Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت:بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان باید بدون کنکور وارد دانشگاه شوند که شاخص آن معدل کتبی پایه دوازدهم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد: تقریبا سه سال است که با کسری نیروی انسانی مواجه هستیم،سال گذشته بیش از هزار ردیف استخدامی گرفتیم و نزدیک به ۶۰۰ نفر دانشجو معلمان بودند که از پیش دانشگاهی به دانشگاه فرهنگیان (از طریق امتحان سازمان سنجش) راه پیدا کردند و بیش از ۴۰۰ نفر معلمان ماده ۲۸ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ الاسلام بیان کرد:در دی ماه ۹۷ به خاطر حذف کنکور برنامه‌ای با عنوان کیفیت بخشی پایه دوازدهم جهت تقویت بنیه علمی دروس نهایی اجرا کردیم تا دانش آموزان معدل کتبی بالایی کسب کنند.

وی در ادامه افزود: تعداد دانش آموزان استان در مهر ۹۸، حدودا ۸ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند؛ سال گذشته ۲۵۵ هزار دانش آموز داشتیم و برای سال جدید پذیرش ۲۶۳ هزار دانش آموز را پیش بینی می‌کنیم.

شیخ الاسلام با بیان اینکه در طرح اوقات فراغت تابستان پیش رو بیش از ۱۰ رشته در موضوعات مختلف گنجانده شده است یادآورشد: ۱۱ ارگان متولی اجرای این طرح هستند که اگر همه ظرفیت‌ها را در کنار یکدیگر قرار دهیم به توفیقات خوبی دست پیدا می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: در طول پنج سال گذشته بیش از ۳۶ شیفت مدرسه در پردیسان احداث کردیم و هنوز هم کمک خیرین و اعتبارات دولتی را بر مبنای نیاز و تراکم دانش آموزی به سمت پردیسان می‌بریم.

شیخ الاسلام تصریح کرد: ۸۷ درصد از مدارس مقطع ابتدایی، بیش از ۴۰ درصد از مدارس متوسطه اول و کمتر از ۱۰ درصد مدارس متوسطه دوم در دو شیفت برگزار می‌شوند.

وی کمبود فضای آموزشی، سرانه مدارس و نیروی انسانی را مهم‌ترین مشکلات این روز‌های آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد و افزود: برای سال تحصیلی جدید نزدیک به دو هزار معلم در تمام مقاطع نیاز خواهیم داشت که این مسئله با به کارگیری معلمان حق التدریسی جبران خواهد شد.

گفتنی است بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه فرهنگیان، پذیرش بخشی از نیرو‌های خاص آموزش و پرورش در رشته‌هایی که امکان توسعه آن از طریق دانشگاه وجود ندارد و مطابق ضوابط و مقررات وزارت آموزش و پرورش از طریق دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور و حوزه‌های علمیه مشروط به گذراندن دوره یک ساله مهارت‌آموزی بلامانع است.

انتهای پیام/ح

پردیسان در اولویت توسعه فضا‌های آموزشی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش وپرورش حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند

در راستای تأمین این منویات ذکر چند نکته ضروری است:

نخست اینکه یکی از اولویت‌های جامعه کارگری در آستانه روز جهانی کارگر، مقوله درآمد و معیشت است. قدرت خرید کارگران در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش پیدا کرده است. امروز یکی از مطالبات عمومی کارگران، افزایش دستمزد است و بر این اساس رقمی که  امسال برای حداقل مزد تعیین شده به هیچ وجه کفاف نیازهای معیشتی آنان را نمی‌دهد و انتظار دارند رقم مزد۱۴۰۳ مورد بازنگری قرار گیرد. 

خواسته دیگر کارگران این است که به مطالباتشان برای مشارکت در بازار کار توجه شود، بنابراین دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند. اگر فکر کنیم نظرات کارگران بدون اثرگذاری و کارآمدی است، کشور را از سرمایه نیروی انسانی محروم کرده‌ایم و از این ظرفیت عظیم که همانا حضور و مشارکت کارگران است، غفلت ورزیده‌ایم. کارگران هم دانش و مهارت دارند و هم نیروی انسانی بالقوه و موتور محرک توسعه هستند. در همه کشورها محوریت بازار کار، اول سرمایه انسانی (نیروی کار) است و بعد سرمایه‌های مادی؛ اما متأسفانه در ایران به این امر توجه نداریم و اگر بخواهیم از این ظرفیت بزرگ برای توسعه و رونق تولید استفاده کنیم، باید به کارگران توجه ویژه داشته باشیم.

فراموش نکنیم کارگران علاوه بر اینکه صاحب مهارت‌اند، بعضاً کارآفرین هم هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خارق‌العاده انجام دهند یا از طریق تشریک‌مساعی با همکاران خود بخش‌های بزرگی از مشکلات صنعتی کشور را حل کنند. بنابراین توجه به کارگران و مشارکت و اعمال رأی آن‌ها در تصمیمات هم می‌تواند برای این قشر، روحیه‌بخش باشد و هم در عین حال امنیت ملی را ارتقا دهد.

اکثر قریب به اتفاق کارگران، قراردادی هستند، کارگران به فردا و آینده شغلی خود اطمینان ندارند اما متأسفانه دولت سازوکارهای مناسبی برای حمایت از کارگر ندارد نظارت‌ها نیز ضعیف است، امنیت شغلی کارگران دچار مشکلات اساسی شده است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید