Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حمیدرضا پورحسینی در این باره گفت: در روز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۶ بیمار را مورد جراحی قلب باز قرار دادیم که چهار نفر از این بیماران بعد از عمل به‌هوش نیامدند. البته به هر حال عمل جراحی قلب، عملی سنگین است و ممکن است برخی بیماران ۴۸ ساعت بیهوش بمانند و بعد بیدار شوند.

وی با بیان اینکه به‌طور کلی در جراحی قلب احتمال بروز عوارضی مانند نابینایی، فلج اندام‌ها و حتی اختلال تکلم وجود دارد، افزود: یکی از این چهار بیمار بعد از ۴۸ ساعت بیدار شده و در حال حاضر هوشیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این بیمار کمی دچار عارضه ضعف اندام شده که در حال بهبود است، اما سه بیمار همچنان بیهوش بوده و سطح هوشیاری‌شان پایین است که این موضوع برایمان غیرمعمول است.

پورحسینی تاکید کرد: از همان روز، پیگیر بودیم که چرا این سه بیمار به‌هوش نیامدند. بر همین اساس متخصص مغز و اعصاب مرکز قلب تهران و حتی یک نفر از اساتید مغز و اعصاب بیمارستان امام خمینی (ره)، هر سه بیمار را به طور کامل ویزیت کردند.

بعد از انجام بررسی‌ها مشخص شد که همه ارگان‌های این سه بیمار اعم از قلب، کبد و کلیه خوب بوده و فقط سطح هوشیاری‌شان پایین است. بعد از پیگیری‌های مکرر و انجام سی‌تی‌اسکن‌ها و ام‌آرای مغز، مشخص شد که در برهه‌ای از زمان بیماران دچار هایپوکسی (عبارت است از میزان اکسیژن خون شریانی و زمانی که این کاهش در اکسیژن در سطح سلولی منجر به کاهش اکسیژناسیون بافتی شود) شده‌اند.

وی ادامه داد: بر این اساس ما تمام سیر بیهوشی این بیماران را بررسی کردیم و مشخص شد که فشار گاز اکسیژن در طول عمل در حد نرمال بوده است. بعد از آن نگران بودیم که دارو‌هایی که زمان بیهوشی برای این بیماران استفاده شده، دچار مشکل بوده است بر این اساس تمام دارو‌ها را به آزمایشگاه مرجع ارسال کردیم که بررسی کردند و تا به امروز اعلام کردند که دارو‌ها مشکلی نداشته و قابل استفاده هستند. البته اینکه برخی بیماران در طول جراحی قلب و بعد از بیهوشی دچار هایپوکسی شوند، عارضه‌ای شناخته شده است، اما آنچه ما را نگران می‌کرد این بود که این بیماران در یک روز دچار این عارضه شدند. بر همین اساس همچنان در حال پیگیری موضوع هستیم تا به نتیجه برسیم.

پورحسینی تاکید کرد: یک روز بعد از این اتفاق اعمال جراحی الکتیو (غیراورژانس) را متوقف کردیم، اما مجددا بعد از اینکه نتیجه دارو‌ها آمد و اعلام شد دارو‌ها مشکلی ندارند، مجددا اعمال جراحی را انجام دادیم. تا کنون هم حدود ۶۰ عمل جراحی در مرکز به خوبی انجام شده است.

رئیس مرکز قلب تهران در خاتمه همچنین گفت: میزان اعمال جراحی مرکز مقداری کمتر شده؛ چراکه محدودیت پذیرش در آی‌سی‌یو مرکز قلب تهران وجود دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیهوشی بیمار جراحی قلب بیماری قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با اهدای اعضای زنده یاد نجم الدین رزمجویی سه بیمار، حیاتی دوباره یافتند.
کبد و کلیه زنده یاد نجم الدین رزمجویی ۵۵ ساله که دچار مرکز مغزی شده بود با رضایت خانواده اش به دو بیمار نیازمند به کبد و کلیه در بیمارستان پیوند اعضا اهدا شد.
قرنیه آن مرحوم هم به بیماری دیگر در بیمارستان خلیلی شیراز پیوند زده شد.

دیگر خبرها

  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • موفقیت مخترعان شیرازی در اختراع کیسه مدرج جمع آوری خون از ناحیه جراحی