Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@23:42:31 GMT

تقلیل جایگاه مجلس مهم‌تر از رییس نشدن عارف

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۷۹۶۷

تقلیل جایگاه مجلس مهم‌تر از رییس نشدن عارف

عصرایران؛ احسان محمدی- تصور کنید. حتی اگر تصور کردنش سخت است. یعنی در انتخابات هیات‌رئیسه و رئیس مجلس شورای‌اسلامی به جای علی لاریجانی، محمدرضا عارف سرلیست امید انتخاب می‌شد. نتیجه؟


از لحظه اعلام خبری پیروزی علی لاریجانی در انتخابات برای دوازدهمین سال و ناکامی عادی شده عارف و حذف غیرمنتظره علی مطهری، اخبار و حواشی این ماجرا را در فضا مجازی دنبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهها و صدها کامنت را دیده ام، توئیتر و اینستاگرام را زیر و رو کرده ام و خبر ترسناک اینکه برای عموم مردم هیچ فرقی نمی‌کند. انگار نه خانی آمده، نه خانی رفته! این یک هشدار است. یک تهدید.

قصدم القای نومیدی نیست که سالهاست می‌کوشم در حد وسع و توان امید ببخشم اما عموم مردم احساس می‌کنند هیچ تفاوت مشهودی رخ نمی‌داد و میان عارف، علی لاریجانی و دیگران آنقدر که حرف زده می‌شود در عمل تفاوتی وجود ندارد. یک دور باطل و کم‌فایده که تغییری در زندگی مردم عادی ایجاد نمی‌کند.. چیزی شبیه صندلی بازی!

فارغ از مسائل اقتصادی که به شدت ذهن مردم را آغشته کرده و «احاطه کرده است عدد، فکر خلق را» می‌توان به تنزل جایگاه مجلس در میان افکار عمومی اشاره کرد. اینکه احساس می‌کنند قوه مقننه خیلی تاثیرگذار نیست که حالا تفاوت کند چه کسی سکاندارش بشود.

از میان روسای این قوه در طول ادوار مختلف هاشمی رفسنجانی حتی وقتی زنده بود هم مورد توهین و پرخاش قرار گرفت، در خیابان علیه‌اش شعار دادند، به خانواده‌اش تاختند و وقتی درگذشت هم «استخر فرخ» را به او بستند و مخالفان را تهدید کردند که چنین جایی در انتظارتان است!

مهدی کروبی بعد از انتخابات 88 به حصر خانگی فرستاده شد و او را در تریبون‌های رسمی «شیخ بی‌بصرت» لقب دادند و حتی مستحق اعدام عنوان کردند و در صحن همین مجلس کسانی راهپیمایی کرده و علیه او و مهندس موسوی شعار دادند.

علی‌اکبر ناطق‌نوری که زمانی نماد و سمبل جناح راست به شمار می رفت، آشکارا دل‌آزرده است و آنقدر با اصلاح‌طلبان نشست و برخاست دارد که هم‌خون آنها به نظر می‌رسد تا طیف سنتی اصولگرایان. او را به نوعی از دایره رانده‌اند و محمود احمدی‌نژاد انگار مجوز داشت که در تخریب چهره‌اش کوتاهی نکرد.

غلامعلی حدادعادل را جوان‌ترها در شبکه‌های مجازی به واژه یکسری واژه منتسب به فرهنگستان زبان فارسی و البته پاره‌ای غلط‌های نگارشی دست می‌اندازند، عملاً مهره تاثیرگذاری در سیاست نیست و به اندرونی رفته و انگار انزوا گزیده است.

همین آقای لاریجانی هم بارها مورد هتاکی قرار گرفت، به طرف او مهر نماز پرت کردند و شعارهای تند و گزنده دادند و انواع اتهامات را به او و خانواده‌اش بستند و طیف هوادار محمود احمدی نژاد رسماً او را شایسته محاکمه می‌داند.

در چنین فضایی اصولاً مجلس شورای‌اسلامی تا چه اندازه می‌تواند اثرگذار باشد؟ مجلسی که روسایش هم بر «داربستی از چه خواهد شد» سوارند، حاشیه‌هایش بر متنش غلبه کرده و هر بار از سلفی با موگرینی تا فریادهای قاضی‌پور و سکوت زاهدانه عارف و گاف‌های لوور مانند به بیرون درز می‌کند آیا پاسخگوی مطالبات مردم هست که پیگیر و نگران انتخاب رئیس و هیات رئیسه‌اش باشند؟

چه اتفاقی برای این مجلس افتاد؟ باور کنیم هنوز در راس امور است؟ آیا اختیاری دارد؟ مردم باور دارند آنها نماینده شان هستند و پیگیر مطالباتشان؟ این خطر نیست؟ تهدید فقط موشک و بمب و تحریم نیست، بی‌توجهی مردم به تحولات داخلی آن هم در سطح رئیس مجلس هم خطرناک است.

تکرار می‌کنم که قصدم خدشه به این جایگاه انتخابی نیست که مردم با رای مستقیم بازیگرانش را انتخاب می‌کنند اما در چند سال اخیر آیا این نهاد جایگاه واقعی خودش را دارد یا سلب‌الاختیار شده؟ نکند ما هم اسیر روزنامه‌نگاری سیاه شده‌ایم و فقط تاریکی‌ها را می‌بینیم و در صورت انتخاب این یکی، شاهد تحولات کاملاً مثبت و درخشان در کشور بودیم؟

به نظر شما اگر عارف رئیس مجلس می‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟

مطالب مرتبط عذر «بیخودی‌المُلک‌»های وطنی را بخواهید

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با بیان اینکه ۷۹ درصد افراد جامعه کم تحرک هستند، گفت: گسترش کم تحرکی و اضافه وزن بین مردم، وظیفه ما را برای برنامه ریزی بهتر و فراهم کردن زمینه ورزش کردن برای آنها سنگین‌تر کرده است.

به گزارش ایسنا،‌ گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی با حضور علی خلیلی رئیس فدراسیون، علیرضا کلانتری، مدیرکل دفتر توسعه همگانی وزارت کشور، امیر رضا آذریان، رییس هیات ورزش‌های همگانی استان خراسان رضوی، علیرضا مهدوی، سرپرست دبیری فدراسیون و روسای هیئت‌های ورزشهای همگانی تمامی استان ها برگزار شد.
رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی در گردهمایی روسای ورزش‌های همگانی هیئت‌های استانی که به میزبانی خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: ورزش برای همه آحاد جامعه ضروری و لازم است، به همین خاطر تمام برنامه های ما در جهت تشویق و ترغیب مردم به ورزش خواهد بود.
وی در مجمع فدراسیون ورزش‌های همگانی که با حضور ۲۳ نفر روسای هیئت‌های ورزشی سراسر کشور برگزار شد، گفت: ارزان کردن ورزش و در دسترس بودن اماکن ورزشی برای مردم دو اولویت اصلی فدراسیون است. در این راستا هماهنگی‌هایی با نهادها و سازمان های مرتبط انجام شده و امیدوارم بتوانیم سال آینده این دو اولویت را اجرایی کنیم.
خلیلی در این نشست از هیئت‌های ورزشی استان‌ها به عنوان ستون و حامی اصلی برنامه‌های فدراسیون یاد کرد و گفت: خوشبختانه اعتبارات خوبی در جهت اجرای برنامه های ورزش همگانی در سطح کشور به فدراسیون تخصیص یافته است. ‌روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی کشور  باید درجهت ارتقای سطح علمی و به روزرسانی دانش مربیان و همچنین ایجاد فرصت‌های مناسب برای جذب خانواده‌ها به ورزش گام بردارند و در این راستا از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل استان بهره ببرند.
وی با اشاره به این که ۷۹ درصد افراد جامعه کم تحرک هستند، افزود: گسترش کم تحرکی و اضافه وزن بین مردم، وظیفه ما را برای برنامه ریزی بهتر و فراهم کردن زمینه ورزش کردن برای آنها سنگین‌تر کرده است. چند طرح ملی را در تقویم امسال داریم که در مقاطع مختلف سال به اجرا درخواهد آمد.
وی افزود: ورزش روزانه یکی از محورهایی است که در دستور کار فدراسیون قرار دارد. قصد داریم که ورزش عصرانه را هم کنار ورزش صبحگاهی در شهرهای مختلف برگزار کنیم و برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
رییس فدراسیون ورزش های همگانی با تقدیر از تلاش هیئت‌های استانی برای برگزاری رویدادها و برنامه‌های ورزشی سال جاری گفت: قطعا بدون همراهی و برنامه ریزی هیئت‌ها طرح‌های فدراسیون به اجرا در نخواهد آمد. تمام برنامه هایی که فدراسیون در نظر می گیرد، در جهت کاهش کم تحرکی بین مردم است و در این راستا برنامه هایی را برای سال آینده در نظر گرفته‌ایم که در مقاطع مختلف اجرا خواهند شد.
در حاشیه برگزاری این همایش از طرح ورزش و مردم با هدف صبح با نشاط، عصر مفرح با ورزش با حضور علیرضا کلانتری، مدیر کل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، علیرضاتاج فیروز، مدیر کل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی،خلیلی رییس فدراسیون، امیر رضا آذریان، رییس هیئت ورزش‌های همگانی خراسان رضوی و سایر روسای هیات‌های ورزشی رونمایی شد.
در این مجمع گزارش عملکرد و همچنین گزارش گردش مالی فدراسیون ورزش‌های همگانی قرائت و با رای اکثریت روسای هیئت‌های ورزش همگانی کشور به تایید رسید و در ادامه برخی از روسای هیئت‌های ورزشی به بیان دغدغه ها و گلایه‌ها در جهت مشارکت عمومی و حضور دستگاه‌های اجرایی در راستای بسیج عمومی و مشارکت همه خانواده‌ها برای نیل به اهداف توسعه ورزش همگانی در سطح کشور پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یزد عزادار صادق آل محمد (ع)
  • برپایی دسته‌های عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • دور دوم انتخابات یا تعیین رییس مجلس
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • دریافت نشدن خسارت از بارندگی‌های اخیر در خوزستان