Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@08:01:39 GMT

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ورزش‌های سخت داشته باشند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۳۱۷۱

متخصصان دانشگاه "اتاگو" (Otago) دریافته‌اند که ورزش شدید می‌تواند کاهش عملکرد قلب در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش  تک‌تایمز، تمرینات ورزشی با شدت بالا شامل ورزش‌هایی همچون دوی سرعت و بالا رفتن از پله‌ها هستند.
تحقیقات محققان نشان می‌دهد که تغییر شیوه زندگی می‌تواند کنترل گلوکز در برخی از افراد مبتلا به دیابت را تغییر داده و بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ولی مشکلات و نارسایی‌های قلبی عروقی یکی از علل مرگ در افراد دیابتی به حساب می‌آید.
متخصصان دانشگاه "اتاگو" دریافته‌اند که سه ماه ورزش شدید می‌تواند عملکرد قلب در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را بهبود ببخشد. بدون اینکه این افراد در رژیم غذایی و داروهای خود تغییری ایجاد کنند.
این مطالعه همچنین نشان داد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تمایل به ورزش کردن دارند. بیش از ۸۰ درصد از شرکت‌کنندگان این پژوهش برنامه مداوم ورزش کردن را پیگیری کردند. برنامه‌ای که در آن، شرکت‌کنندگان در یک دوره بیش از سه ماهه به ورزش کردن پرداختند.
نتایج این پژوهش به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ پیشنهاد می‌دهد که با استفاده از راهی ارزان، سلامت قلب خود را تضمین کنند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دیابت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس