Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@17:45:53 GMT

بیماران سرطانی با درمان صحیح به زندگی باز می گردند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۸۴۸۴

بیماران سرطانی با درمان صحیح به زندگی باز می گردند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی جابر انصاری، در آستانه برگزاری کنگره جامعه جراحان ایران، گفت: تروما، سرطان‌ها و مشکلات دستیاران و جراحان جوان، محورهای اصلی میزگردهای تخصصی کنگره امسال است.

وی با اشاره به اینکه تلاش‌های فراوانی در سطح کشور شده ولی تروما و سوانح رانندگی هنوز جان‌های زیادی را می‌گیرد، افزود: با همه هشدارها و تذکرات، همچنان حدود ۱۹ هزار نفر در سراسر کشور بر اثر حوادث و سوانح رانندگی جان خود را از دست داده و حدود ۳۰۰ هزار مجروح نیز تخت‌های بیمارستانی را اشغال می‌کنند که این رخداد هزینه‌های فراوانی بر کشور تحمیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر علمی چهل و دومین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران، گفت: متأسفانه اغلب جان باختگان یا مصدومان در سنین جوانی هستند؛ این تحمیل هزینه‌های درمان موجب صرف رقم قابل توجهی از بودجه بهداشتی کشور و در نتیجه کسری برای سایر نیازهای بهداشتی و درمانی خواهد شد.

جابر انصاری گفت: سرطان‌ها دومین محور مورد بحث در کنگره چهل و سوم است که متأسفانه در کشور شاهد رشد آن هستیم و باید توجه ویژه ای به تشخیص و درمان به موقع آن شود.

وی افزود: چنانچه با روش صحیح و به موقع، بیماران سرطانی مورد درمان قرار گیرند بسیاری از آنان را می‌توان به زندگی بازگرداند.

دبیر کنگره سالانه جامعه جراحان در خصوص محور سوم از موضوعات کنگره، یعنی مشکلات جراحان جوان، گفت: همه می‌دانیم که جراحان جوان و دستیاران تخصصی جراحی مشکلات فراوان بویژه مشکلات معیشتی و آموزشی دارند بدین ترتیب این مسئله با حضور رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران در میزگردی اختصاصی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

جابر انصاری تصریح کرد: برای دستیاران جوان بستر مناسبی جهت برپایی دو میزگرد علمی، یکی پیرامون تریاژ در تروما (انجام مهم‌ترین اقدامات درمانی به ترتیب و بر اساس اولویت برای مصدومین بیمارستان‌ها) و میزگرد دوم پیرامون مشکلات آموزشی این عزیزان در نظر گرفتیم که توسط دستیاران تخصصی اداره خواهد شد؛ همچنین کارگاه آموزشی آزمون برد تخصصی جراحی را نیز برای این عزیزان تدارک دیدیم تا بدانند چطور می‌توانند به بهترین نحو در این آزمون بزرگ شرکت کنند.

وی افزود: در مدت پنج روز برگزاری کنگره، علاوه بر برنامه‌های صرفاً تئوریک تمایل دارند در برنامه‌های عملی حضور یافته و بر مهارت‌های خود بیافزایند؛ بدین منظور در برنامه کاری کنگره امسال اشکال مختلفی از مهارت آموزی قرار گرفته و تعداد دوازده کارگاه آموزشی با استفاده از بافت و مولاژ برای مهارت عملی خواهیم داشت.

جابر انصاری گفت: برای اولین بار برنامه سینه کلینیک را به طور گسترده در کنگره جامعه جراحان اجرایی و نهادینه خواهیم کرد به گونه ای که طی مدت حدود ۹۰ دقیقه برنامه، چند فیلم ویرایش شده از شیوه‌های مختلف انجام یک جراحی به نمایش گذاشته خواهد شد و در حین پخش فیلم پرسش و پاسخ‌ها مطرح می‌شود در پایان نیز حضار از استادان پیرامون مزایا و معایب آن روش پرسش خواهند کرد.

وی تاکید کرد، نهایت تلاش شده است که برنامه‌های علمی و عملی همراه با بیان مواردی از مشکل بیماران و با استفاده از تصویر و کلیپ‌های کوتاه اجرا شود، همچنین تاکید شده که میزگردها به صورت دوجانبه و پرسش و پاسخ با جمع بندی نهایی برگزار شود که در نهایت سود آن به نفع درمان علمی و صحیح بیماران خواهد بود.

چهل و سومین کنگره جامعه جراحان ایران، از ۱۸ لغایت ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

کد خبر 4627682 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: جامعه جراحان ایران سرطان جراحی زانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۸۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت