Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد کاهش ظرفیت تولید برق هسته‌ای در جهان امنیت تولید برق و تحقق اهداف برنامه جلوگیری از تغییرات آب و هوایی را تهدید می‌کند.به گزارش بلاغ،به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرده است که کاهش ظرفیت تولید برق هسته‌ای در جهان امنیت تولید برق و همچنین رسیدن به هدف‌گذاری‌ها برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی در جهان را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان از کشورها خواست که راهی برای بالابردن طول عمر رآکتورهای هسته‌ای پیدا کنند.

در حال حاضر، انرژی هسته‌ای بعد از انرژی آبی دومین مبنع کم کربن تولید برق در جهان است و 10 درصد از کل برق مورد استفاده در جهان از رآکتورهای هسته‌ای تأمین می‌شود.

هم اکنون 452 رآکتور هسته‌ای در جهان وجود دارد و متوسط عمر رآکتورهای هسته‌ای در اروپا و آمریکا 35 سال برآورد شده است.

از طرف دیگر گاز ارزان در کنار تشدید الزامات ایمنی در رآکتورهای هسته‌ای استفاده از آنها را در مقایسه با گاز طبیعی غیر اقتصادی می‌کند.

در گزارش آژانس بین المللی انرژی آمده است که در صورتی که در سیاست‌های هسته‌ای تجدید نظر نشود، اقتصادهای بزرگ جهان تا سال 2025 معادل 25 درصد از ظرفیت تولید برق هسته ای خود را از دست خواهند داد و این رقم تا سال 2040 به حدود 66 درصد معادل دو سوم ظرفیت برق هسته‌ای آنها خواهد رسید.

آژانس بین المللی انرژی می‌گوید برای جبران کاهش ظرفیت تولید برق هسته‌ای، کشورها می‌توانند به سمت تولید برق از انرژی‌های تجدید پذیر نظیر انرژی بادی و خورشیدی بروند اما برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها باید 5 برابر شوند که این مسئله بسیار پر هزینه خواهد بود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۴۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد