Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:52:22 GMT

یک بام و دو هوای انتقال پرندگان بوستان ساعی 

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۵۹۸۲

شهرداری منطقه ۶ تهران در حالی به دنبال انتقال پرندگان از بوستان ساعی است که با برخی مخالفت‌ها مواجه شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ششم اردیبهشت ماه بود که افشین خدامی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ تهران خبر از انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان در منطقه ۴ خبر داد و گفت: رایزنی‌هایی در این باره انجام شده و تا چند روز آینده انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان نهایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال با گذشت نزدیک به یک ماه این جابجایی انجام نشده و پرندگان این بوستان کماکان در قفس‌های این بوستان و در شرایط نامناسب نگهداری می‌شوند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ تهران درباره علت عدم این جابجایی تا به امروز گفت: یکی از دلایلی که انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان در منطقه ۴ تهران با تاخیر مواجه شد این بود که مسئولان باغ پرندگان اعلام کردند باغ پرندگان ظرفیت لازم برای این تعداد پرنده را ندارد و باید زیرساخت‌های آن ابتدا فراهم شود.
وی افزود: یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای این انتقال ایجاد فضای قرنطینه است، زیرا پرندگانی که به یک محیط جدید منتقل می‌شود باید مدتی را در قرنطینه سپری کنند و تمام شرایط سلامت آن‌ها در این مدت بررسی شود.
خدامی ادامه داد: مسئولان مرتبط با این انتقال در منطقه ۴ اعلام کردند، چون زیرساخت‌ها فراهم نیست و در حال حاضر فضا و مکان قرنطینه برای پرندگان در این بوستان وجود ندارد امکان این انتقال فراهم نیست.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ تهران تأکید کرد: تنها فضایی که برای پرندگان مناسب است باغ پرندگان است و ما تأکید داریم که پرندگان بوستان ساعی باید به باغ پرندگان که دارای فضایی باز است منتقل شوند و رایزنی‌ها و مکاتبات در این باره نیز انجام شده است.
وی تصریح کرد: بوستان ساعی محیطی مناسب برای نگهداری پرندگان نیست، زیرا که پرندگان مانند هر جانداری نیاز به استراحت در طول شبانه‌روز دارند که آلودگی هوا و آلودگی صوتی خیابان ولیعصر (عج) موجب می‌شود پرندگان این بوستان دچار بیماری و استرس شوند و با شنیدن صدای بوق به کندن پر‌های خود اقدام کنند که در نهایت تکرار این عمل منجر به از بین رفتن پرندگان در این بوستان می‌شود.
خدامی تشریح کرد: یکی از دلایلی که تأکید داریم انتقال پرندگان از بوستان ساعی به باغ پرندگان باید انجام شود این است که برای کودکان نیز بدآموزی دارد و افراد برای تفریح به بوستان ساعی بیایند و با هجمه‌ای از پرندگان در قفس مواجه شوند.
وی تأکید کرد: تلاش ما این است که از نهاد‌های عالی رتبه شهرداری بخواهیم به صورت دستوری با این انتقال موافقت کنند و کار جابجایی پرندگان به باغ پرندگان در منطقه ۴ انجام شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ تهران ادامه داد: نامه عدم انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان تنها دو روز است که به دست ما رسیده است و تمام تلاش ما این است که بتوانیم از نهاد‌های بالا دست شهرداری حکم انتقال پرندگان بوستان ساعی را بگیریم.
خدامی تأکید کرد: نگهداری پرندگان در بوستان ساعی در بهترین شرایط است و هیچ مشکلی از بابت نگهداری پرندگان در این بوستان وجود ندارد، زیرا دکتر دامپزشک مقیم در بوستان ساعی وجود دارد که لحظه به لحظه شرایط پرندگان را ارزیابی می‌کند.
وی یادآوری کرد: ما از انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان تنها یک هدف را دنبال می‌کنیم و آن هم خالی کردن قفس‌های بوستان ساعی از پرندگان است.
امیر حسن جعفری معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران درباره عدم انتقال پرندگان بوستان ساعی به باغ پرندگان و در پاسخ به ادعای معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۶ تهران، گفت: در ابتدا صحبت‌هایی مطرح شد که با توجه به معیار‌های استاندارد نگهداری پرندگان مانند زیستگاه و تراکم آن‌ها در متر، شرایط نگهداری پرندگان در این بوستان مناسب نیست.
معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران افزود: با این شرایط پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه تمام پرندگان در هر نقطه‌ای از پایتخت که وجود دارد به باغ پرندگان در منطقه ۴ منتقل شود.
جعفری ادامه داد: ما اعلام کردیم که این اقدام درست نیست که بخواهیم بوستان ساعی را از پرندگان خالی کنیم، زیرا بوستان ساعی یکی از نوستالوژی‌های پایتخت است و مردم از قدیم می‌دانستند که در بوستان ساعی برکه‌ای وجود دارد و پرندگانی نیز در این بوستان نگهداری می‌شوند.
وی تاکید کرد: پیشنهاد ما این بود که پرندگان انتقال پیدا نکنند و تنها زیستگاه و شرایط پرندگان در این بوستان بهسازی شود و پرندگان در این بوستان همچنان نگهداری شوند.
جعفری بیان کرد: بر این اساس اعلام کردیم همکاران در منطقه ۶ طرح بهسازی بوستان پردیسان را ارائه کنند و پس از چکش کاری در شهرداری تهران جهت اجرا ابلاغ شود و نیز اعلام کردیم در طول زمان اجرای این طرح اگر پروژه‌ای زمان بر بود پرندگان این بوستان به شکل امانی به باغ پرندگان منتقل و در آنجا نگهداری شوند و با پایان طرح بهسازی بوستان ساعی پرندگان مجدد به این بوستان بازگردد.
وی تاکید کرد: ما اعلام کردیم اگر زمان اجرای این طرح کوتاه بود دیگر نیازی به انتقال پرندگان به باغ پرندگان نیست و می‌توان در بوستان ساعی در قفسی به مدت چند روز آن‌ها را نگهداری کرد و پس از پایان طرح بهسازی پرندگان را در قفس‌های جدید خود قرار داد.
جعفری ادامه داد: به دنبال اجرای این طرح اعلام کردیم هرچه زودتر طرح بهسازی بوستان ساعی از سوی همکاران ما در منطقه ۶ تهران به اداره کل محیط زیست شهرداری تهران ارائه شود و پس از تایید طرح در رابطه با جابجایی پرندگان بوستان ساعی تصمیم گیری شود.
معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تاکید کرد: تا به امروز هیچ طرحی با موضوع بهسازی بوستان ساعی از طرف همکاران ما در بوستان ساعی به اداره کل محیط زیست شهرداری تهران ارائه نشده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قفس پرندگان جوشن کبیر شب قدر مسعود پزشکیان عبدالرضا مصری معامله قرن استراماچونی پرویز بهرام شینزو آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • سختی کار نفتی‌ها
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق