Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، پیروزی جناح‌های ساختارستیز در انتخابات اخیر در ایتالیا، فرانسه و بلژیک می‌تواند هزینه‌هایی برای این بلوک میانه رو در پی داشته باشد.

شارلوت دوبنسکی خبرنگار راشاتودی در گزارش خود درباره نتیجه انتخابات این هفته پارلمان اروپا گفت: در ماه‌های منتهی به این انتخابات روشنفکران ظهور و قدرت گرفتن احزاب ساختارستیز را پیش بینی می‌کردند و این بار حق با آن‌ها بود و درست پیش بینی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته منتهی به انتخابات پارلمان اروپا، وحشت (درباره پیروزی جناح‌های افراطی) در سراسر این بلوک ریشه دواند. بیایید واقعگرا باشیم، آن نگرانی بی دلیل نبود.

با وجود شایعه‌هایی درباره فساد و رسوایی‌های مالی برخی احزاب تندرو در اروپا، احزاب تندرو و مل‌گرا در این انتخابات دستاورد‌های بزرگی داشتند.

با وجود رسوایی دولت اتریش به دنبال انتشار یک ویدئوی جنجالی از معاون پیشین صدراعظم و استعفای او حزب راستگرای FPO (حزب آزادی اتریش) که یک حزب راستگرای پوپولیست است توانست بیش از ۱۷ درصد آراء را به خود اختصاص دهد. در این ویدیو هاینتس کریستین اشتراخه، رهبر حزب آزادی از جناح راست افراطی که معاون کورتس و عضو ائتلاف حاکم اتریش بود، با یک زن روس در حال مذاکره در اسپانیا دیده می‌شود. در این ویدیو که مربوط به سال ۲۰۱۷ است، آقای اشتراخه در حال چانه‌زنی بر سر اعطای قرارداد‌های دولتی در ازای کسب حمایت سیاسی مشاهده می‌شود.

با وجود هشدار آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه و دیگر مقامات اروپایی درباره این موضوع که احزاب پوپولیست به دنبال برهم زدن نظام اتحادیه اروپا هستند، اما این احزاب در بخش‌های زیادی از اتحادیه اروپا قدرت پیدا کردند.

به عنوان مثال مرکل هشدار داد: "اکنون با جنبش‌های پوپولیستی مواجه هستیم که در حوزه‌های زیادی ارزش‌های ما را تحقیر می‌کنند و می‌خواهند ارزش‌های اروپا را از بین ببرند. باید در برابر این جنبش‌ها بایستیم."

رسوایی‌های اخلاقی، مالی و حتی تلاش آمریکا برای اعمال نفوذ در انتخابات پارلمان اروپا نتوانست جلوی خواسته اروپایی‌ها را برای ایجاد شرایط جدید بگیرد. نتیجه این انتخابات به صراحت نشان داد دیگر سران اروپایی نمی‌توانند از مردم انتظار داشته باشند چشم بسته از آن‌ها حمایت کنند و به نظر می‌رسد اروپایی‌ها خواسته‌های جدید و متفاوتی دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات اتحادیه اروپا آلمان فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟
  • پیشنهادات اروپایی برای رونالدینیوی قطری‌ها
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • ده روسی: یک امتیاز را مقابل ناپولی زنده کردیم اما خواسته متفاوتی داشتیم
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی