Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: برای ساختن جامعه متدین و متمکن؛ مسیر را برای مدیران اقتصادی هموارتر خواهیم کرد.

به گزارش قدس آنلاین، علی رضا رزم حسینی در مراسم تجلیل از پیشکسوتان صنعت غذای خراسان رضوی در سالن همایش شاندیز افزود: امروز همه ما باید در مسیر ساختن جامعه متدین و متمکن تلاش کنیم.

وی ادامه داد: در فرهنگ دینی به اقتصاد توجه ویژه ای شده است و در مثلث اقتصاد مقاومتی از علمای دین برای ترویج این مدل استفاده می‌کنیم چرا که معتقدیم بدون کمک ائمه جمعه و علمای دین موفقیت این طرح با مشکل مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: امروز اگر می‌خواهیم در جنگ اقتصادی که هنوز برخی از کارگزاران آن را باور ندارند روی پای خود بایستیم و در سیاست‌های بین المللی مقاومت کنیم باید با تدبیر برنامه ریزی اقتصاد مردمی را رواج دهیم چرا که رمز موفقیت و گذر از شرایط تحریم اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی است.

فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز هم در این همایش گفت:  گردش مالی سالیانه حوزه گردشگری طرقبه و شاندیز از جمله باغ تالارها، رستوران ها و سفره خانه‌ها شهرستان ۱۰۰ میلیارد تومان است.

سید حسن حسینی با اشاره به جمعیت ۷۰هزار نفری در شهرستان طرقبه و شاندیز گردش مالی در حوزه صنعت و معدن و دیگر صنوف را  حدود هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان و در بخش کشاورزی، دام و طیور، باغ داری و آبزی پروری حدود ۳۰۰ میلیارد تومان  اعلام کرد.

وی افزود: با کمک استاندار این شهرستان باید در توسعه اقتصادی به الگو تبدیل شود و هم اکنون کار را در روستاها با کمک معین اقتصادی  آغاز کرده‌ایم.

شهرستان طرقبه - شاندیز در اطراف کلانشهر مشهد با دارا بودن مناطق ییلاقی زیبا سالانه پذیرای جمع زیادی گردشگر و توریست داخلی و خارجی است.

منبع: ایسنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی طرقبه شاندیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو