Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پارلمان اروپا در نهمین دوره خود مجموعه‌ای از چهره‌های عجیب‌وغریب را پذیرا خواهد بود؛ از آشپز برنامه‌های تلویزیونی گرفته تا نخست‌وزیر پیشین که به‌خاطر مهمانی‌های هرزه‌نگارانه‌اش بدل به تیتر یک روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها شد. 

هنوز دقیقا مشخص نیست که چه کسانی در ۷۵۱ کرسی پارلمان اروپا جلوس خواهند کرد، اما ۲۸ کشور از گزینه‌های رنگارنگ خود پرده برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«اوریول جونکراس»، معاون پیشین رئیس دولت خودمختار کاتالونیا، یکی از کسانی است که بنا دارد به پارلمان اروپا برود. با این حال، این احتمال وجود دارد که وی نتواند برای جلسه ادای سوگند نمایندگان خود را به بروکسل برساند. دلیلش هم این است که او در حال حاضر در اسپانیا زندانی است. دلیل؟ کمک به سازماندهی همه‌پرسی استقلال در سال ۲۰۱۷ که خشم اسپانیا را برانگیخت. 

البته چنین محدودیت‌هایی برای «سیلویو برلوسکنی» ۸۲ ساله، نخست‌وزیر پیشین ایتالیا، وجود ندارد. او که چهار دوره نخست‌وزیر ایتالیا بوده توانسته از اتهام‌های مرتبط با پرونده اخلاقی و کلاهبرداری رهایی بایبد.

برلوسکنی که ماه گذشته میلادی جراحی روده را از سر گذرانده بود، در تاریخ دوم جولای از جانب حزب متبوعش، فورزا ایتالیا، به استراسبورگ خواهد رفت تا بر صندلی نمایندگی پارلمان اروپا بنشیند. 

دیگر چهره جالب‌توجه که بناست در پارلمان اروپا استقرار پیدا کند، «جوردن باردلا»، نماینده اصلی حزب راست افراطی اجتماع ملی است که با ۲۳ سال از جوان‌ترین نمایندگان حاضر در این پارلمان محسوب می‌شود. 

اتهام‌های اخلاقی نه‌تنها مانع حضور برلوسکونی در پارلمان نشد، بلکه تاثیری هم بر حضور «تیوو هاکاراینن»، سیاستمدار فنلاندی، نداشت که با پرونده‌های فساد اخلاقی جورواجور دست به گریبان است. 

دیگر فیگور جذاب دوره نهم پارلمان اروپا «ان ویدکومب»، از اعضای حزب برگزیت، است. او در دوران بازنشستگی با شرکت در یک مسابقه تلویزیونی با نام «برادر بزرگ سلبریتی» بار دیگر به شهرت رسید.  ویدکومب در دوران فعالیتش در سیاست بریتانیا همواره با حقوق همجنس‌گرایان مخالفت کرده بود.

برخی نمایندگان دوره فعلی پارلمان اروپا پیش از ورود به این ساختمان برای خود شهرتی به‌هم زده بودند؛ حزب «حزب» در آلمان یک کمدین را فهرست نمایندگان خود افزوده است. در اتریش نیز حزب سبز «سارا واینر» را به‌عنوان نماینده خود به پارلمان می‌فرست. واینر پیشتر در دنیای آلمانی‌زبان به‌عنوان یک خوراک‌شناس و آشپز مشهور بود. 

«هاینتس-کریستیان اشتراخه»، معاون پیشین صدراعظم اتریش، نیز بناست به‌عنوان نماینده کشور و حزبش وارد پارلمان اروپا شود. البته این را نیز باید در نظر گرفت که اشتراخه ۱۰ روز پیش با رسوایی ارتباطش با یک شهروند روس و پیشنهاد رشوه در قبال رسیدن به قدرت که در یک نوار ویدئو ضبط شده بود باعث سقوط دولت «سباستین کورتز»، صدراعظم اتریش، شد. 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا سیلویو برلوسکونی سباستین کورتز انتخابات پارلمان اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۱۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان مواردی را تصویب کردند که به موجب آن افراد غیرتجاری مشمول معافیت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج ـ به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالا‌های مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گام عملی برای جهش تولید
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد