Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاه آبادی گفت:۳ شبکه(تلاوت، قرآن و ترتیل) ماموریت های متمایز از هم دارند.

حمید شاه آبادی در گفت و گو با خبرنگار رادیو تلویزیون خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که با وجود شبکه های رادیویی دائمی مثل « قرآن » و « تلاوت »  دلیل راه اندازی رادیو فصلی « ترتیل » چیست و آیا دچار موازی کاری نخواهند شد، گفت: قطعا در مورد هر موضوع دیگری تشکیکی وجود داشته باشد در مورد رادیو ترتیل چنین چیزی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاوت های رادیو ترتیل در یک ساعت معین پخش می شود و در حدود یک ساعت یک جز تلاوت می شود و مردم انگیزه دارند برای اینکه در ماه مبارک رمضان ختم قرآن داشته باشند. اختصاص یک رادیویی تحت عنوان رادیو ترتیل امکان ختم قرآن را برای مردم فراهم می کند.

 

 

معاون صدای رسانه ملی در ادامه افزود: ماموریت شبکه تلاوت، پخش تلاوت های صوت و لحن و قطعات منتخاب قاریان متفاوت است. ماموریت شبکه قرآن برنامه های قرآنی است. در این شبکه موضوعات و مفاهیم قرآنی در قالب یک سری برنامه های مختلف و متفاوت به مخاطب عرضه می شوند.

 

 

شاه آبادی تاکید کرد: بنابراین این 3 شبکه(تلاوت، قرآن و ترتیل) ماموریت های متمایز از هم دارند. ماه رمضان ماهی است که همه شبکه ها باید به صورت ویژه به موضوعات قرآنی بپردازند. طبیعتا در این ماه شبکه اختصاصی و فصلی ترتیل را اضافه می کنیم تا فقط به ماه رمضان اختصاص داشته باشند.

 

 

معاون صدا همچنین در خصوص میزان مخاطبان این شبکه ها گفت:شبکه قرآن از نظر تعداد مخاطب شبکه 5 یا ششم است. استقبال از برنامه های رادیو قرآن در حد و اندازه های خودش خوب است. در حدود 7 درصد شنونده های رادیو قرآن هستند که استاندارد خوبی است. اما در ماه مبارک رمضان طبیعتا رادیو تلاوت و رادیو ترتیل به حجم این آمار می افزایند و می شود در پایان نظرسنجی کرد و میزان مخاطبان را اعلام کرد.

پایان پیام/298

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر ماه رمضان خبرگزاری شبستان مراسم شب قدر استان بوشهر اردبیل مجلس احیای شب قدر شب های قدر رمضان با رادیو رادیو تلاوت حمید شاه آبادی رادیو ترتیل رادیو قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۶۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین قرار است طی روز‌های آینده یک فضاپیمای رباتیک را در یک سفر رفت و برگشت به سمت دور ماه پرتاب کند؛ این ماموریت نخستین مرحله از سه ماموریت فنی سختی است که قرار است راه را برای فرود اولیه خدمه چینی و ایجاد پایگاه در قطب جنوب ماه هموار می‌کند.

از زمان اولین ماموریت چانگ‌ای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، چین در اکتشاف ماه جهش‌هایی رو به جلو داشته و شکاف فناوری‌های خود در اکتشاف قمر را نسبت به ایالات متحده و روسیه پر کرده است.

این کشور در نخستین بازیابی نمونه‌های ماه در بیش از چهار دهه، توانست نمونه‌های قمر زمین را به سلامت به آزمایشگاه‌های داخلی بازگرداند و برای اولین بار تأیید کرد که می‌توان با خیال راحت فضاپیمای بدون خدمه را از سطح ماه به زمین رساند.

چانگ‌ای ۶ باید در طول ماموریت ۵۳ روزه خود با ماهواره رله‌ای که اخیراً مستقر شده و به دور ماه می‌چرخد ارتباط بگیرد و با پشتیبانی آن به کاوش هدف تعریف شده خود بپردازد. فضاپیما‌های چانگ‌ای۷ و چانگ‌ای۸ نیز به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ به قمر زمین می‌روند تا دوره ماموریت چانگ‌ای‌ها ادامه یابد. چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۳۰ فضانوردان خود را روی ماه و در پایگاهی که با همکاری روسیه احداث کرده قرار دهد.

طرح‌های پکن برای کشف قمر زمین سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا را نگران کرده، با این حال، ناسا طبق قوانین ایالات متحده از هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با چین منع شده است.

این ماموریت قرار است سمت پنهان ماه را کاوش کند و اطلاعات مهمی از این منطقه جدید به دست آورد که داده‌های آن فرصت عظیمی است برای محققان تا به بررسی ساختار‌های سنگی و معدنی و مطالعه ریزساختار‌های سمت دور ماه بپردازند.

ماموریت مذکور می‌تواند به توسعه‌های بیشتری در زمینه مطالعه و پژوهش‌های ماه منجر شود و اطلاعات مهمی برای تمام علاقه‌مندان به علم و فضا ارائه دهد. کاوش سمت دور ماه همچنین یک مرحله مهم در مسیر پیشرفت فضایی چین است که به توسعه صنعت فضایی این کشور و اهداف آن در زمینه ساخت کاوشگر و اکتشاف ماه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • ترتیل صفحه 244 کلام الله مجید+ صوت
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده