Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  حمید فرامرزی  مدیر جهاد کشاورزی ریگان  امروز در بازدید از مناطق آلوده به ملخ صحرایی گفت: با پایش کارشناسان جهاد کشاورزی از منطقه کار مبارزه با پوره‌هایی که از تخم  بیرون آمده اند آغاز شده است.

وی بیان داشت: نسل جدید ملخ صحرایی که بیشترین وسعت آن‌ها در منطقه سیف الدینی وسرزه است در مراتع این منطقه پراکنده شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی ریگان تصریح کرد: هم اکنون ۵ دستگاه سمپاش در منطقه مستقر شده اند که کار مبارزه در این شهرستان ادامه دارد.

فرامرزی اظهار کرد: با توجه به اینکه پور‌ه ها در سطح وسیعی پراکنده شده اند به دستگا‌ه های مجهز تری برای مبارزه با این ملخ نیاز است.

وی اظهار کرد : در صورت  مبارزه نکردن با ملخ صحرایی شرق استان به ملخ صحرایی آلوده و کنترل آن نیز از دست خارج خواهد شد.

فرماندار ریگان در این بازدید ابراز کرد: در مرحله اول با تلاش‌های صورت گرفته بیش از ۸ هزار هکتار از مزارع آلوده شهرستان به ملخ صحرایی پاک سازی شد.

امین باقری تصریح کرد: تمامی امکانات شهرستان برای مبارزه با پوره‌های ملخ صحرایی در این شهرستان بسیج شده اند، اما به دلیل وسعت زیاد ناکافی است.

وی افزود: با توجه به شرایط منطقه پیش بینی می‌شود مبارزه با ملخ صحرایی در این شهرستان تا پایان تیرماه ادامه خواهد یافت.

فرماندار ریگان افزود : در صورتی که مبارزه با این ملخ صحرایی در این مرحله انجام نشود خسارات زیادی به مراتع شهرستان وارد خواهد کرد.

باقری عنوان کرد: در مرحله اول ملخ صحرایی به مراتع شهرستان خسارت وارد نکرده است.

انتهای پیام/ی

مرحله دوم مبارزه با ملخ صحرایی در ریگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد

یونس خلیلی رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری فلارد گفت: آفت جوانه خوار بلوط به جان جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد افتاده و موجب شده است جنگل بلوط این شهرستان در معرض خطر و آسیب جدی قرار گیرد.

وی افزود: در همین راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مبارزه با این آفت در شهرستان فلارد از ۱۶ فروردین امسال آغاز شد.

بیشتر بخوانید

تداوم اجرای طرح مبارزه با آفت جوانه خوار در جنگل های زاگرس

خلیلی گفت: طغیان آفت جوانه خوار بلوط باعث کاهش رویش، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی و حتی باعث مرگ و میر درختان می‌شود.

وی اضافه کرد: لارو‌های ابتدایی این آفت در اوایل فصل بهار وارد جوانه‌های بلوط می‌شوند و از آن تغذیه می‌کنند در حالی که لارو‌های رشد کرده و بزرگ شده، از برگ‌ها تغذیه می‌کنند تا جایی که درختان در اواخر بهار کاملا عاری از برگ می‌شوند.

خلیلی ادامه داد: برای حفاظت و صیانت از جنگل‌های بلوط، کار مبارزه با این آفت در سطح ۶۶۷ هکتار از جنگل‌های بلوط فلارد در بخش‌های مرکزی و امامزاده حسن با ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی از ۱۶ فروردین امسال آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • سپاه، صلح طلب اما جنگ بلد، مقتدر ولی مظلوم
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود