاضر نیز در صورت تأمین خوراک لازم، قادر است میزان ۶۰.۵ میلیون متر مکعب گاز را به شکل روزانه ی سازی و به شبکه سراسری تزریق نماید.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوشهر پارس جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس

در حالی که وزیر صمت شورای رقابت را مسئول افزایش قیمت خودرو دانست، سخنگوی مرکزی ملی رقابت گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به گزارش خبرانلاین، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهاد‌هایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

او گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آن‌ها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهاد‌های دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد