Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل شب گذشته ششم خردادماه در جمع خبرنگاران اردبیل اظهار کرد: مبنای تعامل ما با اهل سنت، سیره، سلوک و اصول ائمه اطهار و بزرگان مذهب است نه شواذ شیعه.

وی افزود: بعد از جنگ جمل امیرالمؤمنین در حق عایشه فرمودند: «و لَهَا بَعْدُ حُرْمَتهَا الأولَى» «عایشه همان احترامی را که قبل از جنگ داشتند همان را بعد از جنگ نیز دارد» و بعد از اتمام جنگ جمل وقتی شنیدند عده‌ای پشت سر عایشه سخنان نامناسب زده و او را تنقیص کرده‌اند، آنها را احضار و عقوبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: شیعه و سنی نباید همدیگر را با شواذ خود بشناسند و شواذ شیعه معرّف شیعه نیست هم‌چنان که شواذ اهل سنت معرّف اهل سنت نیست که اگر قرار باشد شیعه و سنی با شواذ خود معرفی شوند فتنه‌های عظیمی جهان اسلام را فرا می‌گیرد و هر دو ضرر می‌کنند به همین علت تمام تلاش دشمن این است که شیعه و سنی با شواذ خود شناخته شوند.

وی بیان کرد: من خطاب به شواذ هر دو طرف دو آیه از قرآن را می خوانم. آیه اول، آیه‌ای است که خداوند هر پیامبری را که فرستاده این آیه را به او القاء و تعهد گرفته است که به مضمون آن عمل کند و آن آیه این است: «أَنْ أَقِیمُوا الدِّینَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِیهِ»

عاملی ادامه داد: علت سفارش به پرهیز تفرقه این است که اختلاف در دین بدترین جنایات بوده و خونریزی‌ها را به نام دین درست می کند هم‌چنان‌که غائله سوریه در این باب درس و عبرت بزرگی برای مسلمان‌ها است که تروریست‌های وهابی از هشتاد کشور به آنجا سرازیر شده و با شعار «أیّها الرَّوافِض جِئناکُم بِالذِّبح، جِئناکُم بِالذِّبح» باعث کشته شدن 400 هزار نفر شدند.

وی اظهار کرد: رییس آنها با صدای گوش‌خراش و با عصبانیت تمام در خطابه خود داد می‌زد: «أیُّها الرَّوافِض کَما حَطَّمَ بَنو أُمیّۀ رُؤوسَکُم سابِقاً یُحَطِّمُ أَهلَ الشّام رُؤوسَکُم لاحِقاً!!!» می‌گفت زینب باید از شام بیرون برود اما خود سرنگون شد.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: آیه دوم تکلیف همه امت را در مورد اختلافات کاملا مشخص می‌کند و می‌فرماید: «وَلَا تَکُونُوا مِنَ الْمُشْرِکِینَ *مِنَ الَّذِینَ فَرَّقُوا دِینَهُمْ» خداوند با صراحت ایجادکنندگان اختلاف در دین را مشرک معرفی می‌کند و این بالاترین تأکید بر حرمت ایجاد اختلاف در دین است و معنی مشرک بودن این است که خداوند چنین دستوری نداده و اختلاف‌کننده از خدای موهوم دیگری دستور گرفته‌ است.

وی خطاب به مداحان گفت: هیأت‌ها، حسنیه‌ها و عزاخانه‌های ما جهت ایجاد طائفی‌گری و مطاعن نیست و حسین برای ایجاد طائفی‌گری و برای ایجاد دعوای شیعه و سنی به کربلا نیامده است و در شعارهای امام حسین(ع) ذره‌ای از این امور دیده نمی شود.

امام جمعه اردبیل اذعان کرد: شعارهای امام حسین(ع) همه جهانی و همه گمشده بشریت است مانند «اِتَّخَذوا عِبادَ اللّه خَوَلاً وَ دینَ اللّهِ دَخْلاً وَ مالَ اللّهِ دَوَلاً» یعنی برای این قیام کردم که انسان‌ها را برده کرده و ثروت جامعه را در اختیار عده‌ای خاص قرار داده و دین را به ابزار منویاتِ نامشروع خود تبدیل کرده‌اند.

وی تشریح کرد: بزرگ‌ترین عامل ایجاد اختلاف و تفرقه در دین اندیشه‌ای است که می‌گوید «همه باید مثل من فکر کنند و گرنه کافرند» و وهابیت نماینده چنین تفکری است بطوری‌که آنها اصلی دارند به نام «وجوب تکفیر من کَفّرنا» یعنی هر گروه را ما تکفیر کردیم همه باید او را تکفیر کنند و گرنه خودشان کافر معرفی می‌شوند.

عاملی گفت: تفکر وهابیت این است که می‌گوید اگر گفتیم شیعه کافر است باید همه شیعه را تکفیر کنند و اگر یک عالِم اهل سنت، مثل ما، شیعه را تکفیر نکرد خود او نیز کافر است ومعنای این سخن این است که راه اجتهاد فقط به روی ما باز است و فقط فهم ما از دین رسمیت دارد.

وی خطر چنین اندیشه‌ای برای عالم اسلام را بدتر از خطر بمب اتمی دانست و گفت: خدای متعال امّت مرحومه را از آتش اختلاف همیشه مصون و محفوظ بدارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اردبیل قرآن تعامل سنت سلوک ائمه اطهار قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۶۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، صبح سه شنبه در جمع اولیا ومربیان مدرسه شهید هندوزاده گفت: حضور شما در این جلسه نشان از آن است که به آینده فرزندانتان اهمیت می دهید.
فرمانده انتظامی استان، انتخاب صحیح دوست، رعایت اصول خود مراقبتی و اخلاقی در فاصله بین مدرسه و منزل، گزارش موارد مشکوک و خاص به مربیان و اولیا را از راه های مفید در زمینه پیشگیری از حوادث ناگوار و در برخی موارد غیر قابل جبران برای دانش آموزان دانست.

سردار فرشید اضافه کرد: کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه های استان این آمادگی را برای آموزش اقشار مختلف در حوزه های پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی دارند.

وی، با مقایسه وضعیت تحصیل در زمان گذشته با حال حاضر و امکانات فراوان برای دانش آموزان کنونی تصریح کرد: کسب آگاهی و خود مراقبتی در حوزه استفاده از برنامه های فضای مجازی از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس است که از گرفتار شدن و فریب خوردن افراد از سوی افراد سودجو، برداشت های اینترنتی غیرمجاز، هتک حرمت و خدشه به حیثیت افراد جلوگیری می کند.

فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین بر رعایت اصول خودمراقبتی از سوی همه شهروندان به منظور پیشگیری از وقوع انواع سرقت تاکید و افزود: از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس در شرایط کنونی، نظارت جدی والدین بر معاشرت های فرزندان، نحوه رفتار و پوشش آنان و رعایت اصول ایمنی و امنیتی در حوزه پیشگیری از وقوع سرقت و دیگر جرائم است که جا دارد از همکاری خوب والدین و عموم شهروندان قدردانی کنیم.

کد خبر 6093280

دیگر خبرها

  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • (ویدئو) به خاک و خون کشیدن نمازگزاران شیعه در حکومت طالبان
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد