Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، فریده اولاد قباد، درباره بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از مدارس اظهار کرد: همزمان با فصل ثبت‌نام مدارس، کمیسیون آموزش مجلس تصمیم گرفت تا بازدیدی از مدارس دولتی، غیردولتی و شاهد داشته باشد و نخستین بازدید هفته گذشته انجام و موارد بسیاری احصاء شد که در حال بررسی آنها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بازدیدی که از مدارس دولتی، غیردولتی و شاهد داشتیم، برنامه هفتگی و فوق برنامه مدارس، فضای فیزیکی،  شهریه مصوب آموزش‌وپرورش و شهریه دریافتی مدارس را بررسی کردیم، شهریه‌ای که مدارس غیردولتی دریافت می‌کردند بسیار بیشتر از مبالغ مصوب توسط آموزش‌وپرورش بود و برای آن بهانه‌های مختلفی داشتند مانند هزینه لباس فرم، غذا و سرویس.

شهریه 20 میلیونی برای دوره ابتدایی

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: آموزش‌وپرورش می‌گوید حداکثر شهریه مدارس غیردولتی در دوره ابتدایی 9 میلیون تومان است اما در بازرسی‌هایی که ما از مدارس غیردولتی داشتیم، 20 میلیون تومان شهریه آن هم برای دوره ابتدایی می‌گرفتند!

اولاد قباد با اشاره به اینکه بازدیدهای مجلس از وضعیت مدارس در طول تابستان ادامه دارد، عنوان کرد: متأسفانه در بحث شهریه دریافتی، واقعاً فاصله فاحشی میان شهریه مصوب آموزش‌وپرورش و دریافتی مدارس وجود دارد از سوی دیگر قرادادی که مدارس با نیروها و معلمان منعقد می‌کنند، بررسی شد همچنین وضعیت گزینش نیروها و اینکه تمام کارکنان شاغل در مدارس غیردولتی از تأییدیه گزینش عبور می‌کنند یا خیر بررسی خواهد شد.

وی بیان کرد: در این بازدیدها به صورت رندُم با والدین تماس گرفتیم تا مشخص شود دلایلی که برای دریافت شهریه بیشتر مطرح می‌کنند تا چه اندازه صحت دارد، به عنوان مثال برخی مدارس می‌گفتند به دانش‌آموز در طول روز میان وعده می‌دهند و این موضوع را در تماس تلفنی با والدین راستی‌آزمایی کردیم.

حذف درس قرآن!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تخلف دیگر در مدارس غیردولتی افزود: برخی مدارس دروس رسمی آموزش وپرورش را تدریس نمی‌کنند و در حالیکه در جدول ساعات هفتگی اسم درس قرآن آمده است اما این درس را حذف کرده و ساعت آن را به موارد دیگر مانند ریاضی یا آنچه که خودشان می‌خواستند، اختصاص داده بودند.

در ضعف نظارت آموزش‌وپرورش، مجلس وارد نظارت بر مدارس شد

اولاد قباد با اشاره به اینکه حلقه مفقوده آموزش‌وپرورش موضوع نظارت بر مدارس است، گفت: متأسفانه نظارت درستی بر مدارس انجام نمی‌شود از این رو مجلس به موضوع وارد شده است و خانواده‌ها می‌توانند گزارش تخلفات مدارس را از طریق شماره 39931 021 به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اطلاع دهند.

وی ادامه داد: در بازدیدهایی که از مدارس انجام شد، اردوی خارج از کشور را ندیدم و بیشتر دانش‌آموزان را برای ورزش به باشگاه انقلاب می‌بردند که پس از پیکرشناسی  به ورزش مخصوص هدایت می‌شدند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: مجلس مدارس لاکچری نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: رکنا

tags # بانک مرکزی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی