Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سطح گاز متان در سال گذشته بالا رفته و این افزایش از سال‌های گذشته تاکنون ادامه داشته است، اما پژوهشگران هنوز موفق نشده‌اند دلیل آن را به طور دقیق مشخص کنند.

گزارش‌های "اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا" (NOAA) حاکی از این هستند که در سال ۲۰۱۸، تراکم متان در جو افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متان، دوام چندانی ندارد، اما قدرت آن بسیار بیشتر از دی‌اکسید کربن است. میزان متان موجود در طبیعت، از سال ۲۰۰۷ تاکنون رو به افزایش بوده و در چهار سال اخیر افزایش قابل توجهی داشته است. دلایل افزایش متان منابع انسانی و طبیعی که همه چیز از چاه‌های نفت و گاز تا تالاب‌ها را شامل می‌شوند، هستند.

پژوهشگران در اوایل سال جاری هشدار دادند که اگر افزایش سطح متان به همین صورت ادامه پیدا کند، پایین نگه داشتن دما و مقابله با گرمای جهانی، دشوار خواهد بود.

"یوان نیسبت" (Euan Nisbet)، پژوهشگر "رویال هالووی، دانشگاه لندن" (RHUL) گفت: افزایش متان، به موضوعی نگران‌کننده برای پژوهشگران تبدیل شده، اما شاید دلیل اصلی نگرانی این باشد که هیچ کس دلیل واقعی افزایش این گاز را نمی‌داند.

"اد دلوگوکنسکی" (Ed Dlugokencky)، پژوهشگر اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا گفت: جنبه آزاردهنده موضوع این است که ما نمی‌دانیم کدام فرآیند، علت اصلی افزایش متان با سرعت کنونی است.

"کیث شاین" (Keith Shine)، پژوهشگر "دانشگاه ریدینگ" (University of Reading) انگلستان گفت: حقیقت این است که میزان افزایش تراکم متان در جو، در حال رسیدن به سطحی است که در سال ۱۹۸۰ وجود داشت و این موضوع، نگران‌کننده است. بی‌خبر بودن از علت اصلی این افزایش نیز به نگرانی‌ها دامن می‌زند.

یکی از دلایل احتمالی این است گرم شدن محیط زیست، امکان آزاد شدن متان تالاب‌ها را افزایش می‌دهد و به افزایش گرما منجر می‌شود. نیسبت افزود: من مطمئن نیستم، اما به نظر می‌رسد گرما، گرما را تغذیه می‌کند. به هر حال برای تأیید این موضوع، به شواهد بیشتری نیاز داریم.

"ربکا فیشر" (Rebecca Fisher)، پژوهشگر رویال هالووی، دانشگاه لندن گفت: ما هنوز نمی‌دانیم که افزایش متان، ناشی از انتشار حاصل از منابع طبیعی مانند تالاب‌ها است یا از منابع انسانی مانند سوخت‌های فسیلی ناشی می‌شود.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

متان؛ معمای حل نشده محیط زیست!

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،دادی، رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف گفت: یک قطعه بوتیمار که در اثر شکستگی بال از نظر جسمانی ضعیف شده بود از سوی یکی از دوستداران طبیعت و نیروهای اداره گاز شهرستان خوسف تحویل نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف شد.

بوتیمار یا غم‌خورک گونه‌ای از راسته پلیکان‌ سانان و خانوادهٔ حواصیلان است، ویژگی اصل این پرنده که آن را از دیگر اعضای تیره حواصیلان متمایز می‌کند، گردن کوتاه‌تر آن است.

بوتیمار رابطه‌ای کاملا نامانوس و غریبانه با انسان‌ها دارد؛ غالبا از آنها دوری می‌کند و بیشتر اوقات در مخفی گاه خود به سر می‌برد.

دیگر خبرها

  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری