Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: الزام دستگاه ها به شناسایی و رعایت اصول توانمندسازی تجارت خارجی، یک ضرورت غیر قابل انکار است، چرا که هرچقدر هزینه تمام شده تجارت خارجی افزایش پیدا کند، هزینه معیشت مردم بیشتر شده است. ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، معصومه آقاپور، عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست خود با اعضای فدراسیون واردات اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: در شرایط امروز، بحث تجارت خارجی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که فشارهای خارجی به گونه ای برنامه ریزی شده که واردات و صادرات کشور و انتقال بین المللی مالی را هدف قرار دهد و ضرورت دارد نسبت به موضوعات و چالش های این حوزه توجه بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: همه می دانیم که تنها راه خروج از بحران های مختلف در حوزه اقتصاد و اشتغال، توجه به موضوع "رونق تولید" است ولی نکته اساسی این است که استمرار فعالیت بسیاری از خطوط تولید وابسته به واردات مواد اولیه و قطعات واسطه ای است و این نشان می دهد که نباید نسبت به تامین این اقلام، بی توجهی و غفلت صورت گیرد.

به گفته آقاپور، باید سازوکارهای لازم برای بهره برداری حداکثری از ظرفیت های تجارت خارجی را فراهم کنیم و اجازه ندهیم بدخواهان، تجارت خارجی کشورمان را فرسایشی و به یک فعالیت غیرکارآمد تبدیل کنند.

وی با تاکید بر ضرورت توانمندسازی تجارت خارجی اظهار کرد: الزام دستگاه ها به شناسایی و رعایت اصول توانمندسازی تجارت خارجی، یک ضرورت غیر قابل انکار در شرایط فعلی است و البته این کار باید پیش از این ها صورت می گرفت، چرا که هرچقدر هزینه تمام شده تجارت خارجی افزایش پیدا کند، در واقع هزینه ای که به مردم تحمیل می شود افزایش پیدا می کند و این موضوع در رابطه با کالاهای سلامت اعم از دارو، تجهیزات پزشکی، مواد غذایی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی که با سلامت افراد ارتباط مستقیم دارد، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به نقش تشکل های تخصصی در بهینه سازی تجارت خارجی ادامه داد: بسیاری از مشکلاتی که درحال حاضر اقتصاد کشورمان را با نوسان و تگنا مواجه کرده و موجب صدور بخشنامه هایی شده که عمر آن ها کوتاه است، ناشی از عدم اعتماد به بلوغ و تجربیات شکل گرفته در تشکل های تخصصی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی است و اگر میزان مشارکت بخش خصوصی در تصمیمگیری ها و تصمیم سازی ها افزایش پیدا کند، قطعا این موضوع می تواند موجب کاهش خطا در برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها شود.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که بخش خصوصی و علی الخصوص فعالان حوزه تجارت خارجی برای اینکه بتواند فعالیت کنند، باید از تعداد زیادی میزهای دولتی بگذرند و اگر این میزها با یکدیگر هماهنگ نباشند و شرایط خاص دوره تحریم را لحاظ نکرده باشند، این عبور می تواند زمینه ساز اتلاف وقت، انرژی و بودجه بخش خصوصی شود که در نهایت منجر به افزایش قیمت تمام شده کالاها می شود.

آقاپور با اشاره به مفاد جلسه خود با اعضای هیئت مدیره فدراسیون واردات، افزود: از جمله مهمترین گلایه های اعضای فدراسیون واردات، بحث بروکراسی کند اداری و صدور بخشنامه های ناگهانی و خلق الساعه بود که بدون پیش آگهی و بدون توجه به برنامه های فعالان اقتصادی، شرایط تجاری کشور را ملتهب می سازد و این به معنای آن است که برنامه ریزی ها و آینده نگری های فعالان اقتصادی برای تامین کالا خدشه دار می شود که خروجی چنین کنش و واکنشی، تضعیف انگیزه های لازم برای سرمایه گذاری است.

وی با تاکید بر این نکته که اعتبار تجار ایرانی نزد شرکای خارجی، یک سرمایه بزرگ برای تجارت خارجی کشورمان است، تصریح کرد: باید فضای کسب و کار به گونه ای باشد که هر روز شاهد افزایش اعتبار تجار ایرانی در سطح بین المللی باشیم، نه اینکه با صدور بخشنامه های متعارض و مغایر یکدیگر، جایگاه تجار خودمان را تضعیف کرده و آن ها را نزد شرکای خارجی، بد قول و کم توان جلوه دهیم.

انتهای پیام/

 

 

R1012122/P/S7,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت صنعت و معدن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن وزارت صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری