Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی به ریاست "محمدعلی طالبی" استاندار یزد و با حضور "سیدمسعود عظیمی" سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار، "محمدرضا حبیبی" رئیس کل دادگستری استان، "عباس حیدری" مدیرکل حوزه استاندار و اعضای این شورا در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یزد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد در این نشست با اشاره به اینکه مدیریت ارشد استان خود را موظف به پاسخگویی می‌داند گفت: از بخش خصوصی استان نیز انتظار مطالبه‌گری داریم زیرا اگر این بخش بتواند مطالبه گری لازم را داشته باشد و درباره وظایف استانداری در بخش تولید، توقعات خود را اعلام و پیگیری کند موفقیت های ما بیشتر خواهد بود.

"‌محمدعلی طالبی" ادامه داد: جایگاه استان در بحث جلسات شورای گفت و گو براساس آمارهای اعلام شده در جلسه استانداران، جایگاه مناسبی نیست هرچند که در بسیاری شاخص ها استان یزد موفقیت هایی را کسب کرده است.

وی با تأکید بر ضرورت برگزاری ماهیانه جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ‌افزود: اگر موضوعات مختلف در قالب جلسات کوچکتری با اعضای کمتر به صورت هفتگی جمع بندی شود، در جلسات ماهیانه به نتایج بهتری خواهیم رسید.

رئیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان خاطرنشان کرد: این امر نیازمند جدیت و کمک بخش خصوصی و نیز داشتن شورایی پویا و فعال است و در ‌این صورت شورای گفت و گو منشأ خیر و رفع مشکلات و رونق بخش تولید خواهد بود.

 

فراهم نمودن شرایط رونق تولید از سوی نظام و دولت

طالبی با اشاره به ویژه بودن شرایط امسال و ضرورت تلاش برای تحقق شعار "رونق تولید"، ‌گفت: وقتی نظام و دولت شرایط را برای تحقق شعار سال آماده کرده اند، باید از ظرفیت ایجاد شده نهایت استفاده را نمود و به این نکته واقف شویم که موضوع لاینحل در استان نداریم و موارد فرا استانی را در کارگروه هایی همچون تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان جمع بندی و برای تصویب و نتیجه گیری نهایی به تهران ارسال کنیم.

استاندار یزد از همه اعضای شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خواست تا حداکثر انرژی خود را برای توسعه استان صرف کنند و ادامه داد: ابتکار بخش خصوصی برای دور زدن تحریم ها جای تقدیر دارد به گونه ای که در این شرایط سخت توانسته اند حتی به آمریکا هم صادرات داشته باشند.

وی افزود: روحیه جدیت، تحرک و پویایی بخش خصوصی جای تشکر دارد و بخش های دولتی هم باید این روحیات را مدنظر داشته باشند.

 

ضرورت به روز رسانی اولویت‌های استان برای سرمایه گذاری

عالی ترین مقام اجرایی استان درباره تشویق سرمایه گذاری در استان، خاطرنشان کرد: جلسات مختلف در استان و تهران با مسئولان و نیز سرمایه گذاران ملی و یزدی گذاشته شده و در عین حال با توجه به شرایط خاص استان و محدودیت های موجود و نیز جهت گیری ها و اولویت های جدید، امیدواریم در آینده شاهد رشد سرمایه گذاری در استان باشیم.

طالبی بر ضرورت به روزرسانی اولویت ها و اطلاعات سرمایه گذاری استان در راستای سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی تاکید کرد و گفت: این اطلاعات باید به طور شفاف و دقیق در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد ضمن آنکه برای آینده نیز همایش سرمایه گذاران و دعوت از آنها برای حضور در این همایش برنامه ریزی شود.

رئیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ادامه داد: همه اعضای ‌این شورا در کنار هم هستند و همه برای توسعه و رونق اقتصادی و تولید در استان تلاش می کنند.

"طالبی" در پایان سخنان خود با تجلیل از "محمدرضا حبیبی" رئیس کل دادگستری ‌استان که به عنوان رئیس کل دادگستری اصفهان منصوب شده، خاطرنشان کرد: رویکرد خوبی در دستگاه قضایی برای حمایت از تولید و رونق تولید حاکم شده که امیدواریم از این ظرفیت ‌نیز به خوبی استفاده شود.

گفتنی است در سی و چهارمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان ضمن ارائه گزارش دبیرخانه این شورا در خصوص تحقق شعار سال و رونق تولید، تعدادی از فعالان بخش خصوصی گزارشی از مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی از جمله مشکلات سرمایه در گردش و مسائل تأمین مواد اولیه، ‌ضرورت توجه به تحول فرهنگی به عنوان پیش نیاز رونق تولید، لزوم ارائه راهکار در جلسات شورا، ضرورت برنامه ریزی بلندمدت برای صنعت استان، توجه ویژه به دیپلماسی اقتصادی و توجه به صادرات استان به ویژه به کشورهای همسایه و آسیای میانه بیان کردند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی دولت سرمایه گذاری شاخص یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته کارگران در جهش تولید

بایستی توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی در اولویت کارفرمایان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز جهانی کارگر نشان از ارزش این قشر مهم در اقتصاد تمام کشورها دارد؛ البته این نگاه ابزاری صرف در کشور و صنعت ما جایی ندارد. عمل کارگران در مذهب ما ارزش والایی دارد تا آنجا که پیامبر مکرم اسلام (ص) بر دستان پینه‌بسته کارگر بوسه می‌زنند. در اسلام عمل کارگران عبادت محسوب می‌شود و کسب روزی حلال به‌قدری اهمیت دارد که پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند کسی که در راه کسب روزی برای خانواده‌اش تلاش می‌کند مانند مجاهد در راه خدا است.

در این چند سال اخیر که مقام معظم رهبری جهش تولید و رشد اقتصادی را در اولویت قرار دادند، کارگران تنها سربازان وفادار و درواقع ژنرال‌های واقعی ایشان در میدان نبرد اقتصادی بودند که باوجود تمام مشکلات، نگذاشتند چرخ‌های صنعت کشور از حرکت باز بماند. تأکید رهبر انقلاب بر رشد اقتصادی و جهش تولید نیز در راستای ثروتمند شدن کشور و متعاقب آن رفع مشکلات اقتصادی کارگران و بیکاری در جامعه است.

 تأکید رهبر انقلاب بر اینکه کارگر رکن جهش تولید است باید تلنگری بر کارفرمایان و سیاست‌گذاران کشور در این حوزه باشد. اینکه ایشان در دیدار پنجم اردیبهشت‌ماه سال جاری با کارگران می‌فرمایند: «نقش کارگر یک نقش برجسته است؛ یعنی نقش یک کارگر ماهر و باروحیه و پُرانگیزه، در جهش تولید، یک نقش انکارناکردنی و‌ غیرقابل‌انکار است» وظیفه دولت، مسئولین و کارفرمایان را سنگین‌تر می‌کند.

ازاین‌رو توجه به شرایط کارگران به‌عنوان طلایه‌داران حضور در خط مقدم میدان اقتصادی باید در اولویت کارفرمایان باشد.

رضا شریفی*

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • نقش برجسته کارگران در جهش تولید
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟