Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@11:59:51 GMT

نتایج ضعیف احزاب سنتی آلمان در انتخابات پارلمان اروپا

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۱۲۸۳

نتایج ضعیف احزاب سنتی آلمان در انتخابات پارلمان اروپا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نتایج انتخابات پارلمان اروپا شرایط را برای احزاب سنتی آلمان بیش از پیش دشوار کرد.

بر این اساس بدترین نتیجه را حزب «سوسیال دموکرات» با ۱۵.۸ درصد کسب کرد که موجب شد این حزب به رتبه سوم احزاب آلمانی و پس از حزب سبزها تنزل کند.

همچنین حزب حاکم دموکرات مسیحی با کاهش چشمگیر میزان آرای خود ۲۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد آرا را به دست آورد، با این حال این حزب همچنان قویترین حزب آلمان باقی ماند.

در این میان حزب سبزها با بهبود نتایج خود و کسب ۲۰.۵ درصد  آرا توانست برای نخستین بار خود را به عنوان دومین حزب قدرتمند آلمان معرفی کند.

این حزب با دوبرابر کردن نتایج خود نسبت به دوره پیش، در ایالت های برلین و هامبورگ به عنوان حزب نخست به پارلمان اروپا راه یافت.

انتخابات پارلمان اروپا در این دوره بدترین نتیجه را برای سوسیال دموکرات ها داشت به طوری که این حزب نسبت به دوره پیشین ۱۱.۴ درصد آرای خود را از دست داد.

موقعیت حزب دموکرات مسیحی نیز با از دست دادن ۷ درصد آرای خود نسبت به انتخابات ۲۰۱۴ پارلمان اروپا، دشوار تر از گذشته شد.

از سوی دیگر حزب تازه تاسیس «آلترناتیو برای آلمان» حرکتی رو به جلو داشته و توانست علاوه بر کسب ۱۱ درصد آرا، قویترین حزب در ایالت براندنبورگ لقب بگیرد.

احزاب «چپ ها» و «دموکرات آزاد» نیز به ترتیب با ۵.۵ درصد و ۵.۴ درصد در رتبه های بعدی این فهرست قرار گرفته اند.

بنا بر اعلام منابع رسمی، میزان مشارکت مردم آلمان در این دوره از انتخابات پارلمان اروپا ۶۱.۵ درصد بوده که نسبت به دوره قبل (۴۸.۱ درصد) رشد چشمگیری را نشان می دهد.

کد خبر 4627074

منبع: مهر

کلیدواژه: آلمان انتخابات پارلمان اروپا حزب دموکرات مسیحی آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استانهای شانا و دبیران جریانات سياسی دیگر بر وحدت گروه های انقلابی تاکید کرد. 

 

رضایی در دیدار با آقایان نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، آقایان رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و آقای احمد نادري و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد. 

 

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده محوری به جای شخص محوری است.

 

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و وعده صادق خاطرنشان کرد: موقعیت ایران درغرب آسیا بیش از گذشته تعیین کننده شده است، فلذا فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنين شرايطي وحدت نيروهاي انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره برداری از فرصت هاست و هر نوع تکروی و سهم خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروزه بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ علیرغم شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد و آن‌ها نشان دادند که تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی تر و بیشتر می کند.

 

رضایی در پایان گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات و شفافیت باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش های جدید مهیا باشد. تحمل سليقه های سياسی علامت بلوغ عقلانیت گروه های سیاسی است.

 

گفتنیست طی این نشست‌های جداگانه آقایان نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی پور و سعید محمد از صبح ایران، ضمن تشریح روند شکل گیری جریان‌ها و جبهه های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله مندی ها پرداختند و همچنین آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند. 

 

همچنین محسن رضایی در جلسه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • مرگ و زندگی ما به دست میدان مغناطیسی زمین است!
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • صادق خان باز هم شهردار لندن شد
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا