Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شبحِ جنگ را بزرگ می‌کنند برای اینکه یا ملّت را بترسانند یا ترسو‌ها را بترسانند؛ چون بالاخره ما یک مشت ترسو هم داریم دیگر این‌ها را بترسانند؛ بالاخره مسئله‌ی شبح جنگ را بزرگ می‌کنند، مطرح می‌کنند؛ یکی این است. یکی هم مسئله‌ی مذاکره که بله، ما با ایران حاضریم مذاکره کنیم.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ فرمول مذاکراتی آمریکایِ ترامپ در مقابل ایران، کاملا آشکار شده است؛ ترامپ و دار و دسته‌اش ابتدا توطئه‌ها و تهدیدات خود را به انحاء مختلف روانه می‌کنند تا جاذبه ترس ایجاد کنند، اما پس از آنکه تیرهای‌شان به سنگ می‌خورد و با مقاومت مردم و مسئولان ایران اسلامی مواجه می‌شوند در پشت تریبون رسمی حاضر شده و تقاضای مذاکره می‌کنند!

اظهار تمایل مجدد ترامپ برای مذاکره با ایران
ترامپ رئیس رژیم آمریکا روز دوشنبه ۶ خرداد، در سفر به ژاپن در جریان نشست خبری با «شینزو آبه» نخست وزیر این کشور، بار دیگر از تمایل خود به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پشت این اعلام تمایل ترامپ برای مذاکره، سلسله اقداماتی تهدیدآمیز قرار داشت؛ سلسله اقداماتی که قرار بود ایرانی‌ها را بترساند و ما را وادار به دادن امتیاز‌هایی از جنس «۱۲ شرط احمقانه پمپئو» کند! اما با استواری و مقاومت ایران اسلامی این حربه و حقه آمریکایی‌ها خنثی شد.

اما آن سلسله اقدامات تهدیدآمیزِ قبل از اظهار تمایل اخیر ترامپ برای مذاکره با ایران، چه بود؟

ابتدا در روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت، مقامات کاخ سفید اعلام کردند «ناو آبراهام لینکلن عازم غرب آسیا خواهد شد تا پیام روشن و صریحی به ایران داده شود».

پس از آن، در روز پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت، وزارت جنگ آمریکا اعلام کرد که ۴ فروند بمب‌افکن بی ۵۲ را به پایگاه آمریکایی العدید در قطر اعزام کرده است.

روز شنبه ۲۱ اردیبهشت نیز آمریکایی‌ها از اعزام یک ناو دیگر به نام «یواس اس آرلینگتون» به منطقه خلیج فارس خبر دادند و اعلام کردند که سامانه پاتریوت را نیز برای حمایت از نیرو‌های تروریستی‌شان در غرب آسیا مستقر کرده‌اند.

روز جمعه، سوم خرداد، آمریکایی‌ها ۱۵۰۰ نیروی تروریستی دیگر را به تروریست‌های مستقر خود در غرب آسیا افزودند.

مقامات آمریکایی از جمله ترامپ و وزیران و مشاورانش پس از اعلام هر کدام از موارد فوق‌الذکر، پیوست تهدید ایران را هم ضمیمه می‌کردند؛ تا جایی که ترامپ یکشنبه ۲۹ اردیبهشت صریحا ایران را به نابودی تهدید کرد و طی توئیتی نوشت: درگیری ما با ایران به معنای پایان رسمی ایران خواهد بود.

پاسخ ایران به تهدیدات ترامپ؛ فقط «مقاومت»
اما پاسخ ایران به تمام این سلسله اقدامات تهدیدآمیز آمریکایی‌ها، فقط «مقاومت» بود. تا جایی که ترامپ و دار و دسته جنگ طلبش فهمیدند ایران با کشور‌های دیگر فرق دارد و با زبان تهدید و ارعاب امتیاز نمی‌دهد؛ لذا روز دوشنبه ۶ خرداد، ترامپ در جریان کنفرانس خبری مشترک با «آبه» نخست وزیر ژاپن در توکیو، تمایل خود به مذاکره با ایران را اعلام کرد.

بار قبلی هم که ترامپ برای مذاکره مستقیم با ایران ابراز تمایل کرده بود، پیش از آن سلسله اقداماتی را برای ترساندن مردم و مسئولان ایرانی ترتیب داده بود، اما در آن مقطع هم پاسخی که از ایران شنیده شد، فقط «مقاومت» و ایستادگی در برابر توطئه‌های آمریکا بود.

نخستین باری که ترامپ عقب نشینی کرد
ترامپ رئیس رژیم آمریکا در تاریخ ۸ مرداد ۹۷، در جریان نشست خبری مشترک با نخست وزیر ایتالیا، اعلام کرد که بدون هیچ پیش شرطی آماده مذاکره با مسئولان ایران است.

اما در آن مقطع هم، پیش از آنکه ترامپ خواستار مذاکره مستقیم و بدون پیش شرط با ایران شود، سلسله اقدامات و توطئه‌هایی از جانب آمریکایی‌ها علیه ملت ایران ترتیب داده شده بود که همه آن‌ها بی‌اثر بود.

ترامپ روز ۱۸ اردیبهشت ۹۷، طی نطقی در کاخ سفید، ضمن تروریست خطاب کردن مردم ایران، به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و وعده اعمال کمرشکن‌ترین تحریم‌های تاریخ را علیه مردم ایران داد و از عبارت «فشار حداکثری» علیه ایران استفاده کرد.

«تابستان داغی» که سرد شد!
ترامپ و دار و دسته‌اش، سپس با مباهات به اغتشاشات عده‌ای معدود در دی ماه ۹۶ در ایران، پروژه «تابستان داغ» را کلید زدند. آن‌ها در این پروژه تلاش داشتند بوسیله تروریسم اقتصادی خود و اقدامات ضدامنیتی عناصر اجیرشده خود، در ایران اسلامی دودستگی، اختلاف و جنگ گروه‌ها را به وجود آورند و عده‌ای را نیز با هدف آشوب و اغتشاش به خیابان‌ها بکشانند.

مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۷ در دیدار اقشار مختلف مردمی به این توطئه آمریکایی‌ها اشاره فرمودند و بیان داشتند:

«خب، در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ می‌خواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند. من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دی‌ماه که یادتان هست؛ در دی‌ماه گذشته -مثلاً شش هفت ماه قبل از این- چند روز در چند شهر یک عدّه‌ای آمدند و شعار دادند و کار‌هایی مانند این‌ها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیست‌ها، به همراهی سعودی‌ها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند. بعد هم ملّت ایران وارد میدان شد، بدون اینکه کسی از ملّت بخواهد -واقعاً خود ملّت [آمدند]؛ من همان‌وقت هم گفتم؛ واقعاً آفرین بر این ملّت- خودشان وارد میدان شدند، فضا را پاک کردند، آلودگی‌ها را تمام کردند، شکست دادند. چند سال زحمت کشیدنِ آن‌ها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آن‌ها گفتند که خب، این فلان عیب‌ها را داشت، این عیب‌ها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷، یعنی امسال- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیس‌جمهور آمریکا گفت: شش ماه دیگر شما خبر‌های مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد بود، همین قضایای چند روز قبل از اینِ مرداد که چند جا چند نفری جمع شدند یک شعاری دادند. دارند پول خرج میکنند، زحمت میکشند برای اینکه یک حادثه درست کنند، این‌جوری از آب درمی‌آید؛ ملّت به‌هوش است، ملّت بابصیرت است».

تروریسم اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران
ترامپ در روز ۴ مرداد، یعنی درست ۴ روز قبل از آنکه در دیدار با نخست وزیر ایتالیا، تمایل خود به مذاکره مستقیم و بدون پیش شرط با ایران را مطرح کند، بسته نخست تحریمی آمریکا علیه مردم ایران را عملیاتی کرده بود؛ بسته‌ای که شامل حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی، خودروسازی، طلا و فلزات گرانبها، فلزات خام و نیمه خام، خرید دلار و ... می‌شد.

همه این توطئه‌ها و اقدامات تحریمی و تهدیدی آمریکا در آن مقطع نیز با مقاومت مردم و مقامات کشورمان خنثی شد و نهایتا، ترامپ در روز ۸ مرداد ۹۷ در دیدار با نخست وزیر ایتالیا خواستار مذاکره مستقیم و بدون پیش شرط با ایران شد.

هیاهوی توخالی ترامپ و دار و دسته‌اش
دو نمونه فوق‌الذکر، به وضوح نشان می‌دهد که تبلیغات جنگ‌طلبانه ترامپ و دار و دسته‌اش، فقط هیاهوی توخالی برای ترساندن و ارعاب مردم و مسئولان ایرانی است و ترامپ وقتی با مقاومت ایران روبه رو می‌شود، فورا عقب‌نشینی می‌کند و درخواست مذاکره را مطرح می‌کند.

مقام معظم رهبری در همان سخنرانی شان در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۷، این حربه آمریکایی‌ها را تشریح کردند و فرمودند:

شبحِ جنگ را بزرگ می‌کنند برای اینکه یا ملّت را بترسانند یا ترسو‌ها را بترسانند؛ چون بالاخره ما یک مشت ترسو هم داریم دیگر این‌ها را بترسانند؛ بالاخره مسئله‌ی شبح جنگ را بزرگ می‌کنند، مطرح می‌کنند؛ یکی این است. یکی هم مسئله‌ی مذاکره که بله، ما با ایران حاضریم مذاکره کنیم. آن‌وقت این هم دیگر از آن بازی‌های پیشِ پاافتاده است که یکی‌شان می‌گوید مذاکره‌ی بی‌پیش‌شرط، یکی می‌گوید نه، مذاکره‌ی باپیش‌شرط! این‌ها دیگر بازی‌های سیاسی است که واقعاً پیشِ‌پاافتاده است، یعنی ارزش پرداختنِ به آن‌ها را ندارد. به‌هرحال هم راجع به جنگ، هم راجع به مذاکره صحبت میکنند. خب، بنده حالا دو سه نکته را درباره‌ی هرکدام از این‌ها عرض خواهم کرد، لکن حالا قبل از اینکه این نکات را بگویم، به‌طور خلاصه در دو کلمه به ملّت ایران بگویم: جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد؛ این حالا خلاصه‌ِی حرف بود که بدانید، همه‌ی ملّت ایران بدانند؛ امّا این‌ها استدلال پشت سرش هست، صِرف ادّعا نیست، صِرف گفتن و آرزو کردن و شعار دادن نیست، استدلال هست.

رنگ باختن حربه دوگانه «جنگ و مذاکره»
اما در رابطه با هیاهوهای تهدیدآمیز ترامپ و وزرا و مشاورانش علیه مردم ایران که به درخواست او برای مذاکره، ختم شده است، با ابوالفضل ظهره‌وند کارشناس مسائل سیاست خارجی به گفت‌وگو پرداخته‌ایم؛ ظهره‌وند معتقد است: اظهار تمایل ترامپ برای مذاکره با ایران که پیش‌تر نیز سابقه دارد، واکنشی انفعالی به مجموعه شکست‌های آمریکا در جنگ اقتصادی و تبلیغاتی علیه ایران است.

از منظر سفیر پیشین کشورمان در ایتالیا و افغانستان، حربه دوگانه «جنگ و مذاکره» که ترامپ و مشاورانش مطرح می‌کنند، اکنون رنگ باخته است، لذا رئیس جمهور آمریکا در ژاپن مستقیما از تمایل برای مذاکره با ایران می‌گوید.

ظهره‌وند می‌گوید: اظهارات اخیر «داگلاس مک گرگور» که از او به عنوان جانشین احتمالی «جان بولتون» در سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید یاد می‌شود به وضوح بیانگر شکست تاکتیک هراس افکنی آمریکا علیه ایران است؛ مک‌گرگور اخیرا تاکید کرده که اتفاقات فجیره امارات یک سناریو ساختگی برای اقدام نظامی علیه ایران بود که با ناکامی همراه شد و آمریکا باید ناوهای خود را از خلیج فارس خارج کند.

  انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا ایران شبح جنگ حربه مذاکره دونالد ترامپ جان بولتون جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۵۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد

به گزارش تابناک، «دونالد ترامپ» در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» به‌شدت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی متحد نزدیکش در دوره ریاست جمهوری سابق خود انتقاد کرد.

حمایت‌ها از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در داخل اراضی اشغالی در ماه‌های اخیر کاهش یافته است، زیرا رای‌دهندگان صهیونیست خواهان پاسخ‌گویی به این هستند که چگونه نیروهای اطلاعاتی و نظامی تل‌آویو تدارکات حماس در عملیات طوفان الاقصی را برای حمله‌ای که منجر به کشته شدن نزدیک به ۱۲۰۰ نفر و به اسارت بردن بیش از ۲۰۰ تن به غزه شد، تشخیص ندادند.

ترامپ در مصاحبه‌ای با تایم در ۱۲ آوریل که در عمارت مجلل او در مارالاگو انجام شد، گفت: «بی‌بی، نتانیاهو به‌حق و به‌درستی به خاطر آنچه در ۷ اکتبر اتفاق افتاد، مورد انتقاد قرار گرفته است.»

تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در اراضی اشغالی نشان می‌دهد که نتانیاهو از رقیب اصلی سیاسی خود، «بنی گانتس» که ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی است، عقب‌تر است. گانتس که یکی از اعضای کابینه جنگ نتانیاهوست، خواستار برگزاری انتخابات در ماه سپتامبر شده است. این باعث شده است که نتانیاهو در تلاش برای تقویت حمایت عمومی برای ماندن در قدرت باشد. ترامپ هم به نتانیاهو حمله کرده است.

ترامپ گفت: «۷ اکتبر هرگز نباید اتفاق می‌افتاد.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا افزود: «همه چیز برای جلوگیری از آن مهیا بود. و بسیاری از مردم در مورد آن می‌دانستند، می‌دانید، هزاران و هزاران نفر در مورد آن می‌دانستند، اما اسرائیل از آن خبر نداشت و من فکر می‌کنم که او (نتانیاهو) به شدت به خاطر این موضوع سرزنش می‌شود.»

ترامپ زمانی از روابط نزدیک خود با نتانیاهو، که طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری را در اراضی اشغالی فلسطین داشته، سخن می‌گفت. زمانی که ترامپ رئیس‌جمهور بود، بسیاری از اولویت‌های نتانیاهو را دنبال کرد. ترامپ آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران خارج کرد، بلندی‌های جولان را به‌عنوان بخشی از اراضی اشغالی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را از تل‌آویو به قدس منتقل کرد.

اما روابط زمانی تیره شد که نتانیاهو پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ را تبریک گفته و ویدیویی را به مناسبت مراسم تحلیف بایدن منتشر کرد. ترامپ که همچنان به دروغ انکار می‌کند که بایدن پیروز قانونی انتخابات بوده است، از اینکه نتانیاهو وفاداری بیشتری به او نشان نداده، ناامید شده است.

ترامپ هم‌چنین در این مصاحبه‌ از بابت کنار کشیدن رژیم صهیونیستی از حمله سال ۲۰۲۰ آمریکا به عراق که منجر به جنایت ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شد، شکایت کرد. ترامپ به تایم گفت: «تجربه بدی با بی‌بی داشتم. و من از این موضوع خوشحال نبودم. این چیزی بود که هرگز فراموش نکردم. و این چیزی را به من نشان داد.»

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند وقت آن رسیده است که نتانیاهو قدرت را ترک کند و آیا او می‌تواند با گانتس بهتر کار کند یا خیر، درنگ کرد و گفت: «فکر می‌کنم بنی گانتس خوب است، اما برای گفتن آن آماده نیستم. من در این مورد با او صحبت نکرده‌ام. اما شما افراد بسیار خوبی دارید که من در اسرائیل با آنها آشنا شدم که می‌توانند کار خوبی انجام دهند.»

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه می‌گوید: در رویارویی با ایران، طرف اسرائیل را می‌گیرد.

او می‌گوید: اگر آنها به اسرائیل حمله کنند، بله، ما آنجا خواهیم بود.

ترامپ هم‌چنین می‌گوید که او نیز همانند اسرائیلی‌ها به این نتیجه رسیده است که «تشکیل دولت فلسطینی در کنار اسرائیل» همراه با صلح محتمل نیست. او می‌گوید: «زمانی بود که فکر می‌کردم راهکار دو دولت می‌تواند کارساز باشد. اکنون من فکر می‌کنم این راه بسیار بسیار سخت خواهد بود.»

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟