Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

به طور معمول، هیچ کس دوست ندارد زمان خود را در فرودگاه سپری کند و منتظر موعد پرواز باشد؛ اما با وجود فرودگاه‌های هیجان‌انگیزی که قرار است در سال جاری میلادی راه‌اندازی شوند چطور؟ فرودگاه‌هایی با طراحی زیبا و منحصر به فرد که سطح جدیدی از خدمات صنعت هوایی را ارائه می‌دهند و مسافران را نیز جذب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه بین‌الملل تین‌ نیوز، در اینجا، 6 فرودگاه هیجان‌انگیزی که قرار است در سال 2019 میلادی افتتاح شوند؛ معرفی می‌شوند. با ما همراه باشید.

فرودگاه Jewel Changi سنگاپور

تقریباً یک ماه پیش، مجموعه فرودگاهی Jewel Changi سنگاپور به طور رسمی افتتاح شد. شاید مهم‌ترین و زیباترین بخش این فرودگاه، the Rain Vortex بلندترین آبشار مصنوعی دنیا به ارتفاع 130 فوت باشد که در داخل این فرودگاه ساخته شده و جزو جذابیت‌های توریستی سنگاپور است.  این فرودگاه، قرار است به یک «هاب» پروازی تبدیل شده و سه ترمینال را به یکدیگر متصل کند.

طراح این فرودگاه که 130 هزار متر مربع مساحت دارد، موشه سفدی، یک آرشیتکت یهودی تبار کانادایی است که فرودگاه را به شکل یک «دونات» طراحی کرده و ساختمان آن را کاملاً شیشه‌ای ساخته است.

هزینه ساخت این فرودگاه 1.7 میلیارد دلار برآورد شده است. در داخل فرودگاه، علاوه بر بلندترین سازه آبشار مصنوعی جهان، باغ بی‌نظیری ساخته شده که الهام گرفته از آن چیزی است که سنگاپور بدان مشهور است: «شهری در باغ».

فرودگاه Istanbul ترکیه

فاز اول این فرودگاه راه‌اندازی شده است اما قرار است در اکتبر سال جاری میلادی فرودگاه بین‌المللی استانبول، به طور کامل راه‌اندازی شود. «ترکیش‌ایر» به عنوان ایرلاین ملی ترکیه نیز برنامه‌های جدید خود برای انتقال 70 تا80 درصد پروازها به این فرودگاه را اعلام کرده است.

طراح برج مراقبت این فرودگاه، جایزه «فستیوال جهانی معماری سال 2016» را در برلین برده است. دولت ترکیه با ساخت این فرودگاه تنها در سه سال و نیم، گام بزرگی برای به دست گرفتن ترافیک هوایی منطقه و دنیا برداشته است. چنانکه برنامه‌ریزی شده تا این فرودگاه روزانه 200هزار مسافر را جابه‌جا کند.

فرودگاه Carlisle Lake District انگلستان

این فرودگاه در محدوده پارک ملی منطقه یک انگلستان ساخته شده که مشهور به صخره‌ای بودن است و قرار است در تابستان امسال به بهره‌برداری برسد. پروازهای تجاری به لندن، دوبلین و بلفاست (در ایرلند جنوبی و شمالی) برای این فرودگاه برنامه‌ریزی شده است. راه‌اندازی این فرودگاه چندین بار به تاخیر افتاده اما هواپیمایی Loganair اسکاتلند رزرو پروازی تابستانی خود را برای این فرودگاه انجام داده است.

فرودگاه بین‌المللی منطقه «مورسیا» اسپانیا

این فرودگاه از ژانویه سال جاری میلادی راه‌اندازی و جایگزین فرودگاه «سن خاویر» شده است. هزینه ساخت این فرودگاه 561 میلیون یورو بوده و در منطقه‌ای میان «مورسیا» و «کارتاخنا» به شبکه بزرگراهی و اقامتگاه‌های توریستی تفریحی اسپانیا متصل می‌شود.

فرودگاه بین‌المللی Louis Armstrong نیواورلئان آمریکا

ساخت این فرودگاه نیز با تاخیرهایی روبرو بوده و در آخرین وعده‌ای که داده شده قرار است ترمینال فوق مدرن  این فرودگاه در ماه جاری میلادی راه‌اندازی شود. بیش از یک میلیارد دلار برای ساخت این فرودگاه و طراحی آن هزینه شده است.

فرودگاه Beijing Daxing چین

هدفگذاری این فرودگاه تبدیل شدن به بزرگ‌ترین و شلوغ‌ترین فرودگاه دنیاست. هواپیمایی شرقی چین و هواپیمایی جنوبی چین، دو غول ایرلاین‌های چینی، خطوط پروازی خود را به این فرودگاه منتقل کرده و امیدوارند یک «هاب» جدید پروازی بسازند. فرودگاهی که 7 باند پروازی دارد و قرار است سالانه 100 میلیون مسافر را جابه‌جا کند.

منبع: CNN

ترجمه: مسعود یوسفی

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه های دنیا طراحی فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۵۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملی پوشان اهداف پروازی با دست خالی از قطر بازگشتند

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات قهرمانی جهان و انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس اهداف پروازی از ۳۱ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت با حضور ۴۳۳ ورزشکار از ۸۳ کشور به میزبانی دوحه قطر برگزار شد.

مرضیه پرورش‌نیا، شیوا فرح پور،‌ بابک یگانه، محمد بیرانوند و محمدحسین پرورش‌نیا در بخش تراپ و علی دوستی و امیرمحمد دادگر در بخش اسکیت با هدایت نریمان نیکخو، ترکیب تیم اعزامی کشورمان در این رقابتها را تشکیل می‌دادند.

در پایان مرحله مقدماتی اسکیت این رقابتها علی دوستی و امیرمحمد دادگر به ترتیب با رکورد ۱۱۵ و ۱۱۳ در رده های ۸۳ و ۱۰۴ قرار گرفتند.

در این مسابقات نمایندگان ایران در بخش تراپ زنان و مردان نیز به رقابت پرداختند که در پایان دور مقدماتی تراپ مردان محمد بیرانوند با رکورد ۱۲۱ با به همراه ۱۱ تیرانداز دیگر در رده پنجم مشترک ایستاد و راهی مرحله تیر حذفی شد.

بیرانوند در مرحله تیر حذفی در جایگاه هفتم قرار گرفت و از رسیدن به فینال بازماند.

در مرحله تراپ امیرحسین پرورش‌نیا با ۱۱۸ امتیاز در رده ۴۱ قرار گرفت و سیدبابک یگانه با ۱۰۷ امتیاز در رده ۱۳۵ ایستاد.

در بخش تراپ زنان نیز مرضیه پرورش‌نیا با ۱۱۴ امتیاز هجدهم شد و شیوا فرح‌پور نیز با ۱۰۷ امتیاز در رده ۴۸ قرار گرفت.

محمد بیرانوند تنها نماینده اهدف پروازی ایران است که سهمیه بازیهای المپیک پاریس را کسب کرده او پیش‌تر و در جریان مسابقات قهرمانی آسیا با کسب مدال طلا مجوز حضور در المپیک ۲۰۲۴ را به دست آورد.

کد خبر 6091253

دیگر خبرها

  • آنچلوتی: رئال مادرید در سطح خودش ظاهر نشد؛ بازی برگشت در برنابئو هیجان‌انگیز است
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • یک میزبانی هیجان‌انگیز در انتظار والیبال ایران
  • ملی پوشان اهداف پروازی با دست خالی از قطر بازگشتند
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک