Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@09:30:15 GMT

از رقبای ایرانی گوگل چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۱۱۳۹۱

از رقبای ایرانی گوگل چه خبر؟

موتورهای جست‌وجوی بومی سهم زیادی در اقتصاد فناوری اطلاعات یک کشور دارند و جویشگرهای ایرانی هم اهمیت خود را از این جهت نشان می‌دهند. البته طرح و ایده جست‌وجوگرهای بومی تقریباً در دوره دوم دولت احمدی‌نژاد مطرح شد که موضوعیت آن هم حلقه تهدیدات و تحریم‌هایی بود که علیه ایران مطرح می‌شد. همین مساله نیاز به ایجاد گزینه‌های داخلی تولیدات و خدمات خارجی را چند برابر می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در حال حاضر، گوگل، موتور جست‌وجویی است که نه تنها در کشور مادر خود آمریکا، بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر و حتی در ایران که دود تصمیم‌های اشتباهی مانند تحریم کسب‌وکارهای ایرانی به چشم کاربران رفته است، هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما کشورهایی هم هستند که از موتورهای بومی خود استفاده می‌کنند. از جمله چین با بایدو، کره جنوبی با نیور و روسیه با یاندکس که هر کدام کاربران خود را دارند و سهمی از پرس‌وجوهای روزانه را به خود اختصاص داده‌اند.

همین موضوع موجب شده در ایران هم به فکر داشتن یک موتور جست‌وجوی بومی بیفتند و حمایت از جویشگرهای بومی بر اساس تهیه و ارائه طرح کسب‌وکار به تصویب شورای راهبری جویشگر بومی رسیده و مقرر شد که مدل‌های کسب‌وکار موتورهای جست‌وجوی «پارسی‌جو» و «یوز» برای ادامه فعالیت به شورای راهبری ارائه شوند. البته به اذعان مسؤولان، در هیچ کجای دنیا، جویشگر بومی با هدف پر کردن جای گوگل و یاهو راه‌اندازی نمی‌شود و جویشگرهای بومی هدف دیگری را دنبال می‌کنند که پاسخگویی به نیازهای کاربران بومی است و با توجه به اطلاعاتی که سرویس‌های بومی دارند، از یک ابزار بومی بهتر از یک ابزار بین‌المللی برمی‌آید.

اما توسعه خدمات متنوع مطابق با نیازهای بومی و محلی، افزایش درآمد ملی از طریق کسب درآمد جویشگر بومی، ترویج و گسترش فرهنگ ایرانی-اسلامی در فضای مجازی، کمک به ایجاد مزیت رقابتی برای جویشگر بومی نسبت به رقبای غیربومی، توسعه زیرساخت‌های تولید و ارائه خدمات و محتوای جویشگر بومی، توسعه دانش و فناوری جویشگر بومی، حفاظت از اطلاعات و ارتقای امنیت ملی در فضای مجازی و بهره‌مندی از گزارشات ذائقه‌سنجی کاربران ایرانی برای ارتقای خدمات فضای مجازی از ضرورت‌ها و اهداف کلان جویشگرهای بومی عنوان شده است.

با وجود این، نمی‌توان انکار کرد که علی‌رغم ادعای مسؤولان مبنی بر این‌که جویشگرهای بومی قرار نیست جایگزین گوگل شوند، اما این ابزارهای بومی هنوز فاصله معناداری با سایر جویشگرهای بین‌المللی دارند و این موضوع خصوصاً در میزان اقبال و جذب کاربران قابل مشاهده است. در شرایط کنونی هم به نظر می‌رسد جویشگرهای بومی در ایران علی‌رغم هزینه‌هایی که تا کنون برای آن‌ها شده، به نوعی فراموشی سپرده شدند که نه کاربران استفاده‌ی چندانی از آن‌ها می‌کنند و نه خبری جدید از آن‌ها منتشر می‌شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است.

 

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است. البته این چالش زمانی سخت‌تر می‌شود که اکثر بروکرهای جهان به علت تحریم به ایرانیان خدمات نمی‌دهند و معامله‌گران باید از میان بروکرهایی که به ایرانی ها خدمات می‌دهند یکی را برگزینند. در این مقاله به برخی بروکرهای تایید شده و معتبر برای ایرانی ها می پردازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی می‌کنیم.

بروکر ویتاورس

بروکر ویتاورس (Vittaverse) یکی از معدود بروکرهایی است که علی‌رغم مدت زمان کمی که شروع به فعالیت کرده است؛ توانسته محبوبیت زیادی میان کاربران ایرانی کسب کند. بروکر ویتاورس از تمامی جفت‌ارز ها و حتی جفت ارزها‌ی کم یاب نیز پشتیبانی می‌کند و ارزهای دیجیتال و فلزات را نیز پوشش می‌دهد.

ویتاورس علاوه بر خدمات بروکری این قابلیت را به معامله گرانی که سرمایه کافی را ندارند می‌دهد تا از طریق پراپ تریدینگ (prop trading) تا سقف نیم میلیون دلار سرمایه اولیه برای معامله‌گری کسب کنند. علاوه بر آن این بروکر سرمایه کاربران خود را تا 20 هزار یورو بیمه می کند و معامله گران می‌توانند با خیالی آسوده به معامله بپردازند.

برخی از مزایای بروکر ویتاورس رگوله شده توسط سازمان خدمات بین‌المللی موالی به شماره BFX2024072 بیمه ( تا سقف 20 هزار یورو) امکان واریز و برداشت آنی و بدون کمیسیون ارائه لوریج حداکثری 1:500 حساب‌ها با کمیسیون کم پاداش و بونوس‌های متنوع

برخی از معایب بروکر ویتاورس

نداشتن حساب معاملاتی cent بروکر آلپاری

بروکر آلپاری (alpari) یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین بروکرهایی است که به ایرانیان خدمات می‌دهد. این بروکر که فعالیت خود را از سال 1998 میلادی شروع کرد در بسیاری از کشورها شعبه داشت اما پس از ورشکستگی این شعب از بین رفتند و هم اکنون تنها شعبه روسیه آلپاری است که به فعالیت خود ادامه می‌دهد. لازم به ذکر است که این بروکر در میان ایرانیان دارای محبوبیت بالایی است؛ به طوری که برخی معامله‌گران آن‌را به عنوان بهترین بروکر برای ایرانی ها می‌دانند.

برخی از مزایای بروکر آلپاری

ارائه لوریج حداکثری 1:2000 پشتیبانی از حدود 300 دارایی قابل معامله دارای رگولیشن (regulation) از موسسه خدمات مالی موریس(FSC) امکان شارژ و برداشت حساب به صورت ریالی با درگاه Irpay.pro

برخی از معایب بروکر آلپاری

اسپردهای بالا در بعضی از نمادهای معاملاتی سابقه‌ی ورشکستگی بعضی از شعب

بروکر آ مارکتس

بروکر ای مارکتس (A Markets) نیز به عنوان یکی از بهترین بروکرها که به ایرانی ها خدمات می‌دهد شناخته شده است. این بروکر که فعالیت خود را از سال 2007 میلادی آغاز کرده، در بسیاری از کشور ها نظیر ترکیه، قبرس، روسیه و.. نمایندگی دارد. دفتر مرکزی این بروکر واقع در مونته نگرو است. این بروکر علاوه بر اینکه امکان ایجاد حساب اسلامی را به معامله‌گران می‌دهد ، در حفظ امنیت سرمایه معامله‌گران بسیار سخت گیرانه عمل می‌کند.

این بروکر از تمامی جفت ارزها، 142 سهم، 20 ارز دیجیتال، 16 شاخص ، 11 کالا و 7 فلز پشتیبانی می‌کند. حداقل واریزی برای شروع معامله‌گری در این بروکر 100 دلار است و 15 درصد هر مبلغی که به عنوان واریز اولیه انجام دهید، به عنوان بونوس خوش آمد گویی به حساب شما افزوده می‌شود.

برخی از مزایای بروکر آ مارکتس

رگوله شده توسط موسسه مالی FSA دارای بیش از 13 سال سابقه فعالیت قابلیت برداشت و واریز آسان به صورت ریالی پشتیبانی کامل 24 ساعته

برخی از معایب بروکر آ مارکتس

عدم ارائه حساب‌های سنتی برای معامله‌گران تازه کار اسپرد بالا تنها در حساب‌های FIXED بروکر روبو فارکس

بروکر روبو فارکس (Robo Forex) از دسته بروکرهایی به شمار می‌آید که نمادهای معاملاتی بسیاری را پوشش می‌دهد. از این نمادها می‌توان به سهام بیش از 3000 شرکت آمریکایی و رمز ارزهایی با بستر (erc 20) نام برد. این بروکر از سال 2009 شروع به فعالیت کرده و تاکنون سابقه ورشکستگی نداشته است.

این بروکر رابط کاربری آسانی داشته و معامله‌گران می‌توانند به سادگی در آن ثبت‌نام کنند. همچنین مشتریان خود را تا سقف 20 هزار یورو بیمه مالی می‌کند و توسط موسسه‌ی قانون‌گذاری IFSC رگوله شده است.

برخی از مزایای بروکر روبو فارکس

امکان معامله‌ی سهام بیش از سه هزار شرکت آمریکایی وجود اسپرد های کم در حساب‌ها ارائه لوریج حداکثری 1:2000

برخی از معایب بروکر روبو فارکس

عدم امکان واریز و برداشت ریالی آسان عدم پشتیبانی قوی زبان فارسی بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبو گروپ (Fibo Group) یکی از قدیمی ترین بروکرها با سابقه ای بالای 25 سال است. این بروکر فعالیت خود را از سال 1998 شروع کرده است و به عنوان یکی از بروکرهای محبوب برای ایرانی ها شناخته می‌شود. دفتر مرکزی فیبو گروپ در ویرجین آیلند بریتانیا تاسیس شد؛ اما این بروکر در کشورهای دیگری نیز نظیر وین، مونیخ، شانگهای و.. نیز شعبه دارد.

این بروکر حساب سنتی با حداقل واریز مبلغ 1 دلار را به مشتریان خود ارائه می‌دهد؛ همچنین مشتریان خود را تا سقف مبلغ 20 هزار یورو بیمه کرده و دارای رگولاتوری FSC و CySEC نیز می‌باشد.

برخی از مزایای بروکر فیبوگروپ

پشتیبانی از حساب‌های متنوع رگوله شده توسط FSC و CySEC دارای سابقه‌ی طولانی مدت امکان واریز و برداشت ریالی

برخی از معایب بروکر فیبوگروپ

وجود باگ‌های متعدد در سرورهای معاملاتی عملکرد ضعیف در پاسخ‌گویی به درخواست‌های مالی وجود برخی مشکلات نموداری سخن پایانی

بعد از معرفی چندین بروکر ممکن است مقداری دچار سردرگمی شوید و این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟ در حقیقت این سوالی است که تنها خودتان می‌توانید به آن پاسخ دهید؛ به عنوان یک معامله‌گر حرفه ای، با توجه به تجربه ای که از معامله در بروکرها داشته اید، می توانید متوجه شوید که هیچ بروکری بدون ایراد نیست و این انتخاب شما است که به چه بروکری در نهایت اعتماد می‌کنید. بروکرها مزایا و معایب مختلفی دارند، با توجه به تغییر مداوم قوانین رگولاتوری، ابزارها و تمامی این موارد؛ شما به عنوان یک معامله‌گر بسته به نیاز خود باید بهترین بروکر مورد نظر خودتان را انتخاب کرده و با آن کار کنید.

برچسب ها: بروکر ، کارگزار ، نقدینگی ، بروکر ویتاورس ، Vittaverse لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA7

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • انتقام بازیگر مشهور ترک، سوژه کاربران ایرانی شد