Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر اعلام مرکز ملی خانواده‌های بی‌خانمان آمریکا، ۲.۵ میلیون کودک بی‌خانمان در آمریکا وجود دارد که همگی در معرض تبدیل به بزهکاران حرفه‌ای هستند ... ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ اجتماعی خانواده و جوانان حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مرکز ملی خانواده‌های بی‌خانمان آمریکا در گزارشی اعلام کرده که سالانه 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون کودک بی‌خانمان که مکان مناسبی برای زندگی ندارند، در آمریکا زندگی می‌کنند، این رقم نشان دهنده آن است که از هر 30 کودک آمریکایی، یک کودک بی‌خانه و کاشانه است.

این گزارش می‌افزاید که بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که تعداد کودکان بی‌خانمان در 31 ایالت آمریکا افزایش یافته است.

"وضعیت نامساعد اقتصادی" مهمترین دلیل برای افزایش این نرخ اعلام شده است؛ بالا رفتن میزان اجاره‌بها و قیمت تمام شده خرید مسکن، خانواده‌ها را مجبور کرده که در سرپناه‌های موقتی اسکان یابند؛ در این میان کودکان بیشترین آسیب‌پذیری را داشته و به همین دلیل نرخ رشد بی‌خانمان‌ها در میان کودکان چشمگیرتر بوده است.

با وجود آنکه سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، به ویژه گسترش بودجه عمرانی این کشور نوید آن را می‌داد که وضعیت اقتصادی طبقات پایین‌دست در آمریکا با بهبود نسبی همراه شود اما برخی دیگر از رویدادها از جمله قطع بیمه‌های اجتماعی و تدوام توزیع نابرابر ثروت باعث شده تا در نرخ بی‌خانمان‌ها در آمریکا اتفاقی مشاهده نشود.

وقوع حوادث طبیعی از جمله توفان‌های فصلی که عمدتا در سواحل جنوبی آمریکا می‌وزند یکی دیگر از دلایل اصلی افزایش بی‌خانمانی در آمریکا عنوان شده است؛ فیلیپ الستون، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره فقر، در جدیدترین تحقیقاتش در سال 2017 درباره حاشیه‌نشینی و بی‌خانمانی در آمریکا گفته است که ارتباط مستقیمی میان بی‌خانمانی و کاهش خدمات و کمک‌رسانی عمومی به بازماندگان بلایای طبیعی وجود دارد.

او گفته، شمار قابل توجهی از بازماندگان توفان‌های ایالت‌های جنوبی آمریکا تا مدت‌ها جزئی از بی‌خانمان‌ها طبقه‌بندی می‌شوند چرا که کمک‌رسانی موثری برای بازیابی سرپناه‌های دائمی برای آن‌ها وجود ندارد.

خشونت‌های خانوادگی علیه زنان و کودکان نیز به‌عنوان یکی دیگر از جدی‌ترین عوامل افزایش بی‌خانمانی در آمریکا ارزیابی شده است؛ بسیاری از زنان و کودکان طبقات فرودست در آمریکا یا از حقوق خود بی‌اطلاع بوده یا امکانات لازم برای توسل به مراجع قانونی را ندارند و به همین دلیل فرار از خانه و رو آوردن به زندگی بدون سرپناه ثابت و همیشگی به عنوان راهکاری در دسترس برای آن‌ها به شمار می‌آید! مرکز ملی خانواده‌های بی‌خانمان در آمریکا گفته است به‌دلیل گستردگی موضوع خشونت در خانواده‌ها، قادر نیست که ارزیابی دقیقی داشته باشد که چه تعداد از افراد بی‌خانمان در اثر خشونت‌های خانگی به سرپناه‌های موقت رو می‌آورند اما تاکید کرده که بخش قابل ملاحظه‌ای از کودکان در اثر حس ناامنی در خانواده‌ها، از منازل خود فرار می‌کنند.

افزایش بی‌خانمانی در میان کودکان، جامعه آمریکا را با معضل جدی‌تر دیگری به نام «کودکان بزهکار» مواجه کرده است؛ تحقیقات نشان می‌دهد که بالغ بر 50 درصد از کودکانی که بیش از یک ماه تجربه بی‌خانمانی را پشت سر گذاشته‌اند، آمادگی لازم برای انجام اعمال خلاف یا پیوستن به گروه‌های خلافکار را دارند؛ به همین دلیل است که گروه‌های غیر‌دولتی که برای کاهش بی‌خانمانی در آمریکا تلاش می‌کنند، راهکارهای جدیدی برای مقابله با تمایل کودکان بی‌خانمان به اعمال مجرمانه آغاز کرده‌اند، تلاشی که هنوز نتایج دقیقی از دستاوردهای آن منتشر نشده است.

"تجاوز جنسی" در روز روشن؛ پیگیری در شب تاریکگزارش جدید از آمار تکان‌دهنده "تجاوز جنسی" در دانشگاه‌های انگلستانجامعه آمریکایی در آستانه فروپاشی با نامشروع بودن 50 درصد نوزادان + جدول

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,18,20/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۹۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • تجمع مقابل دیوان عالی آمریکا در حمایت از افراد بی خانمان