Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:39:37 GMT

بیت کوین به رکوردشکنی خود ادامه می‌دهد

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۱۶۰۳

بیت کوین به رکوردشکنی خود ادامه می‌دهد

برای نخستین بار در سال جاری ارزش بیت کوین به ۹۰۰۰ دلار رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، ارز مجازی بیت کوین بار دیگر بر مدار صعودی قرارگرفته است و با افزایش تقاضای معامله گران برای خرید آن، روزهای خوبی را سپری می‌کند. در تازه‌ترین دور از افزایش قیمت بیت کوین ارزش هر واحد بیت کوین برای نخستین بار در سال جاری به ۹۰۰۰ دلار نیز رسید هر چند که در نهایت ارزش این ارز با ایستادن در سطح ۸۹۳۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۵ دلاری به کار خود خاتمه داد.

ارزش بیت کوین در شرایطی به بالاترین سطح خود از یازدهم می ۲۰۱۸ رسیده است که تنها طی ۲۴ ساعت ارزش آن ۹ درصد و از ابتدای امسال تاکنون ارزش آن بیش از ۱۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

با آغاز دور جدید روند صعودی ارزهای مجازی برخی از شرکت‌های بزرگ به دنبال معرفی و عرضه ارز مخصوص خود برآمده اند. شرکت سازنده تلفن همراه "اچ تی سی" به تازگی اعلام کرده است در حال بررسی توانایی‌های ارزهای مجازی برای خدمت رسانی بهتر به مشتریان خود است. فیس بوک نیز از عرضه ارز مجازی خود در سال آینده خبر داده است. این ارز مجازی که به نام "گلوبال کوین" عرضه خواهد شد نخستین ارز مجازی عرضه شده توسط غول‌های فناوری آمریکایی است و طبق اعلام مسئولان شرکت فیس‌بوک، انتظار می‌رود این ارز در کشورهای زیادی از جهان مورد استقبال قرار گیرد.

ارزهای مجازی مهم دیگر نیز از روند صعودی در بازار بی نصیب نماندند به گونه‌ای که امروز ارزش هر واحد اترتیوم به ۲۶۸.۱۶ دلار، لایت کوین به ۱۱۴.۲۷ دلار، بیت کوین کش به ۴۳۴.۲۰ دلار، زد کش به ۷۴.۲۸ دلار، دش به ۱۶۳.۹۲ دلار و مونرو به ۹۴.۱۸ دلار رسید.

ارزهای مجازی می‌توانند در دنیای واقعی برای بسیاری از امور نظیر رزرو هتل، پرداخت هزینه غذا و حتی اجاره خانه مورد استفاده قرار گیرند اما ناشناس‌ماندن استفاده کنندگان، یکی از بزرگ‌ترین ضعف‌های این ارز است. به دلیل همین ناشناس ماندن نیز این ارزها از محبوبیت بالایی در بین تبهکاران و مجرمان مالی برخوردار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیتکوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان

  ازطرف دیگر روابط اقتصادی پاکستان با ایران به شدت برای اسلام‌آباد مهم است، زیرا این کشور در تلاش است تا کالاهای حیاتی، از‌جمله سوخت و برق را برای مصارف غربی‌ترین استانش یعنی بلوچستان، از ایران تأمین کند. از این رو گزارشی درباره روند تجارت دو کشور همسایه تهیه کرده‌ایم که جزئیات آن را در ادامه می‌خوانید. 

ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تأمین می‌کند. با این حال آنچه‌ پیداست هم‌اکنون مجموع تجارت دو کشور به سه میلیارد دلار نمی‌رسد به همین دلیل سیدابراهیم رئیسی درنشست خبری مشترک محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر جمهوری اسلامی پاکستان با اشاره به سطح روابط تجاری ایران و پاکستان اظهار‌ کرد: سطح روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور سطح قابل قبولی نیست اما تصمیم گرفتیم این سطح روابط تجاری را در گام اول به ۱۰میلیارد دلار افزایش دهیم. وی همچنین با اشاره به ظرفیت بازار ایران اضافه کرد: این ظرفیت فرصت خوبی برای فعالان اقتصادی پاکستانی و برای فعالان اقتصادی ایرانی است که می‌تواند در این سفر مورد گفت‌وگو و بحث میان دو دولت قرار گیرد. 
   
جزئیات دقیق تجارت ایران با پاکستان 
آمارهای گمرک حاکی از آن است که صادرات تهران به اسلام آباد در سال گذشته به چهار میلیون و ۳۷۹ هزار و ۱۳۶ تن کالا به ارزش ‌دو میلیارد و ۷۸ میلیون و ۲۲۴ هزار دلار رسیده و  این در حالی است که سال۱۴۰۱ چیزی حدود سه میلیون و ۵۳۸ هزار و ۴۶۸ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۴۸۸میلیون و ۷۰۰۰دلار به این کشور صادر شده بود. بنابراین می‌توان گفت صادرات ایران به پاکستان در بازه یک ساله اخیر به لحاظ وزنی با رشد حدودا ۲۵درصدی و به لحاظ ارزشی با رشدی ۴۰‌درصدی روبه‌رو بوده است. از طرف دیگر ایران در سال گذشته ۵۵۴ هزار و ۲۵۰ تن کالا از پاکستان به ارزش ۶۷۳ میلیون و ۹۳۲ هزار دلار وارد کرده، این در حالی است که سال ۱۴۰۱ چیزی حدود ۷۴۶ هزار و ۷۰۰ تن کالا به ارزش ۸۴۱ میلیون و ۸۱۸ هزار دلار وارد کشور شده بود. بنابراین می‌توان گفت واردات ایران از پاکستان در بازه یک ساله اخیر به لحاظ وزنی با کاهش ۲۷‌درصدی و به لحاظ ارزشی با کاهش ۲۰‌درصدی روبه‌رو بوده است. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که مجموع تجارت ایران با پاکستان اعم از واردات و صادرات در سال گذشته به چهار میلیون و ۹۳۳ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۵۲ میلیون دلار می‌رسد. این در حالی است که ‌سال ۱۴۰۱ چیزی حدود چهار میلیون و ۲۸۵ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۳۳۰ میلیون دلار بین دو کشور رد و بدل شد. بنابراین می‌توان گفت مجموع تجارت دو کشور در بازه یک ساله به لحاظ وزنی با رشدی ۱۵‌درصدی و به لحاظ ارزشی با رشدی ۱۸‌درصدی روبه‌رو بوده؛ همچنین تراز تجاری ایران با پاکستان مثبت یک میلیارد و ۴۰۴ میلیون دلار به سود ایران است. 
 
عمده کالاهای صادراتی و وارداتی از پاکستان

درحال حاضر اما برنج، گوشت قرمز، انبه، موز و کنجد بیشترین کالاهای صادر شده از پاکستان به ایران بودند و مشتقات نفتی، گاز مایع، محصولات پتروشیمی، انواع روغن صنعتی وروغن موتور،میوه وتره‌بار،صیفی و سبزی و دیگر محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی، محصولات فولادی، کاشی و سرامیک، لوازم خانگی، کود، قیر، حلال‌ها و مواد شیمیایی و شوینده‌ها مهم‌ترین کالاهای ایرانی صادر شده به همسایه شرقی ایران بوده است.

افزایش حجم تجارت 
محمد مدثر تیپو، سفیر پاکستان در ایران،همفکری دوهمسایه درموردمسائل منطقه‌ رااجتناب‌ناپذیردانست وبا تاکید بر اولویت افزایش حجم تجارت دوجانبه برای تهران واسلام‌آباد، گفت: سفر رئیسی نقطه اوج پیوند قوی ملت‌های ایران و پاکستان و همسویی دولتمردان ما درابعاد ومسائل مختلف است.وی افزود: بازدید سید ابراهیم رئیسی اولین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به پاکستان پس از هشت سال به شمار می‌رود لذا ما به دستاوردهای این سفر ونتایج کلیدی آن بسیار امیدواریم. این مقام مسئول تاکید کرد: مسئولیت مشترک و کار اصلی ما پس از سفر موفق آقای رئیسی خواهد بود که باید به سمت اجرای دقیق و به موقع قراردادهای همکاری و توافقات صورت گرفته میان ایران و پاکستان به‌ویژه افزایش حجم تجارت مشترک حرکت کنیم. 

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان